MERGI LA CONȚINUT
COLECȚIE

DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY

Spiritul colecției

Impregnată de o spiritualitate profundă și de căutarea transcendenței, lumea romanelor lui Antoine de Saint Exupéry ne invită să reflectăm asupra noastră și a lumii din jurul nostru, amintindu-ne de frumusețea și complexitatea experienței umane.

 

DS Automobiles a dorit să aducă un omagiu curiozității acestui explorator și poet confruntat cu propriile sale gânduri, folosind Arta călătoriei ca mantră de-a lungul unei Colecții speciale, bogate în simbolism și alegorii.

DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY

Dedicat romanului „Citadela“, DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY face apel la cultivarea unor spații de reflecție și de flexibilitate într-o lume aflată în perpetuă schimbare.

 

Un adevărat imn al nopții, pentru această colecție, DS Automobiles a creat o culoare exclusivistă gri-violet cu reflexe aurii subtile, numită „Night Flight“, după celebrul roman al scriitorului.

Exterior
Lansarea viselor
ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY- siglă pe lateral

Ca o invitație la visare, sigla în relief, exclusiv pentru colecție, prezintă o stea și o schiță de avion, subliniind imensitatea universului lui Antoine de Saint Exupéry. 

Fiecare element amintește caracterul de aventurier al acestui explorator inegalabil de la care provine numele colecției.

Jante exclusiviste

Jantele NEW YORK de 21 de inch, de culoare negru lucios, diamond-cut, prezintă un capac central colorat „Night Flight“, proiectat exclusiv pentru această colecție. Semnătura conferă modelului caracter și eleganță. 

DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY vine cu trei modele de jante care merg până la 21 de inch (numai pe unitatea de propulsie E-TENSE 4x4 360).

Grilă neagră accentuată
Grila amintește de imensitatea universului, datorită elementelor sale cromate, ca un cer de noapte populat de o multitudine de stele strălucitoare. Adevărate călăuze integrate, farurile DS PIXEL LED VISION 3.0 evocă lumina stelelor îndepărtate în marea ordine cosmică.

„...este schimbul dintre stele și noi...“ 

 

Citat din romanul Citadela de Antoine de Saint Exupéry

INTERIOR
Atmosferă încântătoare

Ca un observator exterior, interiorul DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY adoptă tonul filozofic al celebrului romancier pentru a-și dezvolta propria citadelă interioară.

Însuflețit de spiritul unui oraș imaginar, planșa de bord este acoperită cu piele Nappa Criollo Brown împodobită cu broderie în relief Tramontane Grey care evocă traiectorii cerești ce se întind ca niște panglici.

Cusăturile Pearl în Cassel Earth Beige, asemănătoare cu niturile avioanelor, creează un spațiu reconfortant cu model estetic.

Siglă pe panoul de bord

Montată pe planșa de bord, sigla în relief prezintă o stea portocalie, comparabilă cu o călăuză în spațiu.

Însoțind această metaforă, linii întrepătrunse ilustrează profilul unui avion schițat alături de semnătura autorului său, care îl identifică pe Antoine de Saint Exupéry.

Scaune din piele Nappa Criollo Brown

Definiția explorării se îmbină cu măiestria excepțională a scaunelor de înaltă calitate din piele Nappa Criollo Brown, făcând aluzie la căștile din piele folosite de aviatori.

Semnătura emblematică a mărcii, modelul tip „curea de ceas“ de pe perna scaunului și spătarul reglabil, creează o ambianță primitoare.

Protecții praguri portiere
Protecțiile pragurilor portierelor din aluminiu satinat reprezintă o schiță în crom a unei flori de stele. Este adus un omagiu lucrării istorice „Citadela“, din care cităm: „...este schimbul dintre stele și noi...“. O reflecție asupra locului nostru în acest univers vast.

MOTORIZĂRI

DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY este disponibil cu patru unități de propulsie: E-TENSE 225, E-TENSE 4x4 300 și E-TENSE 4x4 360, precum și BlueHDI 130 Automatic.

 

Toate propulsoarele sunt echipate cu transmisia automată cu 8 trepte.


CĂLĂTORIE HIGH-TECH
SISTEM DS IRIS
DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY este echipat cu SISTEMUL DS IRIS, eco-sistemul nostru de informare intuitiv, ergonomic și complet personalizabil. Acesta integrează un asistent personal cu un ecran tactil și recunoaștere vocală avansată. SISTEMUL DS IRIS realizează ceea ce dorești, când dorești.
ASISTARE LA RULARE DS
DS DRIVE ASSIST îl ajută pe șofer, permițându-i în același timp să preia controlul asupra mașinii în orice moment. Este un alt pas spre conducerea autonomă. Acest echipament inovator reglează viteza și distanța în raport cu vehiculul din față și, prin acționarea direcției, poziționează DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY exact acolo unde dorește șoferul, pe banda sa. Acesta controlează viteza și direcția ca să îți garanteze că ești în siguranță și relaxat la volan.
DS PIXEL LED VISION 3.0

Pentru siguranța ta, farurile inteligente DS PIXEL LED VISION 3.0 se adaptează la mediul înconjurător, reglând iluminarea în funcție de condițiile exterioare (oraș, provincie, vreme etc...) și direcționând lumina spre curbe pentru a îmbunătăți vizibilitatea în viraje.

 

Cu ajutorul funcției PIXEL, poți să rămâi pe faza lungă fără să orbești vehiculul din spate sau pe cei care se apropie de tine.

Sistemul DS IRIS îți oferă serviciile ChatGPT (opțional)

Deja deosebit de intuitiv și receptiv, sistemul de recunoaștere vocală DS IRIS integrează acum inteligența artificială SoundHound, alimentată de ChatGPT API(i) Noua funcție oferită de DS Automobiles utilizează puterea inteligenței artificiale generative cu ajutorul platformei Chat AI de la SoundHound, care integrează mai multe domenii de cunoaștere, combinate cu cele mai avansate modele de limbaj de mare capacitate, cum ar fi ChatGPT API, astfel încât să ofere răspunsuri mai prompte și mai cuprinzătoare decât precedentul sistem de recunoaștere vocală DS IRIS. ChatGPT este integrat în sistemul DS IRIS datorită sistemului de recunoaștere audio și vocală al SoundHound. Fiind un model lingvistic de inteligență artificială, acesta este dezvoltat pentru a genera răspunsuri asemănătoare cu cele umane pe baza învățării profunde, dar, fiind o tehnologie nouă și în curs de dezvoltare, este posibil ca răspunsurile sau informațiile sale să nu fie în totalitate exacte, corecte sau obiective. Ca în cazul oricărui alt asistent virtual, îți recomandăm să nu te bazezi doar pe informațiile furnizate și să eviți să împărtășești informații private. Consultă termenii și condițiile.   .

 

DS-ul tău se îmbogățește acum cu o funcție inovatoare care îți permite să explorezi o relație complet nouă cu vehiculul tău, oferindu-ți un partener de călătorie care va face deplasările mai sigure și mai plăcute.

Jurnal de călătorie
Services sur-mesure
Only You
Află mai multe despre gama noastră de servicii personalizate.
Contracte de garanții extinse
Bucură-te de liniște cu ofertele noastre de întreținere și asistență.