MERGI LA CONȚINUT
Caracteristici

MOTORIZĂRI DISPONIBILE

Confort & serenitate dinamică
Bucură-te de performanțe dinamice în perfectă armonie cu mediul înconjurător prin intermediul motorizărilor pe benzină PureTech, plug-in hybrid E-TENSE și diesel BlueHDI.
BlueHDi 130
PHeV AWD 300
PHeV AWD 300
PHeV AWD 300
Configurează
DIMENSIUNI
Vezi dimensiunile
Spațios și conectat
Confort sporit
PENTRU LINIȘTEA TA
Deosebit de spațios datorită ampatamentului generos, interiorul modelului DS 7 oferă confort și liniște în timpul fiecărei călătorii. Confortul la bord este sporit de scaunele din față cu masaj, încălzite și ventilate, de spătarele înclinate ale scaunelor din spate și de tehnologia DS ACTIVE SCAN SUSPENSION care se adaptează la imperfecțiunile drumului.
Trapă panoramică mare
Îmbunătățește experiența la interior alegând opțiunea trapă panoramică pentru modelul DS 7. Compus dintr-o piesă de sticlă fixă și una glisantă, aceasta oferă lumină și confort în fiecare călătorie. 
Călătorii fără limită
Portbagajul mare al modelului DS 7 poate transporta până la 555 de litri pentru a face față tuturor călătoriilor. Primitor, flexibil și funcțional, cu două protecții cromate pentru praguri, acesta dispune de 4 inele de ancorare și accesorii laterale pentru depozitare. Spațiul poate fi maximizat prin rabatarea spătarului banchetei din spate. Versiunile E-TENSE dispun de o zonă concepută pentru depozitarea unui cablu de încărcare. 
Confort extraordinar pentru toate gusturile
Geamurile laminate oferite opțional pe modelul DS 7 permit o amortizare optimă a zgomotului în interior, pentru o experiență deosebit de plăcută, care garantează relaxarea. 
Personalizează modelul tău DS 7
Culori și tapițerie
SERVICII PERSONALIZATE
ONLY YOU
Descoperă pachetul nostru de servicii personalizate.
Contracte de garanții extinse
Bucură-te de liniște cu ofertele noastre de servicii și asistență.

Informații juridice

 

¹ Cifrele prezentate pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂ și autonomia sunt conforme cu procedura de testare WLTP pe baza căreia au fost omologate vehiculele noi începând cu 1 septembrie 2018. Testul WLTP înlocuiește New European Driving Cycle (NEDC), care a fost protocolul de testare utilizat anterior. Cu condiții de testare mai realiste, consumul de combustibil și emisiile de CO₂ măsurate conform procedurilor WLTP sunt, în multe cazuri, mai mari decât cele măsurate în conformitate cu procedura NEDC. Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂ și autonomia pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diferiți factori, cum ar fi: frecvența de încărcare, stilul de conducere, viteza, specificațiile, opțiunile, tipul de anvelope, temperatura exterioară și temperatura din interiorul vehiculului. Contactează dealerul pentru mai multe informații. Mai multe detalii aici