MERGI LA CONȚINUT

NAVIGAȚIE CONECTATĂ DS

NAVIGAȚIE PRIN SATELIT CONECTATĂ ÎN TIMP REAL

Ușor de accesat de pe scaunul șoferului, sistemul nostru de navigație conectat cu recunoaștere vocală include diverse servicii dezvoltate de TomTom, cum ar fi trafic în timp real și camere video cu radar. (i) Trafic în timp real prin TomTom Services.  

 

 

SERVICII INCLUSE TIMP DE 3 ANI

INFORMAȚII DESPRE TRAFIC ÎN TIMP REAL
TomTom oferă cele mai actualizate informații despre trafic, necesare pentru cea mai bună călătorie posibilă. Alegând cea mai rapidă rută pentru a evita ambuteiajele, întârzierile, lucrările rutiere și accidentele, te vei bucura de o călătorie mai sigură și fără stres. 
CAMERE VIDEO CU RADAR PRIN SERVICIUL TOMTOM
Condu mai relaxat cu ajutorul detectării camerelor video de viteză de la TomTom Services. Sistemul de navigație îți oferă avertizări sonore și vizuale cu privire la zonele care necesită atenție sporită și la toate tipurile de radare (fixe, mobile și cu viteză medie). Noile zone de pericol sau radare noi pot fi raportate cu ușurință de toți utilizatorii și sunt analizate rapid și distribuite către tine. Acest serviciu este disponibil numai dacă este permis de legislația rutieră a țării. 
STAȚII DE ÎNCĂRCARE ELECTRICĂ

Pentru o călătorie mai plăcută, acest serviciu te informează în timp real cu privire la punctele de încărcare disponibile în apropiere care sunt compatibile cu mașina ta(i) În funcție de punctele de încărcare . 

Vor fi afișate numai informațiile de la punctele de încărcare partenere.


Pentru și mai multă simplitate, descarcă aplicația eSolutions Charging și abonează-te la oferta noastră eSolutions Charging. Prin abonarea la acest serviciu, ai acces la cea mai mare rețea de stații de încărcare publice din Franța și Europa și plătești direct prin intermediul aplicației.

 

DS IRIS SYSTEM & CHATGPT

Votre compagnon de voyage

Déjà particulièrement intuitif et réactif, DS IRIS SYSTEM intègre désormais l'Intelligence Artificielle SoundHound alimentée par l'API ChatGPT(i) La nouvelle fonctionnalité de DS Automobiles utilise la puissance de l'Intelligence Artificielle générative avec la plateforme Chat AI de SoundHound, qui intègre plusieurs domaines de connaissance, combinés avec les modèles de langage les plus avancés comme l'API ChatGPT pour fournir des réponses plus rapides et plus complètes que le système de reconnaissance vocale DS IRIS SYSTEM précédent. ChatGPT est intégré au DS IRIS SYSTEM grâce au système de reconnaissance audio et vocale de SoundHound. Comme il s'agit d'un modèle de langage d'intelligence artificielle, il est développé pour générer des réponses de type humain fondées sur l'apprentissage profond, mais comme il s'agit d'une technologie nouvelle et en développement, ses réponses ou informations peuvent ne pas être totalement exactes, correctes ou objectives. Comme pour tout autre assistant virtuel, nous vous recommandons de ne pas vous fier uniquement aux informations fournies et d'éviter de partager des informations privées. Veuillez consulter les conditions générales

Votre DS est désormais enrichie d'une fonction innovante qui vous permet d'explorer une toute nouvelle relation avec votre véhicule, en vous offrant un compagnon de voyage qui rendra vos trajets encore plus sûrs et plus agréables.

 

 

 

Vidéos cas d'usage
Profitez des connaissances de Chat GPT(i) Non connecté en temps réel à une connexion internet, ChatGPT (version 3.5) est en mesure de vous fournir du contenu jusqu'en janvier 2022  et sollicitez son aide pour agrémenter vos trajets d’informations et anecdotes. Histoire, géographie, littérature, gastronomie… Challengez-le, il deviendra votre meilleur compagnon de voyage ! 
Apprenez comment activer et utiliser ce nouveau service en découvrant nos tutoriels.

Noul tău sistem, mai intuitiv

Navigația care te cunoaște

Actualizarea hărților

Lasă-te ghidat de sistemul nostru de planificare a rutelor online, care îți oferă știri în timp real despre trafic, precum și actualizări ale hărților și actualizări în timp real ale călătoriilor tale. Algoritmul nostru te duce la destinație în deplină siguranță.

Navigația care te cunoaște

Inteligent și conectat, sistemul nostru de navigație învață și reține obiceiurile tale de călătorie ca să îți ofere sugestii de destinații bazate pe istoricul călătoriilor tale. În loc să introduci manual destinațiile în mod repetat, sistemul de navigație îți sugerează destinații relevante încă de la începutul călătoriei. Acesta te informează cu privire la ora de sosire și la condițiile de trafic ale traseului pe care îl urmezi de obicei pentru a ajunge la această destinație.

Asistent vocal personal

Asistentul nostru vocal reacționează la vocea ta și îndeplinește majoritatea cererilor pe care le ai. Printr-o propoziție, controlezi funcții precum navigația, telefonul sau chiar aerul condiționat. Cea mai recentă versiune a noastră, perfect integrată cu DS IRIS SYSTEM, a fost concepută pentru a comunica și mai natural cu mașina ta.

Disponibil pentru noile DS 3, DS 4 și DS 7.

Roulez sereinement en ville

Grâce à la fonction Geofencing, soyez informé en temps réel que votre véhicule va "entrer dans une zone à faible émission" (ZFE), via la cartographie de votre navigation.

 

Ainsi, si vous avez un véhicule thermique, vous serez à même de dévier de la zone limitée et si vous avez un véhicule hybride, passez dans la zone en mode 100% électrique.

SERVICII PERSONALIZATE

Aplicația MyDS

Accesează toate serviciile Only You de pe smartphone-ul tău

Actualizare hărți

Rețelele de drumuri sunt în continuă evoluție, motiv pentru care oferim actualizări gratuite ale hărților de două ori pe an(3). La modelele de ultimă generație, aceste actualizări sunt efectuate automat.