MERGI LA CONȚINUT

CUREA DE DISTRIBUȚIE

Pentru protecția motorului tău

Fiind una dintre cele mai importante piese ale mașinii tale, cureaua de distribuție trebuie să fie în stare perfectă pentru a permite motorului să funcționeze corect.
Alege un Reparator Autorizat DS pentru înlocuirea cureaua de distribuție!

DE CE TREBUIE SĂ SCHIMBI CUREAUA DE DISTRIBUȚIE?

Ca urmare a solicitărilor constante legate de funcționarea motorului, componentele distribuției suferă o uzură naturală odată cu acumularea de kilometri. Condițiile climatice pot duce la uzură prematură. O scurgere la pompa de apă și pierderea de lichid de răcire pot scurta considerabil durata de viață a curelei de distribuție. 

SFATURILE NOASTRE PRIVIND CUREAUA DE DISTRIBUȚIE

  • Schimbă și pompa de apă în același timp cu setul  de distribuție. Înlocuirea amândurora va contribui la prelungirea duratei de viață a sistemului și va evitarea unor lucrări suplimentare.
  • Verifică periodic starea curelei de distribuție și ține cont  de recomandările producătorului.
DS AUTOMOBILES ȘI MEDIUL

În calitate de producător responsabil, DS Automobiles se implică activ în eliminarea substanțelor nocive(i) Pentru mai multe informații, vizitează www.stellantis.com .

De la proiectarea mașinilor noastre până la reciclarea pieselor uzate, DS Automobiles și rețeaua sa se angajează să fie responsabili față de mediu în fiecare etapă a ciclului de viață al vehiculului(i) Pentru mai multe informații, vizitează www.stellantis.com .

Services sur-mesure

L'excellence DS Service
DS Service vous offre la tranquillité d'un entretien d'excellence
Les offres après-vente
DS Service vous accompagne à chaque étape de la vie de votre véhicule en vous proposant des offres exclusives.