MERGI LA CONȚINUT

Gama DS Automobiles

DESCOPERĂ MODELELE NOASTRE

DS Automobiles dorește să experimentezi călătorii incredibile cu o gamă extinsă de mașini premium care pot fi personalizate. 

SUV & Crossover

Cu un design care sugerează putere în ton cu eleganța, SUV-urile noastre încalcă regulile stabilite. Combinând confortul cu cea mai bună tehnologie, DS 3 CROSSBACK și NOUL DS 7 au fost proiectate ca să ofere o experiență senzorială incredibilă.

Modele hatchback

Gama de berline și hatchback-uri compacte te va face să te îndrăgostești prin eleganța și ținuta de drum deosebită. În interiorul DS 4 și DS 9, te vei bucura de un confort la volan fără compromisuri, atât pe distanțe lungi, cât și în călătoriile urbane scurte. Disponibile cu motor termic sau electric, ai la dispoziție și posibilitatea de a alege între diferite versiuni și caracteristici.

Mașini electrice

Născut din implicarea noastră în Formula E, modelul electric este înrădăcinat în ADN-ul nostru și întruchipează viitorul. Mașinile electrice îți vor schimba călătoriile: cuplu disponibil instantaneu, eficiență, liniște totală în interior: descoperă acum mașina electrică de la DS.

Mașini plug-in hybrid

Zero emisii de CO2 în modul 100% electric, consum redus în regim combinat: explorează avantajele plug-in hybrid. Eficiente și versatile, mașinile noastre plug-in hybrid transformă fiecare călătorie într-o ocazie specială.

Pentru companii

DS Automobiles oferă o gamă extinsă de mașini premium care pot fi personalizate pentru a răspunde tuturor cerințelor companiei tale.

 

De la alegerea mașinilor și până la gestionarea parcului auto, experții noștri DS vor putea să se ocupe de cerințele specifice ale companiei tale într-o manieră specifică. 

ALEGEȚI GAMA DIN CARE FACE PARTE MAȘINA TA

VEZI FAQ

Cum îți alegi noua mașină?

Achiziționarea unui autoturism nou reprezintă o investiție semnificativă și necesită respectarea unor criterii multiple: formă, număr de locuri, transmisie automată sau manuală, motorizare, frecvență de utilizare etc. De asemenea, îți recomandăm să te gândești la modul în care îl vei folosi: deplasări în oraș sau călătorii lungi în mediul rural, de exemplu.

Ce tip de mașină să alegi?

Ca să alegeți o mașină nouă, trebuie să înțelegeți tipurile diferite de mașini. DS Automobiles oferă o gamă de berline și hatchback-uri, dar și SUV-uri și Crossovere.

 

SUV și Crossover

SUV-ul și Crossover-ul se aseamănă din punct de vedere al designului, cu o gardă la sol ridicată, care oferă în special o poziție la volan mai înaltă, ca un vehicul off-road. Aceste mașini spațioase au mult loc în interior și oferă tot confortul unei mașini de familie. În gama DS, există DS 3 CROSSBACK, noul DS 7 și DS 4 în versiunea sa CROSS.

 

Berlină/hatchback

Berlinele/hatchback sunt mașini de dimensiuni medii, alungite, care sunt finisate meticulos. În general, acestea au motoare puternice care le permit să parcurgă distanțe lungi fără să afecteze confortul șoferului sau al pasagerilor. DS 9 și DS 4 figurează în această gamă de automobile.

Electric, hibrid, benzină sau diesel: ce unitate de propulsie să alegi?

Mașini cu motor cu ardere internă

Autoturismele cu motoare cu ardere internă, cu motoare pe benzină sau diesel continuă să fie solicitate, în ciuda dezvoltării celor electrice. Mașinile cu motor pe combustie sunt apreciate pentru distanțe lungi datorită autonomiei lor.

 

Alege o mașină electrică nouă

Achiziționarea unei mașini electrice noi poate însemna un cost de achiziție apreciabil. Cu toate acestea, beneficiile acestei unități de propulsie sunt incontestabile: economie în ceea ce privește costul energiei și întreținerea mașinii; ecologic, deoarece nu există emisii de CO2.

 

Compromisul hibridului?

O mașină hibrid combină un motor termic cu unul electric. Unitatea de propulsie hibrid poate fi, prin urmare, compromisul perfect, profitând de avantajele fiecărei tehnologii. În prezent, toate modelele din gama DS sunt disponibile ca hibrid.

 

Fiabilitate și liniște sufletească alături de o mașină nouă

Prețul de achiziție al unei mașini second-hand este cu siguranță mai mic decât cel al unei mașini noi. Cu toate acestea, achiziționarea unei mașini noi îți oferă o oarecare liniște sufletească: garanția producătorului, durata de viață extinsă a pieselor, economii la costurile de întreținere etc...

 

Finanțarea noii tale mașini

DS Automobiles îți propune mai multe soluții de finanțare adaptate cerințelor tale pentru noua ta mașină. Dacă dorești să cumperi o mașină nouă fără avans, există mai multe opțiuni de finanțare, un credit auto sau leasing.

De ce să cumperi o mașină nouă?

Fiabilitate și liniște sufletească alături de o mașină nouă

Prețul de achiziție al unei mașini second-hand este cu siguranță mai mic decât cel al unei mașini noi. Cu toate acestea, achiziționarea unei mașini noi îți oferă o oarecare liniște sufletească: garanția producătorului, durata de viață prelungită a pieselor, economii la costurile de întreținere etc...

 

Finanțarea noii tale mașini

DS Automobiles îți propune mai multe soluții de finanțare adaptate cerințelor tale pentru noua ta mașină. Dacă dorești să cumperi o mașină nouă fără avans, există mai multe opțiuni de finanțare, un credit auto sau leasing.

Alege o mașină pentru companie

Fie că ești șofer de taxi sau oferi închiriere privată, sau un antreprenor în căutarea unei mașini, DS Automobiles oferă o gamă de mașini premium pentru companii, cu versiuni hibrid, care se potrivesc necesităților tale.