MERGI LA CONȚINUT
Arta franceză de a călători

 

Fie că este individuală sau cu alți pasageri, de zi cu zi sau extraordinară, fiecare călătorie este transformată într-o călătorie incomparabilă cu DS Automobiles.

 

Ne-am născut la Paris, capitala luxului și a creației, unde eleganța este ridicată la rangul de Artă de a trăi. Vehiculele noastre combină perfect măiestria și tehnologia avansată, durabilitatea și noblețea.

La bordul mașinii tale DS, rafinamentul îți  sporește plăcerea de a conduce, îți trezește simțurile și rămâne ancorat în amintiri.

 

Acesta este modul în care ridicăm călătoria la rangul de Artă franceză. 

 

 

 

SAVOIR-FAIRE
Femei și bărbați pasionați 

 

 

 

UNIVERS HAUTE COUTURE
Finisaje deosebite
Din inovația și inspirația meșterilor noștri se nasc vehiculele noastre de serie, adevărate rezervoare de expertiză și know-how excepțional, materiale nobile și finisaje Haute Couture. Fiecare model DS Automobiles reflectă expresia personală a stilului incomparabil, plăcerii inovatoare și confortului unic.

 

 

 

SURPIQÛRES "POINT PERLE"
Inspirat de Haute Couture și perfecționat de artizanii noștri, Pearl Point adaugă la eleganța și delicatețea detaliului, o adevărată provocare tehnică. Acest fir care apare și dispare imediat în piele pentru a da ritm cusăturii a necesitat mai mult de 4 ani de muncă pentru dezvoltarea unei mașini specializate. Un proces unic în lumea auto, devenind rapid o semnătură esențială a DS Automobiles.
GUILLOCHAGE "CLOUS DE PARIS"
Valuri, linii, multă grație și tehnică incredibilă. Născut în ceasornicarie și inspirat de Piramida Luvru, gravura „Clous de Paris” reprezintă  mici cuie cu capete piramidale care se contopesc într-un joc sofisticat de lumini și umbre. Un omagiu adus Orașului Luminilor, acest model din metal cioplit îmbogățește suprafețele noastre cu rafinamentul și complexitatea meșteșugurilor de artă. 
CONFECTION BRACELET DE MONTRE
Tehnica emblematică de pliere care împodobește scaunele noastre provine din munca neobosită asupra pielii și a formelor, a modelelor și a know-how-ului excepțional: fabricarea brățărilor. O singură foaie de piele, tăiată, căptușită, împăturită de maeștrii noștri șalari, pentru a obține o piesă unică, o referință de avangardă. Destinat inițial pentru mașinile noastre concept, acum semnează fiecare dintre interioarele DS Automobiles.

 

 

 

INSPIRAȚII
Întâlnirea cu artizanii care ne inspiră know-how-ul

 

 

 

ATENȚIA LA DETALII

Pătrunde în culisele competențelor deosebite ale  DS Automobiles, menținute de artizani tradiționali de excepție.

 

 

CUTIVAREA EXCELENȚEI

Adevărate terenuri de joacă și experimentare pentru tehnicile și priceperile noastre, conceptele noastre auto sunt o oportunitate pentru echipele noastre de a testa noi materiale și tehnologii, de a stabili parteneriate cu artizani recunoscuți și de a perfecționa fiecare gest pentru a inventa o experiență de conducere inovatoare și de lux.

Avant-goût du futur

Pour façonner ces concept cars, nos ingénieurs et artisans s’inspirent de l’univers du luxe parisien et imaginent les technologies de demain, sans jamais oublier le beau, le sensoriel et l’exceptionnel. Notre dernière création, le concept car DS AERO SPORT LOUNGE ouvre la voie du futur de DS Automobiles, où la voiture devient son propre espace, intelligent et paramétrable, connecté et raffiné.
 
PRICEPERE DESĂVÂRȘITĂ ÎN EXECUTARE
Meșterii, șalarii, designerii, experții și inginerii noștri îmblânzesc materialul și sublimează tehnologia pentru a lucra la fiecare detaliu, fiecare finisaj și pentru a crea un obiect care combină rafinamentul și performanța. Realizate în întregime manual, anumite ornamente au devenit semnături emblematice ale Brandului nostru și te trimite în universul nostru inovator, cu un confort incredibil.
TEHNOLOGIE
A modela călătorile de mâine
Cu două victorii în campionatul mondial de Formula E, DS Automobiles a urcat tehnologia electrică E-TENSE pe cele mai înalte trepte ale podiumurilor. Ambițioase și avangardiste, echipele continuă să inoveze pentru a adapta linii și forme și pentru a oferi din ce în ce mai multă eficiență și putere. Născute din performanță, modelele noastre electrice  deschid noi orizonturi, pentru a redescoperi plăcerea de a conduce cu stil.
De pe circuit direct pe șosea

Primul producător premium implicat în Formula E din 2015, DS Automobiles se inspiră din tehnologiile de curse pentru a-și contura modelele excepționale. Mânat de îndrăzneală și dorința de a construi automobilul de mâine, marca a transferat cu succes competențe între Formula E și noile creații, pentru a oferi tot ce este mai bun pe șosea; este spiritul avangardist.

 

Ceea ce echipele învață pe circuitele din întreaga lume alimentează munca celor care lucrează la dezvoltarea vehiculelor electrificate actuale și viitoare și constituie un adevărat vector de accelerare pentru activitatea lor de cercetare și dezvoltare.

POUR ALLER PLUS LOIN

Services Expérientiels

Des services uniques avec un programme sur-mesure inspiré par vous et créé pour vous.

Art de vivre

Forte de son héritage mythique, DS Automobiles s’érige en véritable ambassadrice de l’Art de Vivre à la Française, faisant de chaque voyage une invitation fascinante à participer à une nouvelle aventure.