MERGI LA CONȚINUT

DS E-TENSE PERFORMANCE

Eleganța stimulează viitorul

Când Formula E modelează mașinile viitorului

Cu un design aerodinamic și o tehnologie inspirată de victoriile noastre în cursele auto, DS E-TENSE PERFORMANCE anunță noua generație E-TENSE. O veritabilă legătură între Formula E și viitoarele noastre modele, acest concept-car 100% electric deschide calea pentru viitorul mașinilor de înaltă performanță.

Scrie viitorul electric

Mai mult decât un concept car, DS E-TENSE PERFORMANCE este o avanpremieră a viitorului gamei noastre E-TENSE. Acest adevărat laborator de înaltă performanță permite inginerilor de la DS Automobiles să analizeze, să dezvolte și să formeze ultima generație de componente care vor fi utilizate ulterior pe mașinile noastre.

Un laborator tehnologic de înaltă performanță

Testat în condiții reale de piloții noștri din Formula E, DS E-TENSE PERFORMANCE beneficiază de un sistem excepțional de regenerare a bateriei sale de 600 kW în timpul decelerării și are o capacitate de accelerare puternică care îi permite să ajungă de la 0 la 100 km/h în 2 secunde.
DS E-TENSE PERFORMANCE poate dezvolta până la 815 CP prin puterea cumulată a celor două motoare electrice combinate cu cele patru roți motoare.  
Deosebit de inovative, șasiul, motorul și bateria se află în centrul dezvoltării viitoarei mașini electrice. 

O nouă viziune, de DS Automobiles

În conformitate cu primele noastre mașini concept, DS E-TENSE PERFORMANCE își reinterpretează limbajul de design pentru generația 100% electrică. Culoarea sa de interferență cu efect de reflexie de irizație se joacă ușor cu lumina de-a lungul liniilor sale elegante.

 

Capota bicoloră, noua semnătură luminoasă amplificată de DS WINGS și logo-ul DS tridimensional luminat, reprezintă viitorul modelelor noastre. La interior, designul volanului și scaunele tip „contur individiual“ sunt inspirate din Formula E pentru a asigura precizia condusului. Jantele de 21 de inci au caracteristici aerodinamice datorită noilor inserții..

Mașina viitorului

Concept car DS AERO SPORT LOUNGE

Design avangardist, estetică unică, întruchiparea celor mai nebunești fantezii; mașinile concept sunt opere de artă.

Știri DS

Fii la curent cu cele mai recente știri și evenimente de la DS Automobiles.