MERGI LA CONȚINUT
TUTORIALE VIDEO & MANUALE DE UTILIZARE

Vrei să profiți la maximum de tot ceea ce are de oferit vehiculul tău DS?

Tutorialele noastre video și documentația te vor ghida în utilizarea acestuia.

Tutoriale & Manuale pe model
Alege un șablon și parcurge resursele disponibile.
Alte modele
Soluţii de încărcare E-TENSE
Descoperă tutorialele noastre video dedicate pentru modelele DS electrice și plug-in hybrid

Activare control de la distanţă

 

Acest tutorial video explică modul de înregistrare și activare a telecomenzii E-TENSE Remote Control din aplicația MyDS. Pas cu pas, afli cum să te abonezi la această funcție care îți permite să rămâi informat cu privire la starea vehiculului tău E-TENSE.

Control la distanţă


Află cum să folosești funcțiile de control la distanță E-TENSE din aplicația MyDS în acest tutorial video. Pas cu pas, descoperi cum să îți personalizezi aplicația pentru a fi informat, în permanență, despre starea vehiculului tău E-TENSE: verifică autonomia bateriei și starea de încărcare a acesteia, programează reîncărcarea mașinii sau preîncălzirea termică a acesteia de la distanță, la o oră precisă, în ziua(zilele) aleasă(e) de tine.

Încărcarea la domiciliu


Acest videoclip îți arată tot ce trebuie să știi despre opțiunile de încărcare la domiciliu pentru vehiculul tău E-TENSE. Află cum să încarci mașina electrică la o priză domestică standard (Standard Mode 2), la o priză ranforsată (Standard Reinforced Mode 2) sau la un Wall Box DS (DS Wall Box Mode 3), timpii de încărcare pentru fiecare dintre aceste instalații private și condițiile de utilizare a cablurilor Mode 2 și Mode 3, care sunt furnizate standard.

Reîncărcare la o priză domestică


Prin intermediul acestui tutorial video, descoperi cum să încarci autovehiculul E-TENSE la orice priză domestică standard. Această metodă de încărcare permite încărcarea autovehiculului electric la domiciliu, acasă la un prieten sau la locul de muncă, fără nicio instalație specială. Cu această opțiune, disponibilă pretutindeni, beneficiezi de o putere de încărcare de 220V 8A, ceea ce îți permite să reîncarci zilnic 50 km în 5 ore cu ajutorul cablului Mode 2, furnizat în mod standard.

Încărcare folosind o priză domestică ranforsată


Mai sigură decât priza domestică obișnuită, priza domestică ranforsată îţi permite să reîncarci mașina electrică mai rapid prin utilizarea unui cablu Mode 2 armat. Acest cablu, disponibil ca accesoriu, îţi permite să beneficiezi de o putere de încărcare de 220V, 14 A, pentru a reîncărca zilnic 50 km în 2h30. Când utilizezi cablul Mode 2, furnizat standard, viteza de încărcare rămâne aceeași ca la o priză domestică standard. Cu o putere limitată de 220V la 8 A, poți reîncărca cei 50 km zilnici în 5 ore.

Încărcarea la un Wall Box DS 


Prin acest tutorial video, descoperi cum să încarci vehiculul direct pe un Wall Box DS. Instalat de un profesionist, acest punct de încărcare privat este soluția optimă, recomandată de Marca DS, ca să încarci rapid mașina electrică acasă sau la locul de muncă. Cu această opțiune, beneficiezi de o putere de reîncărcare de până la 220V la 32 A pe o instalație trifazată, permițând reîncărcarea zilnică pentru 50 km într-o oră și 10 minute cu un cablul trifazat Mode 3, furnizat standard.

Recomandări pentru utilizarea vehiculului tău plug-in hybrid

Pentru a profita la maximum de modelul plug-in hybrid E-TENSE, te rugăm să vizualizezi acest scurt tutorial video care se concentrează asupra utilizării optime a modului hibrid.

De la eficiența consumului de combustibil până la îmbunătățirea autonomiei, urmăreşte sfaturile noastre pentru a beneficia pe deplin de mașina ta plug-in hybrid.

Soluţii de încărcare de la partenerul nostru Free2move
Descoperă tutorialele noastre video pentru a utiliza serviciile de încărcare ale partenerului nostru Free2move.

DS Automobiles x Free2move: înscrie-te


Descoperă tutorialele pentru soluții la încărcare

Acest tutorial video îţi arată cum să te abonezi la serviciul „Charge My Car”, prin aplicația Free2move. Urmează pașii pentru a beneficia de toate caracteristicile sale: identificarea stațiilor publice de încărcare disponibile și compatibile cu mașina ta electrică sau plug-in hybrid, planificarea călătoriei și plata simplificată. Accesibil direct de pe smartphone sau de pe ecranul mașinii, „Charge My Car” îţi simplifică deplasarea, oriunde în Europa.

Încărcarea vehiculului tău electric sau plug-in hybrid


Descoperă, prin acest tutorial video, cum să găsești cea mai apropiată stație de încărcare, cea mai economică sau cea mai rapidă, datorită funcției „Charge My Car“ a aplicației Free2move, accesibilă direct de pe ecranul mașinii tale sau al smartphone-ului tău. Apoi porneşti și opreşti încărcarea vehiculului electric sau plug-in hybrid la toate stațiile din rețeaua Free2move, folosind cardul de încărcare sau smartphone-ul.

Pregăteşte-te pentru călătorie


Urmează instrucțiunile din acest tutorial video pentru a pregăti o călătorie lungă într-o mașină electrică sau plug-in hybrid cu serviciul „Charge My Car“, disponibil din aplicația Free2move. Accesează cea mai mare rețea de stații de încărcare din Europa și determină ruta optimă pentru a facilita chiar și cele mai lungi călătorii.

Tutoriale MyDS
Tocmai ai achiziționat vehiculul și cauți ajutor sau informații despre dotările acestuia? Descoperă toate tutorialele noastre video apăsând mai jos prin aplicația sa dedicată.
ASISTENŢĂ RUTIERĂ
Raportează o defecțiune și urmăreşte serviciul de asistenţă în timp real. Prin aplicația MyDS poți solicita asistență, poți oferi informații despre situația ta, poţi confirma locația și apela pentru asistență. 
SCANEAZĂ MAŞINA
Accesează documentul interactiv ca să te familiarizezi cu modelul tău DS. Prin aplicația MyDS, consultă documentația vehiculului și manualul de utilizare. Pentru mai multe informații, caută după fotografii sau scanează DS-ul. 
SEND 2 NAV
Planifică ruta și trimite cu un clic către sistemul de navigație din DS. Prin aplicația MyDS, introdu destinația și trimite-o la mașină. De asemenea, foloseşte Google Maps, Apple Plan sau Waze ca să împărtăşeşti traseul. 
SERVICII PERSONALIZATE
ONLY YOU
Descoperă programul serviciilor noastre personalizate
Aplicaţia MyDS

Tocmai ai primit mașina și căutați ajutor sau informații despre serviciile MyDS?

Aici vei găsi o serie de videoclipuri cu instrucțiuni (tutoriale) care te vor ajuta să profiți la maximum de mașină și de serviciile sale.