MERGI LA CONȚINUT

MOȘTENIRE

Inventarea mașinii pentru generațiile viitoare
Creat în 2014, DS Automobiles este un simbol al curajului și inovației. Inspirat de DS-ul original dezvăluit la Salonul Auto de la Paris din 1955, acesta reunește una dintre cele mai bune expertize pentru a contesta regulile auto stabilite prin proiectarea mașinilor pentru generațiile viitoare.

Crearea lui DS: un simbol  inspirațional

În 1955, primul DS și-a făcut debutul – și a făcut furori – la Salonul Auto de la Paris, punându-și amprenta în istoria automobilelor. O mașină inovatoare, grațioasă și plină de farmec, a adus la viață expertiza franceză de lux și spiritul avangardist care definește și astăzi filosofia din inima ADN-ului nostru și ne inspiră toate design-urile.

Semnături tehnice atemporale

De la DS-ul secolului trecut la modelele de astăzi și de mâine, echipele noastre lucrează cu aceeași dorință de avangardă, de distincție și de eleganță reinventând tehnologia originală precum iluminatul direcțional sau suspensia hidraulică și făcându-le puternic definitorii, adaptate pentru cele mai recente așteptări în materie de mobilitate.

UNIC

DS PIXEL LED VISION 3.0

Primul DS s-a remarcat prin luminile sale direcționale. Pentru siguranța ta, proiectoarele inteligente DS PIXEL LED VISION 3.0 montate pe DS 7 se adaptează mediului de rulare  pentru a regla iluminarea în funcție de condițiile exterioare (oraș, zonă rurală, timp etc.) direcționând lumina în curbe pentru a îmbunătăți vizibilitatea în colțuri.

Datorită funcției PIXEL, poți rămâne în faza lungă fără a orbi vehiculul din fața ta.

 
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Fidelă originilor DS Automobiles, suspensia hidraulică a fost înlocuită cu DS ACTIVE SCAN SUSPENSION care analizează instantaneu datele de pe drum pentru a regla cât de dura sau moale este suspensia și pentru a garanta cel mai bun confort posibil de rulare. 
DS CORNETS
Referindu-se la primul DS emblematic, DS Cornets, situate pe ambele părți ale DS 9, găzduiesc luminile de parcare laterale. Subțiri și stilate, se potrivesc cu iluminarea iconică a acestui model elegant. 

Continuă să scrii în tonul limbajului DS

Conduse de istoria bogată a mărcii DS Automobiles și de valorile noastre avangardiste, echipele noastre de ingineri și designeri își folosesc expertiza remarcabilă în domeniul luxului francez pentru a continua să scrie povestea noastră și să dezvolte mașina generaților viitoare. Sub îndrumarea  experților, mașinile noastre devin exemple de tehnologie cu siluete și personalități unice.

O identitate unică

MERGI MAI DEPARTE

Știri DS

Fii la curent cu cele mai recente știri și evenimente de la DS Automobiles

PARTENERIATE

Fă cunoștință cu mărcile noastre partenere selectate pentru valorile lor de excelență