MERGI LA CONȚINUT

CONFORT TEHNOLOGIC

EXCELENȚĂ LA BORD

Bucură-te de plăcerea de a conduce, folosind toate tehnologiile pentru îmbunătățirea experienței la bord și pentru ca fiecare călătorie să fie una excelentă.
SISTEM INFOTAINMENT DS IRIS

SISTEMUL DS IRIS este noul nostru ecosistem informațional intuitiv și ergonomic, care poate fi complet personalizat. Acesta combină un asistent personal care utilizează o interfață tactilă, precum și înțelegerea cuvintelor tale, astfel încât sistemul să facă ceea ce vrei, când vrei.

 

Accesează una dintre cele 6 comenzi rapide preferate (destinație, contact, radio, setarea ventilației etc.) folosind o singură mișcare, fără să-ți iei ochii de la drum, prin DS SMART TOUCH. Situat perfect în apropierea mâinii, acest ecran tactil îți urmărește mișcările și recunoaște gesturi precum mărirea sau micșorarea imaginii și chiar scrisul de mână.

 

DS SMART TOUCH este disponibil pe DS 4

PROXIMITATE ADML

Un nou mod de a avea acces la mașina ta.

Când te afli la o distanță mai mică de 3 metri, mașina se trezește automat la viață și se luminează. La 1,5 metri, mașina se descuie, iar mânerele portierelor, până atunci invizibile, glisează grațios(i) Principiul este similar atunci când te îndepărtezi: la 2 metri, mânerele portierelor se retrag și mașina se încuie automat fără ca tu să faci ceva.  .

 

Disponibil pe DS 3, DS 4 și DS 9

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Denivelările de pe drum sunt scanate instantaneu.

Acest sistem inteligent de suspensie activă se bazează pe o cameră video amplasată în partea superioară a parbrizului, precum și pe mai mulți senzori care caută în permanență imperfecțiunile drumului. Aceștia transmit datele în câteva milisecunde către un computer care acționează fiecare roată în mod independent. În funcție de informațiile pe care le primește, acesta face ca suspensia mașinii DS să fie în permanență mai dură sau mai flexibilă, garantând un confort optim. 

 

Disponibil pe DS 4, noul DS 7 și DS 9

SISTEM AUDIO FOCAL ELECTRA® 
Bucură-te de o experiență audio unică, profitând de sistemul de sunet FOCAL Electra®. Sistemul audio este format din 14 difuzoare, inclusiv un subwoofer și un amplificator cu o putere totală de 515 wați pentru un sunet excepțional de captivant. 

SISTEM DS IRIS

SISTEMUL DS IRIS este noul nostru ecosistem informațional, intuitiv, ergonomic și complet personalizat. Acesta include un asistent personal cu ecran tactil și recunoaștere vocală. SISTEMUL DS IRIS face tot ce dorești, când dorești.

 

Disponibil pe DS 3, DS 4 și DS 7

DS AIR

Complet încorporat în planșa de bord, sistemul de ventilație invizibil DS AIR este un sistem de ventilație unic, subtil și eficient în același timp. Cu designul său compact, conferă fluiditate și simplitate designului planșei de bord.

 

Disponibil pe DS 4

MAI DEPARTE

TEHNOLOGIE E-TENSE

Descoperă electrificarea conform DS Automobiles.

Tehnologii pentru asistarea la rulare

Pentru asigurarea unei experiențe de condus sigure și conectate.