MERGI LA CONȚINUT

 
CONSUMUL PE BAZA UTILIZĂRII

Pentru a oferi clienților săi cele mai bune informații posibile, DS Automobiles, marcă a grupului Stellantis, a decis să ofere acces la un audit independent și certificat al consumului de combustibil în condiții reale.(i) Emissions d'Oxyde d'Azote (NOx) et émissions de Particules en Nombre (PN).    

Procedura de testare a fost stabilită împreună cu organizațiile neguvernamentale Transport & Environnement (i) Transport & Environment: Organizație europeană pentru protecția mediului, specializată în promovarea politicii vehiculelor durabile.  și France Nature Environnement (i) France Nature Environnement: Federația franceză a asociațiilor pentru protecția naturii și a mediului.  .

 

Acestea au definit împreună procedura de măsurare a consumului de combustibil în condiții reale, auditată și validată de organismul de certificare Bureau Veritas(i) Bureau Veritas: global leader in testing, inspection and certification services.  .

 

Procedura include măsurători ale consumului de combustibil în condiții reale, pe drumuri publice deschise circulației, pe un traseu de 57,2 mile care combină secțiuni urbane, rurale și de autostradă. Vehiculele au fost auditate în condiții reale de conducere, cu pasageri și bagaje încărcate; în timpul testelor au fost utilizate, de asemenea, atât sistemul de aer condiționat, cât și cel de încălzire. Drumurile utilizate aveau pante diferite pentru a corespunde condițiilor normale de conducere(i) Rezultatele afișate, care trebuie deosebite de emisiile reale de la volan ale Uniunii Europene (singurele date oficiale), sunt în conformitate cu ipoteza și condițiile menționate mai sus. Acestea nu au valoare generală. Procedura completă de măsurare este disponibilă pe site-ul grupului Stellantis, www.stellantis.com. .

 

Utilizarea și publicarea acestor teste reprezintă o transparență din partea DS Automobiles (o marcă a grupului Stellantis) în ceea ce privește abordarea față de clienții săi.

Calculeză consumul modelului tău DS

MAI DEPARTE

Angajamente de mediu
Descoperă programul și măsurile noastre.
Tehnologie ecologică performantă
Câteva motoare inovative.