MERGI LA CONȚINUT

Instalare și încărcare

ÎNCARCĂ-ȚI VEHICULUL ELECTRIC SAU PLUG-IN HYBRID

Reîncarcă zilnic, conduci 100% electric

Încărcarea este un pas esențial pentru a profita pe deplin de mașina dumneavoastră electrică sau hibridă reîncărcabilă. Atunci când nu folosești autovehiculul, este nevoie de doar câteva secunde pentru a-l conecta la priză și a-l încărca. Îți recomandăm să încarci autovehiculul hibrid reîncărcabil în fiecare zi pentru a te bucura de o autonomie electrică 100% suficientă pentru a efectua majoritatea călătoriilor zilnice.
Cum să-ți încarci autovehiculul?
Ai la dispoziție mai multe opțiuni de reîncărcare a vehiculelor E-TENSE, fiecare dintre acestea influențând timpul de încărcare a vehiculului tău. Datorită numeroaselor sale avantaje, cum ar fi puterea de încărcare și siguranța, DS Wall Box este soluția de încărcare pe care o preferăm. Vehiculele noastre electrice și plug-in hibride  sunt compatibile cu aceste metode de încărcare.

Încărcare domestică

Într-o casă unifamilială sau într-un bloc de apartamente, încărcă-ți vehiculul electric sau plug-in hibrid : soluțiile noastre de încărcare se adaptează necesitătilor tale.

 

De la o simplă priză de uz casnic, până la instalarea unui wall box, optimizează timpul de încărcare a vehiculului tău E-TENSE.

Priză de încărcare ranforsată
Instalarea unei prize ranforsate vă permite, datorită sistemului securizat care furnizează mai multă putere, să îmbunătățiți considerabil puterea de încărcare a noului DS 3 E-TENSE. De asemenea, poți reîncărca cei 50 km zilnici în 2:30 ore cu un cablu Mod 2 ranforsat. 
Priză de încărcare pentru uz casnic
Modelele noastre E-TENSE pot fi reîncărcate cu ușurință de la o priză standard de uz casnic, datorită cablului standard Mode 2 furnizat odată cu achiziția. Această soluție de depanare îți permite să ajungi la 100 km de încărcare în mai puțin de 10 ore pentru  DS 3 E-TENSE.  

Free2move eSolutions- nu avem, ascundem 

Soluția de încărcare potrivită pentru nevoile dumneavoastră

DS Automobiles a încredințat companiei Free2move eSolutions sarcina de a vă ajuta să alegeți și să instalați soluția de reîncărcare cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Pe lângă o experiență simplă și fluidă, veți avea garanția unei instalări de calitate, la cel mai bun preț și respectând criteriile de eligibilitate pentru ajutorul guvernamental.

Wall box instalat la domiciliu dvs. de la xxx € + (i)

DS ePro WALLBOX este un sistem de încărcare puternic și sigur. Este ideal pentru cei care au nevoie să reîncarce rapid acasă, dar fără a sacrifica siguranța.

Un ecran tactil și o aplicație dedicată vă permit să controlați sistemul, prin Bluetooth / WIFI sau 4G

De asemenea, este posibil să se controleze accesul pentru a evita utilizarea neautorizată, datorită cardului RFID.

Acest wallbox este deja pregătit pentru viitor, fiind pregătit pentru următoarea generație de comunicare între vehicule și rețelele electrice.

Instalare ușoară în 4 pași

SERVICII PROFESIONALE, DE LA CONSILIERE PÂNĂ LA INSTALARE
1. ALEGERE
Un consilier vă sună pentru a defini soluția care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. 
2. VALIDARE
Un tehnician analizează nevoile de instalare a soluției în locuința dumneavoastră. 
3. COTAȚIA DE PREȚ
Consilierul dvs. vă trimite o ofertă pentru achiziționarea și instalarea wallbox-ului. 
4.INSTALARE
Un tehnician vă livrează, instalează și pune în funcțiune wallbox-ul. 

CONECTORI DE ÎNCĂRCARE

Există mai multe tipuri de cabluri pentru reîncărcarea mașinii electrice sau hibride reîncărcabile, care trebuie adaptate în funcție de soluția de încărcare aleasă și de puterea încărcătorului de la bordul vehiculului dumneavoastră. Toate cablurile noastre de încărcare sunt disponibile ca accesorii. Aflați mai multe informații la cel mai apropiat magazin DS STORE.
Cablu Mod 2
Acest cablu poate furniza o putere de până la 1,8 kW. Este optimizat pentru utilizarea la o priză de uz casnic. 
Cablu ranforsat Mod 2
Acest cablu poate furniza o putere de până la 3,2 kW. Este optimizat pentru utilizarea pe o priză ranforsată. 
Cablu monofazat Mod 3
Acest cablu vă poate oferi o putere de până la 7,4 kW. Este optimizat pentru a fi utilizat la un Wall Box DS de 7,4 kW sau la o stație de încărcare publică. 
Cablu trifazat Mod 3
Acest cablu vă poate oferi o putere de până la 22 kW. Este optimizat pentru a fi utilizat la un Wall Box DS de 11 kW sau 22 kW sau la o stație de încărcare publică. 

CARE ESTE TIMPUL DE ÎNCĂRCARE A VEHICULULUI MEU?

Calculează timpul de reîncărcare în funcție de nivelul de autonomie

Încărcare publică

Accesează cea mai mare rețea de stații de încărcare

eSolutions Charging este opțiunea Free2move eSolutions aleasă de DS Automobiles pentru a vă încărca mașina electrică sau hibridă plug-in la punctele de încărcare publice.

Conectat la mașina dumneavoastră cu ajutorul aplicației, puteți conduce oriunde în Franța și în Europa cu toată liniștea. 

De asemenea, fie că vă aflați în oraș sau într-o călătorie mai lungă, puteți accesa cu ușurință toate punctele de încărcare compatibile cu modelele E-TENSE, grație unei funcții speciale de navigație.

 

Conduceți cu toată liniștea bucurându-vă de o rețea de peste 67.000 de stații de încărcare în Franța și de aproape 330.000 în Europa.-NU AVEM

REÎNCARCĂ-ȚI VEHICULUL E-TENSE ORIUNDE TE-AI AFLA

Găsește stațiile de încărcare compatibile cu modelele noastre electrice și plug-in hybrid
CUM FUNCȚIONEAZĂ STAȚIILE DE ÎNCĂRCARE?

Încărcarea autovehiculului electric poate fi efectuata folosind două tipuri de energie: curent alternativ (AC) sau curent continuu (DC). Curentul alternativ, distribuit de majoritatea rețelelor publice, vă permite să vă încărcați bateria la domiciliu sau la birou. Timpul de încărcare depinde de puterea de încărcare, (kW), cablurilor de încărcare și de capacitatea încărcătorului de bord al vehiculului DS. 

 

Accesibile în general în zonele de servicii de pe autostrăzi, terminalele transformă curentul alternativ în curent continuu. În timpul unei călătorii lungi, acestea vă permit să beneficiați de o reîncărcare rapidă și optimizată a bateriei. Te rugăm să reții că acestea sunt compatibile doar cu vehiculele 100% electrice.

Descoperă modelele DS