MERGI LA CONȚINUT

Servicii conectate DS

Servicii conectate şi conectivitate
Economie de timp
Pentru că timpul este bunul nostru cel mai prețios, DS Automobiles a depus toate eforturile ca viața să fie mai ușoară și să îți permită să apreciezi mai bine fiecare moment la volan. Descoperă diferitele noastre servicii: sistem de navigație, apeluri de urgență, sincronizarea smartphone-ului tău cu DS etc.
TRĂIEȘTE FĂRĂ GRIJI
Cu funcțiile SOS și de asistență, pleci la drum liniștit. Acest sistem de poziționare globală de urgență va contacta direct serviciile de salvare sau de asistență corespunzătoare. Este disponibil în toată gama DS. 
LASĂ-TE GHIDAT
Bucură-te de călătorie cu ajutorul sistemului nostru de navigație conectat cu recunoaștere vocală. Indiferent unde se află destinația finală, accesează informații în timp real și servicii dezvoltate de TomTom pentru a profita la maximum de călătoriile tale, în confort deplin. 
RĂMÂI CONECTAT LA ȘOSEA
Nu îți lua ochii de la șosea. Cu funcția de oglindire, conectează smartphone-ul pentru a te bucura de aplicațiile compatibile prin intermediul ecranului din DS.  

BUCURĂ-TE DE TELEFONUL TĂU ÎN SIGURANȚĂ

DS oferă o gamă largă de vehicule cu tehnologie Bluetooth sau funcție de oglindire. Instrumentele interactive îți permit să selectezi detaliile vehiculului tău și să obții informații despre compatibilitatea cu multe dintre cele mai recente modele de telefoane mobile.

SERVICII PERSONALIZATE

Aplicația MYDS

Accesează toate serviciile Only You de pe smartphone-ul tău

CARTE ELECTRONICĂ DE SERVICE

Găsește cu ușurință toate informațiile legate de întreținerea modelului tău DS cu ajutorul cărții digitale de service „Maintenance e-book“.