MERGI LA CONȚINUT

DS AERO SPORT LOUNGE

Conceptul auto care reinventează călătoriile

Viitorul automobilului este aici. Creat prin expertiza unor bărbați și femei pasionați și implicați, DS AUTO SPORT LOUNGE întruchipează ambiția DS Automobiles de a introduce o abordare diferită a automobilului. De la un simplu obiect, aceasta se transformă într-o operă de artă concepută pentru a face din fiecare călătorie o inspirație.
Linii de avangardă
Conceput în jurul pasagerilor săi, DS AERO SPORT LOUNGE este lat, coborât, lung și ușor. Cu liniile sale de berlină fastback, combină eficiența aerodinamică cu un design fenomenal. 
Semnătură luminoasă
DS AERO SPORT LOUNGE beneficiază de noile oportunități oferite de electrificare: iluminare cu semnătura E-TENSE, sigle iluminate și animații grafice fascinante. 

Puterea liniilor

Cu alura sa de rândunică și vopseaua Crystal Pearl, DS AERO SPORT LOUNGE despică aerul la fel de mult cum îl folosește. Linia generoasă a plafonului, combinată cu absența oglinzilor fizice, înlocuite de camere video, îi conferă un stil emoțional și expresiv, pentru un design dinamic și o prezență impunătoare.

Rafinament și tehnologie

Extrem de spațios, habitaclul lui DS AERO SPORT LOUNGE păstrează un profil sportiv. De o parte și de alta a cockpitului, ecranele permit controlul unor funcții, eliberând complet panoul de bord. În fața pasagerilor, acesta prinde viață cu funcțiile de navigație necesare, în timp ce informațiile despre condus sunt proiectate pe parbriz cu ajutorul realității augmentate.

Materiale somptuoase

DS AERO SPORT LOUNGE combină arta și tehnologia, apelând la expertiza unică a atelierelor de artă și a artizanilor: marchetărie din paie, satin de bumbac și microfibre din trei materiale.
Marchetărie din paie
Satin de bumbac
Microfibre din trei materiale.

Tehnologie în interior

Între scaune, cotiera centrală are rol de ghidaj. Cu Leap Motion și Ultrahaptics, faci un gest cu mâna în aer și primești un răspuns tactil.

Putere conectată

Pe capotă, o bandă iluminată transmite informații către cockpit, dând viață lui IRIS, inteligența artificială a DS AERO SPORT LOUNGE. Unitatea de propulsie E-TENSE oferă o putere de 500 kW conectată la o baterie de 110 kWh de generație nouă, pentru o autonomie mai mare de 650 km și o accelerație de la 0 la 100 km/h în doar 2,8 secunde. DS ACTIVE SCAN SUSPENSION garantează confort maxim.

Un laborator tehnologic de înaltă performanță

Testat în condiții reale de către piloții noștri de Formula E, DS E-TENSE PERFORMANCE beneficiază de un sistem excepțional de regenerare a bateriei sale de 600 kW în timpul decelerării și are o capacitate de accelerare puternică pentru a putea ajunge de la 0 la 100 km/h în 2 secunde.

Mașina viitorului

Concept car DS E-TENSE PERFORMANCE

Design avangardist, estetică unică, întruchiparea celor mai nebunești fantezii; mașinile concept sunt opere de artă.

Știri DS

Fii la curent cu cele mai recente știri și evenimente de la DS Automobiles.