MERGI LA CONȚINUT
DS 3

DS 3


Arta rafinamentului

136 CP

EMISII DE CO2 REDUSE 

până la 112 g CO₂/Km

ÎN ORAȘ, +50% DIN TIMP

ÎN CONDUCERE ELECTRICĂ

Economie de combustibil:

- 20% CONSUM :

 

chiar și până la 40% în oraș(i) În medie, în comparație cu un motor pe benzină. Economiile de combustibil pot varia în funcție de starea de încărcare a bateriei, stilul de condus și condițiile meteorologice, diferența calculată în raport cu un motor PureTech130 Auto.  

ÎNCĂRCARE

prin frânare regenerativă

FĂRĂ INSTALARE

136 CP

EMISII DE CO2 REDUSE 

până la 112 g CO₂/Km


ÎN ORAȘ, +50% DIN TIMP

ÎN CONDUCERE ELECTRICĂ


Economie de combustibil:

- 20% CONSUM :

 

chiar și până la 40% în oraș(i) În medie, în comparație cu un motor pe benzină. Economiile de combustibil pot varia în funcție de starea de încărcare a bateriei, stilul de condus și condițiile meteorologice, diferența calculată în raport cu un motor PureTech130 Auto.  


ÎNCĂRCARE

prin frânare regenerativă

FĂRĂ INSTALARE

156 CP 

PUTERE

(115 kW)

Până la 404 km în ciclu combinat (WLTP¹)

30min

ÎNCĂRCARE

până la 80% (la o stație publică de încărcare rapidă)

156 CP 

PUTERE

(115 kW)


Până 404 km în ciclu combinat (WLTP¹)

30min

ÎNCĂRCARE

până la 80% (la o stație publică de încărcare rapidă)

PUTERE

De la 100 la 130 CP

DIMENSIUNI

Lungime: 4,12 metri

Lățime: 1,79 metri

Înălțime: 1,53 metri

CONSUM/EMISII (CICLU COMBINAT WLTP1)

L/100 km: în curs de omologare

CO g/km: în curs de omologare

PUTERE

De la 100 la 130 CP


DIMENSIUNI

Lungime: 4,12 metri

Lățime: 1,79 metri

Înălțime: 1,53 metri


CONSUM/EMISII (CICLU COMBINAT WLTP1)

L/100 km: în curs de omologare

CO g/km: în curs de omologare

SOMPTUOS ȘI AGIL
Un design modern

Cu un nivel tehnologic înalt și eficient DS 3 va aduce eleganță și caracter fiecărei călătorii. Disponibil într-o versiune 100% electrică, te vei delecta confortabil la volan.

 

 

Grilă îmbunătățită și lumini pătrunzătoare
Noile DS Wings reprezintă o legătură elegantă între farurile tehnologice DS MATRIX LED VISION și grila, pusă subtil în valoare cu inserții diamantate negre lucioase sau cromate. Accentuate cu crom sau lac negru, aceste aripi DS conferă modelului DS 3 un aspect incisiv.
Mânere de portiere încastrate
Modelul DS 3 vine cu mânere de portiere cromate, care se potrivesc elegant formei sale și se depliază pentru deschidere.
Spate redesenat
Un bandou negru evidențiază fin luminile din spate și hayonul. Decorat cu semnătura DS Automobiles, imprimată în oțel inoxidabil lustruit, îmbracă subtil partea din spate a vehiculului.

MOTORIZĂRI disponibile

DS 3 vine cu mai multe opțiuni de motorizare:

 

BlueHDi 130 Diesel, PureTech 100 și 130 benzină și, de asemenea, cu o versiune 100% electrică.

DS 3 HYBRID

LIBERTATEA DE A CONDUCE ELECTRIC CU AUTOÎNCARCARE

Alimentat de un motor cu ardere internă combinat cu un sistem de asistență electric ușor, DS 3 HYBRID oferă o conducere liberă, fără instalare necesară, economică în CO2 și combustibil, reducerea consumului mediu cu până la 20%, chiar și 40% în oraș față de un model pe benzină. motorul (i) În medie, în comparație cu un motor pe petrol. Economiile de combustibil pot varia în funcție de starea de încărcare a bateriei, stilul de condus și condițiile meteorologice.   .

 

Motorul cu ardere și motorul electric lucrează împreună pentru a optimiza consumul de energie:

 

  •  în timpul accelerării puternice, pentru a crea un efect de boost,
  •  in timpul decelerarii, pentru a regenera incarcarea bateriei,
  •  la viteze mici și pe distanțe scurte, DS 3 HYBRID trece la conducerea electrică, zero emisii de CO2, pentru mai mult de 50% din timpul tău de condus în oraș(i) Durata de conducere electrică poate varia în funcție de starea de încărcare a bateriei, stilul de condus și condițiile meteorologice.   .
DS 3 E-TENSE

TEHNOLOGIE 100% ELECTRICĂ DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ

Creat pe o nouă platformă și folosind materiale inovatoare, DS 3 E-TENSE a crescut autonomia – până la 404 km pe ciclul combinat datorită:

 

  • tehnologiilor inovatoare precum frânarea regenerativă și funcția E-SAVE dezvoltată de echipele DS Performance, centrul nostru de competiție,
  • o baterie foarte compacta de 54 kWh si o putere de 115 kW (156 CP) pentru un cuplu de 260 Nm.

Un partener pentru evadarile tale rapide și călătoriile lungi, până la 80% din baterie poate fi încărcată în doar 30 de minute.

TEHNOLOGIE de înaltă performanță
Creat pe o platformă nouă și folosind materiale inovatoare, modelul DS 3 în versiunea sa 100% electrică are o autonomie extinsă - până la 402 km în ciclu mixt - și devine unul dintre cele mai ușoare SUV-uri compacte din clasa sa. Un partener pentru escapadele rapide și călătoriile lungi, până la 80% din baterie poate fi încărcată în numai 30 de minute.
Descoperă DS 3
Te vom ajuta să alegi DS 3-ul care este cel mai potrivit pentru tine.
DS 3
SUV-ul compact cu design contemporan
DS 3 PERFORMANCE LINE
Un model cu un stil misterios și eleganță pur-sânge
DS 3 ESPRIT DE VOYAGE
Colecție unică în decoruri emblematice
DS 3
SUV-ul compact cu design contemporan
DS 3 PERFORMANCE LINE
Un model cu un stil misterios și eleganță pur-sânge
DS 3 ESPRIT DE VOYAGE
Colecție unică în decoruri emblematice

Design interior

Expertiză și atenție la detalii

Realizate cu grijă, interioarele DS 3 combină materiale de ultimă generație, eleganță tehnologică și atenție la detalii pentru a te introduce într-o atmosferă plăcută și confortabilă, impregnată de caracter și modernitate.
Tapiţerie tip „curea de ceas“
Tapițerii noștri nostri au imbunatatit interiorul lui DS 3 cu piele Nappa, o piele integrala pretioasa. Designul exclusiv „curea de ceas” subliniază cu grație legătura profundă dintre DS Automobiles și măiestrie. 
Inserții în relief „Clous de Paris“
Designerii noștri s-au inspirat din orologeria de calitate pentru a decora comenzile modelului DS 3 cu inserții în relief „Clous de Paris“. Acest finisaj pretențios reprezintă ţinte mici cu vârf piramidal care se încrucișează perfect. 
Cusături „Pearl“
Produs al imaginației tapițerilor noștri și inspirată de arta broderiei, cusătura Pearl este un finisaj care reproduce un model în formă de perlă pe cusăturile tapiţeriei din piele ale modelului DS 3. Acest artificiu a devenit o semnătură DS Automobiles. 
Materiale de înaltă calitate
Calitatea înaltă a materialelor, experiența deosebită a artizanilor francezi și armonia liniilor dau viață interioarelor, puse în valoare de tapițeria unică. 
SETĂRI CONECTATE

Cu sistemul de acces fără cheie, intri într-un cockpit impresionant. Volanul conectat al lui DS 3, îmbrăcat în piele Mistral, dispune de mai multe comenzi care facilitează accesul la tehnologia de asistare a șoferului și la schimbarea treptelor de viteză.

 

Ecranul central HD de 10,3" cu margine lucioasă, ecranul digital cu o grafică elegantă, conectat la head-up display-ul color şi comenzile ergonomice se integrează perfect în cockpit, facilitând citirea informațiilor pentru condus.

PERFORMANCE LINE
Caracter hotărât
În versiunea PERFORMANCE LINE, modelul DS 3 are un design și mai sofisticat, cu finisaje exclusiviste. Impunător, iese în evidență de la prima vedere. 
PERFORMANCE LINE
TEHNOLOGIE
Descoperă sistemele de asistare a șoferului din modelul DS 3
SISTEM DS IRIS
SISTEMUL DS IRIS este noul nostru ecosistem informațional, intuitiv, ergonomic și complet personalizat. Acesta încorporează un asistent personal cu ecran tactil și recunoaștere vocală avansată. SISTEMUL DS IRIS realizează tot ce îți dorești, când dorești.
DS DRIVE ASSIST
Sistemul DS DRIVE ASSIST îl ajută pe șofer, în timp ce îi permite să preia din nou controlul asupra mașinii, în orice moment. Este un alt pas spre conducerea autonomă. Acest echipament inovator reglează viteza și distanța în raport cu vehiculul din față și, prin acționarea direcției, poziționează modelul DS 3 exact acolo unde dorește șoferul, pe banda sa de rulare. Sistemul controlează viteza și direcția pentru a se asigura că ești în siguranță și te relaxezi la volan.
DS MATRIX LED VISION
Modelul DS 3 DS MATRIX LED VISION este alcătuit din 3 module LED pentru funcția lumini de întâlnire, precum și dintr-un modul MATRIX BEAM împărțit în 15 secțiuni independente pentru funcționare fără atenuarea iluminării. Segmentele se aprind și se sting progresiv în funcție de mediul de conducere detectat de camera video amplasată în partea superioară a parbrizului. Prin urmare, șoferul poate conduce folosind faza lungă fără a-i orbi pe ceilalți: de exemplu, când se apropie de un vehicul urmărit sau care vine din sens opus, o secțiune a fasciculului de lumină din jurul vehiculului respectiv se stinge automat și urmărește mișcarea acestuia în așa fel încât să nu-i distragă atenția.

TEHNOLOGIE SUPLIMENTARĂ

ADML Proximity

Cu sistemul de acces și pornire fără cheie, modelul DS 3 se descuie automat când te apropii la mai puțin de 2 metri și apar mânerele portierelor, care se integrează cu eleganță în formă.

Porniți mașina cu ușurință prin intermediul butonului Start/Stop. La plecare, este același principiu: mânerele portierelor dispar și mașina se încuie automat.

 
Head-up Display color
Ecranul Head-Up Display extins şi color al modelului DS 3 reprezintă o experiență vizuală imersivă, similară realității augmentate. Datele digitale sunt proiectate pe un ecran transparent în raza vizuală a șoferului, astfel încât acesta nu trebuie să-și ia niciodată ochii de la drum. 
VISION 360

Modelul DS 3 este dotat cu camere video digitale de ultimă generație, atât în față, cât și în spate, care permit reproducerea perfectă a imaginilor pe ecranul tactil de 10,3".

Asistarea video Vision 360 arată o imagine „de sus în jos“ a mașinii și a împrejurimilor sale în timpul tuturor manevrelor la viteză redusă: imaginea se actualizează pe măsură ce mașina se mișcă.

 
E-TENSE 100% ELECTRIC
Cele două titluri duble consecutive de campion în Formula E ne-au permis să consolidăm expertiza și cunoștințele inginerilor noștri în domeniul electric pentru dezvoltarea unei noi generații de motoare foarte eficiente. Aerodinamica optimizată și gestionarea optimă a căldurii celei mai recente baterii a modelului DS 3 sporesc performanțele grupului motopropulsor E-TENSE.
Calculez l'autonomie
Test preprod
Încarcă modelul tău DS 3
Oriunde te-ai afla
Apasă mai jos pentru a descoperi stațiile de încărcare disponibile și compatibile cu modelul tău.

 

 

SERVICII CONECTATE DS
SISTEM DS IRIS & CHATGPT

Sistemul DS IRIS îți oferă serviciile ChatGPT(i)  Noua funcție oferită de DS Automobiles utilizează puterea inteligenței artificiale generative cu ajutorul platformei Chat AI de la SoundHound, care integrează mai multe domenii de cunoaștere, combinate cu cele mai avansate modele de limbaj de mare anvergură, cum ar fi ChatGPT API, astfel încât să ofere răspunsuri mai prompte și mai cuprinzătoare decât precedentul sistem de recunoaștere vocală DS IRIS. ChatGPT este integrat în sistemul DS IRIS datorită sistemului de recunoaștere audio și vocală de la SoundHound. Fiind un model lingvistic de inteligență artificială, acesta este dezvoltat pentru a genera răspunsuri asemănătoare cu cele umane pe baza învățării profunde, dar, fiind o tehnologie nouă și în curs de dezvoltare, este posibil ca răspunsurile sau informațiile sale să nu fie în totalitate exacte, corecte sau obiective. Ca și în cazul oricărui alt asistent virtual, îți recomandăm să nu te bazezi doar pe informațiile furnizate și să eviți să împărtășești informații private. Te rugăm să consulți termenii și condițiile.   

Deja deosebit de intuitiv și receptiv, sistemul de recunoaștere vocală DS IRIS integrează acum inteligența artificială SoundHound, alimentată de ChatGPT API. 

Modelul tău DS se îmbogățește acum cu o funcție inovativă care îți permite să explorezi o relație cu totul nouă cu vehiculul tău, punând la dispoziție un partener care îți va face călătoriile mai sigure și mai plăcute.

Servicii incluse la achiziționarea vehiculului tău

 DS Automobiles îți pune la dispoziție o gamă de servicii conectate care îți oferă plăcerea de a te bucura de fiecare moment la volan:

Connect One Pack pentru o perioadă de 10 ani și, după abonament, Connect Plus Pack, pentru o perioadă de 3 ani de la data de garanție a producătorului.

E-ROUTES BY FREE2MOVE CHARGE

Datorită funcției e-ROUTES, nu vei rămâne niciodată fără energie cu DS 3 E-TENSE. e-ROUTES alege cel mai eficient și mai rapid traseu pentru tine. Planifică-ți călătoria prin intermediul aplicației e-ROUTES de pe smartphone sau vizualizează traseul și durata acestuia direct pe ecranul central al mașinii, ținând cont de opririle de încărcare și de consumul tău real. 

Disponibil numai pe DS 3 E-TENSE

 
Control E-Remote
Din aplicația MyDS, rămâi la curent cu starea mașinii tale E-TENSE: verifică autonomia și starea de încărcare a bateriei, programează încărcarea mașinii sau precondiționarea temperaturii acesteia, la o anumită oră, în ziua (zilele) pe care o (le) alegi. 
SEND2NAV
Cu aplicația MyDS, poți alege cu ușurință următoarea destinație și o poți trimite în sistemul de divertisment DS prin intermediul funcției Send2Nav. 
Planificator de călătorii EV
Pregătește călătoriile de pe smartphone cu ajutorul aplicației MyDS doar prin estimarea autonomiei necesare la finalul călătoriei, previzualizarea opririlor la punctele de încărcare și timpul de călătorie calculat în funcție de necesitățile tale specificate în aplicație. Economisiți timp trimițând traseul până la prima oprire direct în sistemul de divertisment DS. 
PARCARE PE STRADĂ(i) în funcție de orașele eligibile 
Circulă liniștit prin oraș datorită acestui serviciu inovativ. Acesta te va ghida către străzile cele mai apropiate de destinația ta, oferind cele mai bune posibilități de parcare. Nu mai pierde timp sau combustibil, ai încredere în estimările On Street Parking.  
SERVICII PERSONALIZATE
ONLY YOU
Descoperă pachetul nostru de servicii personalizate.
Contracte de garanții extinse
Bucură-te de liniște cu ofertele noastre de servicii și asistență.

Informații juridice

 

¹ Cifrele prezentate pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂ și autonomia sunt conforme cu procedura de testare WLTP pe baza căreia au fost omologate vehiculele noi începând cu 1 septembrie 2018. Testul WLTP înlocuiește New European Driving Cycle (NEDC), care a fost protocolul de testare utilizat anterior. Cu condiții de testare mai realiste, consumul de combustibil și emisiile de CO₂ măsurate conform procedurilor WLTP sunt, în multe cazuri, mai mari decât cele măsurate în conformitate cu procedura NEDC. Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂ și autonomia pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diferiți factori, cum ar fi: frecvența de încărcare, stilul de conducere, viteza, specificațiile, opțiunile, tipurile de anvelope, temperatura exterioară și temperatura din interiorul vehiculului. Contactează dealerul pentru mai multe informații. Mai multe detalii aici.