MERGI LA CONȚINUT

PARTENERIAT ȘI PRESTIGIU

Fă cunoștință cu mărcile noastre partenere

Aleși atât pentru distincția cât și pentru expertiza lor incontestabilă,
partenerii DS Automobiles îți garantează că experiența ta în interiorul mașinilor noastre este una unică.

DS și Săptămâna Modei de la Paris

Dincolo de modă

Partener oficial al Paris Fashion Week®, DS Automobiles împărtășește, cu această sărbătoare a modei și a avangardismului, aceeași filozofie a poeziei liniilor și exaltarii savoir faire-ului.

DS și Săptămâna Modei de la Paris

Dincolo de modă

Partener oficial al Paris Fashion Week®, DS Automobiles împărtășește, cu această sărbătoare a modei și a avangardismului, aceeași filozofie a poeziei liniilor și exaltarii savoir faire-ului.
Prin acest parteneriat, DS Automobiles aduce un omagiu devotamentului mărcii pentru lumea designului. Inspirată de dorința de a încălca regulile, de a surprinde, de a experimenta și de a inventa, uniunea întărește, de asemenea, impulsul stabilit de Fédération de la Haute Couture și de la Mode pentru a se îndrepta către o Săptămâna Modei de la Paris® mai responsabilă.

Mașină oficială pentru eveniment

DS Automobiles colaborează cu Paris Fashion Week® pentru a sprijini oaspeții în timpul evenimentului și pentru a le permite să circule prin Paris cu mașinile noastre elegante, îndrăznețe și inspiraționale. Din ianuarie 2020, Fédération de la Haute Couture et de la Mode a ales o flotă electrificată cu emisii scăzute de CO2 formată din douăzeci și cinci de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300, DS 9 E-TENSE 225 și DS 9 E -TENSE 4×4 360.

DS Automobiles din prisma fotografului

Descoperă sau redescoperă momente memorabile din parteneriatul DS Automobiles și Paris Fashion Week®.

O filmare cu DS 4

Februarie 2022

 

Cu ocazia Săptămânii Modei de la Paris ® moda dama prêt-à-porter toamna iarna 2022-2023, DS Automobiles a creat o sedinta foto editoriala inspirata din codurile grafice ale celor mai mari fotografi de moda cu participarea modelului Zoé Hotuqui imbracat in Coperni.

 

Balmain inspiră DS Automobiles

Septembrie 2021

 

La Săptămâna Modei de la Paris 2021 și Festivalul BALMAIN au oferit oportunitatea pentru DS Automobiles de a se alia cu marca de modă, pentru un shooting, pentru a celebra întâlnirea dintre rafinament, spiritul avangardist și măiestria franceză.

 

DS Automobiles luminează spectacolul Coperni

Martie 2021

În timpul Săptămânii Modei de la Paris® Femei 2021, Coperni a pregătit scena pentru spectacolul său în Accor Arena Paris. DS Automobiles a susținut acest decor extraordinar cu treizeci și șase de mașini electrificate (DS 7 CROSSBACK E-TENSE și DS 3 CROSSBACK E-TENSE), poziționate de ambele părți ale podiumului pentru a lumina spectacolul,spectacol care a primit 70 de invitați ai evenimentului.

 

DS CONSCIOUS COLLECTION, întâlnirea dintre know-how și inovație artizanală

În timpul Săptămânii Modei de la Paris® Colecția pentru femei toamnă-iarnă 2021-2022, DS Automobiles a introdus DS CONSCIOUS COLLECTION. Această colecție capsulă unică de patru articole de îmbrăcăminte unisex care absorb CO2 a fost creată în colaborare cu eticheta emergentă EGONlab și cu studioul de cercetare și inovare din Londra, Post Carbon Lab. Această inițiativă a făcut ecou Future Craft, o filozofie care vizează crearea de materiale inovatoare și de înaltă tehnologie, cu rafinamentul atât de drag al brandului.

O altă perspectivă

DS Automobiles celebrează designerii de mâine

Încă de la lansare, DS Automobiles a fost inspirată de modă în crearea identității sale vizuale. Prin două editoriale „O perspectivă diferită”, marca DS prezintă opt designeri.

Thebe Magugu

Thebe Magugu a studiat design, modă și fotografie la prestigioasa școală de modă LISOF din Johannesburg. Și-a lansat brandul în 2015 după ce a lucrat pentru mai multe case de modă și designeri. El își creează hainele moderne cu un accent african folosind tehnici locale de la țesut materialele până la fabricație. 

Boyarovskaya

Boyarovskaya este un brand de îmbrăcăminte pentru femei cu sediul la Paris și fondat de Maria Boyarovskaya și Artem Kononenko în 2016. Deconstruind regulile modei, hainele lor sunt minimaliste și adesea biodegradabile. Design-urile lor se caracterizează prin croiala eficientă cu eleganță modernă. 

Mossi

Designerul Mossi Traore supraveghează două proiecte în același timp. Prima este o școală de modă care îi învață pe studenți să-și dezvolte expertiza și să o pună în practică. Al doilea îl reprezintă un brand de îmbrăcăminte cu linii curate și o frumusețe atemporală. Aceste două proiecte se reunesc în colecțiile sale, concepute și realizate la atelierele din suburbiile pariziene. 

Iulie 2020

DS Automobiles a prezentat pentru prima dată „Un autre regard”, o ședință foto editorială de modă născută din întâlnirea creațiilor universurilor diferite, legate de un spirit avangardist. Identificate de Federația Haute Couture și Mode ca fiind mărci emergente, BLUE MARBLE, BORAMY VIGUIER, EGONlab, GERMANIER și MANSOUR MARTIN au oferit look-uri emblematice ale muncii lor. Coborând pe Sena, în aval de Palais de Tokyo, unde aceste talente își prezintă de obicei tendințele, fotograful Paul Franco a preluat Château de Bizy pentru a-și dezvălui viziunea despre Săptămâna Modei de la Paris 2020. Cinci tablouri au fost puse în scenă în curtea și grădinile castelului cu DS 3 CROSSBACK E-TENSE, DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300 și DS 9 E-TENSE.

Muzeul Luvru & DS Automobiles

MOȘTENIRE

„Bazat pe legătura dintre tradiție și modernitate pentru a construi viitorul, parteneriatul dintre DS Automobiles și Muzeul Luvru a celebrat Parisul și savoir faire-ul excepțional încă din 2015. În acest spirit, susținem muzeul esențial parizian în unele dintre expozițiile sale sau renovări, pentru a uni viziunile noastre despre excelență, cultură și arta călătoriei.Muzeul Luvru și DS Automobiles își bazează colaborarea pe valori comune: sărbătorirea moștenirii lor pentru a reinventa codurile și a promova Franța în întreaga lume.

O exclusivitate mondială care vede arta călătorind

Exclusivist și distins, Ediția Limitată DS 7 CROSSBACK LOUVRE este decorată cu caracteristici de design unice și detalii artistice originale create cu echipele muzeului. Lasă-te sedus de eleganța acestui model exclusiv inspirat de artă și adus la viață de expertiza meșterilor noștri. Descoperă povestea și secretele din spatele a 182 de lucrări majore prin intermediul propriului podcast disponibil pe ecranul vehiculului tău.

B.R.M Chronographes & DS Automobiles

PRECIZIE

"Echipele noastre colaborează cu producătorul francez de ceasuri B.R.M Chronographes pentru a încorpora ceasurile exclusiviste  în interioarele mașinilor noastre, combinând rafinamentul cu creativitatea îndrăzneață și necesitând cea mai bună expertiză posibilă.

Fondată în 2003 de Bernard Richards, care este pasionat de precizia mecanică, B.R.M Chronographes realizează doar piese inovatoare unice care sunt finisate în întregime manual și pot fi personalizate după cum dorești. Ceasurile exclusiviste concepute de ceasornicarul francez pentru DS Automobiles fac din fiecare mașină o expresie a stilului, cu o personalitate puternică și un design de ultimă oră.

B.R.M R180, stil concentrat si expertiză

Creat exclusiv pentru a decora tabloul de bord al lui DS 7 și DS 9, ceasul B.R.M R180 iese îdin carcasa sa în momentul în care mașina tapornește. Tehnologia orientată în spatele aspectului său sofisticat, se mută automat la ora corectă în funcție de anotimpuri și de locul în care călătorești. Bucură-te de eleganța acestui ceas unic.

Focal Electra® & DS Automobiles

SENZAȚII
Cu Focal Electra®, DS Automobiles depășește limitele sunetului pentru a-ți oferi o experiență captivantă unică, combinând tehnologia, ingineria, materiale de calitate și design-ul.

Un nou nivel de confort sonor

Sistemul exclusiv Focal Electra® instalat pe vehiculul tau îți permite să te bucuri de o imersiune senzațională a sunetului datorită arhitecturilor imersive cu 12 sau 14 difuzoare amplasate cu grijă în cabină. O claritate a sunetului sporită de integrarea geamurilor acustice și a unui corp sudat, pentru a elimina toate vibrațiile și a asigura un confort optim de ascultare.

Reunind sunetul, emoția și senzațiile

Din 1979, Focal a revoluționat lumea audio, condusă de pasiunea pentru muzică, inovație și design. În atelierele sale franceze situate în Saint-Etienne, echipele de la Focal proiectează, dezvoltă și construiesc sisteme personalizate, oferind cel mai bun sunet audiofililor și iubitorilor de muzică. Motivați de căutarea excelenței, oferă alternative premium pentru performanță și distracție. Cele două ateliere ale noastre lucrează împreună la arhitectura hi-fi a fiecăreia dintre creațiile noastre, pentru a pune în valoare fiecare moment al călătoriei tale, garantând o integrare discretă și elegantă, pentru o plăcere acustică excepțională.

DS & TOTALENERGIES

Un parteneriat cu mai multe fațete

Născut odată cu dezvoltarea lubrifianților de înaltă performanță, parteneriatul nostru cu TotalEnergies s-a dezvoltat acum atât pe ramura de  tehnologie, precum sport și industrie.

Un parteneriat dedicat inovației

De la crearea DS Automobiles în 2014, inginerii noștri au lucrat alături de cei de la TotalEnergies pentru a dezvolta lubrifianți de înaltă performanță pentru toate mașinile noastre. Concepute pentru mașina ta., ele vă garantează o conducere lină și eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil. Beneficiază de parteneriatul dintre experții de top pentru o experiență de condus perfectă.

Pentru tehnologie și performanță

Extinsă la circuitele de Formula E, colaborarea dintre TotalEnergies și divizia noastră de sport DS Performance a dat naștere la inovații tehnice importante, cum ar fi reducerea frecării interne a motorului. Testate în condiții extreme, acestea optimizează performanța vehiculelor noastre și contribuie la victoria lor în curse.

DS ȘI NESPRESSO

Valori comune ale rafinamentului și inovației.

O lume plină a aromelor

DS Automobiles și-a unit forțele cu Nespresso, un brand care împărtășește valorile comune de distincție, rafinament și inovație. În momentul în care ajungi într-un Magazin DS, te vom întâmpina cu o cafea Nespresso pentru a-ți încânta simțurile.

MERGI MAI DEPARTE

ȘTIRI

Fii la curent cu cele mai recente știri și evenimente de la DS Automobiles.

Know-how

DS Automobiles se înconjoară de femei și bărbați pasionați, garanții unui know-how francez cu adevărat unic.