MERGI LA CONȚINUT

SUV & CROSSOVER

SUV, CROSSOVER, SUV compact: fiecare model combină un design inovator și cele mai noi tehnologii.
O semnătură luminoasă unică și care se distinge prin percepție, o poziție impunătoare și îndrăzneață, oferind un sentiment de siguranță și confort: aceasta este definiția automobilului premium de la DS.
DS 7 CROSSBACK SUV
Pasionat de experiențe auto noi, te bucuri de drum altfel la volanul modelului DS 7 CROSSBACK, cu cele două ecrane late de 12", DS NIGHT VISION care oferă o vizibilitate sporită pe timp de noapte și DS CONNECTED PILOT care controlează automat viteza în raport cu vehiculul din față și te menține pe banda de rulare. 
DS 3 CROSSBACK SUV
Un adevărat automobil premium, DS 3 CROSSBACK îți oferă confort și liniște în fiecare călătorie. Acest SUV compact a fost conceput pentru o experiență auto inovatoare și intensă, în care fiecare kilometru este o călătorie pentru simțuri.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE SUV-URI

VEZI ÎNTREBĂRILE FRECVENTE DESPRE MAȘINILE SUV
Ce este un SUV?
SUV este acronimul de la Sport Utility Vehicle (vehicul utilitar sportiv) și este atribuit în mod universal unui vehicul care este înălțat în comparație cu o mașină obișnuită. Este o particularitate care îi conferă o vizibilitate mai bună și capacitatea de a se deplasa în afara drumurilor obișnuite.
Care este diferența dintre un SUV și un Crossover?
Diferența constă atât în designul lor, cât și în modul în care sunt folosite: SUV-ul este mai spațios și poate concura direct cu mașinile de familie, cum ar fi cele pentru transportul de persoane. Termenul de crossover se aplică, de obicei, vehiculelor cu dimensiuni mai mici, mai apropiate, din punct de vedere al utilizării, de supermini sau de hatchback-uri compacte.
Cum să îți alegi SUV-ul?
SUV-uri mari
Dacă ești în căutarea unui SUV pentru familie, vei aprecia SUV-urile mari care pot găzdui confortabil până la 5 pasageri. SUV-urile mari au o lungime de până la 5 metri, ceea ce oferă un habitaclu spațios și un portbagaj de capacitate mare. La DS Automobiles, gama dispune de DS 7 CROSSBACK, un SUV cu aspect impunător și sofisticat. În ceea ce privește confortul, producătorul francez oferă scaune realizate cu materiale de înaltă calitate.

SUV-uri compacte
SUV-ul compact este un SUV mai mic. Tot cu scaune supraînălțate, acest SUV nu depășește 4,60 metri în lungime. De asemenea, un SUV compact are un consum de combustibil mai bun decât modelele mai mari, asta îl face un vehicul mai versatil: la fel de performant pe șosea și în oraș. Explorați DS 3 CROSSBACK, un SUV compact disponibil cu 5 niveluri de echipare și tehnologie de asistare a șoferului: recunoașterea semnelor de circulație, frânare activă pentru siguranță etc.
Ce unități de putere se potrivesc unui SUV și unui Crossover?
Achiziționarea unui SUV nou necesită alegerea unei unități de propulsie care este cea mai potrivită pentru utilizările tale.

SUV și Crossover: motor pe benzină și diesel
Pentru motoarele pe combustie, poți alege un SUV pe benzină (PureTech) sau diesel (BlueHDi). O alegere care va fi determinată de modul în care vei utiliza vehiculul.

SUV și Crossover cu unitate de propulsie electrificată
DS Automobiles oferă, de asemenea, SUV-uri plug-in hybrid care reprezintă primul pas spre electrificare. Unirea unui motor pe combustie cu puterea electrică permite realizarea unor modele SUV și crossover plug-in hybrid cu un consum mai mic de combustibil pe șosea și în oraș.

DS Automobiles dispune de SUV-ul plug-in hybrid DS 7 CROSSBACK cu unitatea de propulsie E-TENSE și de DS 3 CROSSBACK, de asemenea disponibil cu un motor 100% electric. Cele două modele sunt oferite cu transmisie manuală sau automată, în funcție de alegerea unității de propulsie.