MERGI LA CONȚINUT

DS 7 E-TENSE 4x4 360

ATLETIC ȘI MAIESTUOS

DS 7 E-TENSE 4x4 360

Sigla DS PERFORMANCE

În partea din față a mașinii, sigla „DS PERFORMANCE“ semnează acest model dinamic și îl diferențiază de restul gamei DS 7 prin puterea sa.

SISTEM DS IRIS

Pentru DS 7, am dezvoltat un cockpit captivant și extrem de tehnologizat. Cu ecranul digital al instrumentelor de bord de 12,3" și cu ecranul tactil HD mare de 12", vei putea citi mai ușor pentru mai mult confort și vei avea acces la toate informațiile esențiale prin câteva atingeri.

Jante de 21" BROOKLYN

În exclusivitate pe această versiune E-TENSE 4x4 360, noile jante de 21" BROOKLYN din aluminiu combinate cu etrierele de frână „DS PERFORMANCE“ scot în evidență modelul DS 7.

 

Interior OPÉRA îmbrăcat în piele Nappa (OPȚIONAL)

Elegant până în cele mai mici detalii, interiorul lui DS 7 plug-in hybrid prezintă finisaje sofisticate și materiale premium, cum ar fi tapițeria din piele Nappa. Tapițeria tip „curea de ceas“, concepută în pură tradiție artizanală a expertizei franceze, pune în valoare scaunele din acest interior excepțional.

Rulare silențioasă și confortabilă

Beneficiezi de cea mai bună izolare fonică, susținută de sticla laminată. DS 7 plug-in hybrid îți oferă o experiență de condus relaxată și flexibilă.

DS PIXEL LED VISION 3.0

Pentru siguranța ta, farurile inteligente DS PIXEL LED VISION 3.0 se adaptează la mediul înconjurător, reglând iluminarea în funcție de condițiile exterioare (oraș, provincie, vreme etc.) și direcționând lumina spre zona laterală pentru îmbunătățirea vizibilității în viraje.
HIFI SYSTEM FOCAL ELECTRA®
În interiorul modelului DS 7, te bucuri de o experiență audio unică, datorită sistemului audio FOCAL Electra®. Sistemul audio este format din 14 difuzoare, inclusiv un subwoofer și un amplificator cu o putere totală de 515 wați pentru un sunet excepțional de captivant.
Atenția pentru detalii
Măiestrie rafinată în slujba confortului tău cu interioarele din piele OPÉRA Basalt Black sau Pearl Grey Nappa, cu model tip curea de ceas, piele RIVOLI Basalt Black și Black Alcantara®.
INTERIOR PEARL GREY OPÉRA
INTERIOR  BASALT BLACK OPERA
INTERIOR RIVOLI BLACK BASALT LEATHER
NTERIOR BLACK ALCANTARA®

Hibrid de înaltă performanță

E-TENSE 360 CP tracțiune integrală

Putere și inteligență în formă condensată

Cu unitatea de propulsie E-TENSE de 360 CP, una dintre cele mai puternice din clasa sa, și cu tracțiunea integrală, DS 7 oferă siguranță la volan cu o tracțiune nelimitată pe toate tipurile de teren.

Experiența unui dublu campion

Condusă de DS Performance, care a câștigat toate titlurile din Formula E în 2019 și 2020, evoluția și dezvoltarea unității de propulsie și a suspensiei au permis obținerea unei manevrabilități excepționale. Serenitatea dinamică atinge înălțimi și mai mari cu DS 7 E-TENSE 4x4 360. O operă de precizie care are ca rezultat un echilibru fără compromisuri între dinamica excelentă a condusului și confortul suprem.

SERVICII PERSONALIZATE

Only You

Află mai multe despre acest serviciu.

Contracte de garanții extinse

Bucură-te de liniște cu ofertele noastre pentru servicii și asistență.