SERVICII UNICE

Universul DS numai pentru tine

Inspirați de tine și creați pentru tine, membrii Only You se bucură de servicii exclusiviste și personalizate care oferă o experiență DS unică. În armonie cu stilul tău de viață cotidian, DS te însoțește oriunde în mobilitate și îți oferă experiențe unice. Programul nostru exclusivist își deschide porțile pentru tine, te invităm în universul nostru pentru o experiență DS.

ELECTRIFICAREA LA DISPOZIȚIA TA

De la călătorie la escapadă

DS Automobiles îți deschide drumul către o experiență unică de confort, performanță și rafinament cu tehnologia E-TENSE. Un nou mod de abordare a drumului, determinat de confortul interior.

Datorită autonomiei bateriilor și a rețelei extinse de încărcare publică și accesibilă, mașinile noastre electrice te invită să evadezi și să te bucuri de libertate pentru a transforma fiecare călătorie într-o escapadă fără limite.

Serviciile noastre conectate de mobilitate

Pentru că timpul este cel mai prețios lucru pe care îl avem, DS Automobiles face toate demersurile posibile ca să îți ofere timpul liber pentru a aprecia din plin fiecare moment petrecut la volanul vehiculului tău electric sau hibrid.

Descoperă soluțiile noastre pentru ca toate destinațiile să-ți fie accesibile.

SERVICII FREE2MOVE ESOLUTIONS

Instalare la domiciliu

De la consiliere până la instalarea DS ePro WALLBOX, soluția ideală pentru încărcarea rapidă la domiciliu.

Planificarea călătoriilor

Cu Free2move eSolutions Charging, îți poți optimiza călătoriile pe baza autonomiei vehiculului tău E-TENSE și a disponibilității stațiilor publice de încărcare de pe traseul tău.

Stații publice de încărcare

Poți conduce liniștit datorită unei rețele de peste 67.000 de stații de încărcare în Franța și aproape 330.000 de stații în Europa.

APPLICATION MYDS

INFORMAȚII PRIVIND AUTONOMIA

Cu ajutorul aplicației MyDS pentru smartphone, afli în timp real starea de încărcare sau autonomia estimată. Atunci când vehiculul tău este conectat la priză, poți vedea, de asemenea, viteza și timpul de încărcare estimat.

 

ÎNCĂRCARE DE LA DISTANȚĂ

Cu ajutorul funcției încărcare la distanță, poți utiliza aplicația MyDS pentru a iniția o încărcare sau pentru a trece la o încărcare programată. Această funcție îți permite să reîncarci în intervale orare mai avantajoase.

 

ÎNCĂLZIRE ȘI AER CONDIȚIONAT DE LA DISTANȚĂ

Configurarea precondiționării termice a habitaclului îți permite să programezi încălzirea sau aerul condiționat al vehiculului tău. Concepută pentru confort, această funcție ajută, de asemenea, la conservarea duratei de viață a bateriei în cazul în care vehiculul este în curs de încărcare.

 

 

 

 

DS MOBILITY PASS, MOBILITATE FĂRĂ PROBLEME

Beneficiază de tarife speciale pentru închirierea unei mașini DS cu motor termic sau plug-in hybrid în rețeaua Free2move Rent.

ÎN PERMANENȚĂ MOBIL

Închiriază un DS cu motor termic sau plug-in hybrid, la alegere, și te poți bucura de călătorii lungi ocazionale.

 

TARIFE SPECIALE

Cu DS Mobility Pass, beneficiezi de tarife speciale la închirierea unui vehicul DS cu motor termic sau plug-in hybrid.

 

UȘOR DE UTILIZAT

Rezervi rapid și ușor mașina din aplicația MyDS prin Free2move Rent.

 

 

 

 

MAI MULT