MERGI LA CONȚINUT
COLECȚIE

DS 4 Antoine de Saint Exupéry

Universul colecției

Inspirată de călătoriile aviatorului și romancierului Antoine de Saint Exupéry, această colecție în ediție limitată este un omagiu adus mesagerilor cerului.

 

DS Automobiles a conceput o fuziune între lumea aviației și automobilele DS care întruchipează spiritul de libertate.

DS 4 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY

În centrul identității modelului DS 4 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY se află poezia romanului „Courier Sud“ (Curierul de Sud). Călătoria acestui neînfricat pilot de poștă aeriană prin dune de nisip și munți abrupți devine simbolul uniunii dintre om și mașină.

 

Referindu-se la această călătorie între pământ și cer, într-o căutare atemporală a libertății și a descoperirii, DS Automobiles a desemnat o culoare gri-violet cu reflexii perlate, denumită „Vol de nuit“ (Zbor de noapte), după romanul scriitorului.

EXTERIOR
Un aspect pur și simplu fascinant
Jante exclusive SEVILLE 19”
Jantele SEVILLE de 19 inch, de culoare negru lucios, diamond-cut și capacul central în culoarea Night Flight, au fost concepute exclusiv pentru această colecție. Aliajul de aluminiu este, de asemenea, o aluzie la materialul folosit în aviație, evocând aventura și entuziasmul călătoriei spre orizonturi îndepărtate.
Grilă neagră sofisticată
Cu liniile sale îndrăznețe și detaliile sculptate, grila inspiră senzația de uimire în fața cerului acestei nopți cu accente cromate. Farurile MATRIX LED VISION te încurajează să visezi și să te pierzi în misterele universului.

„Stelele determină distanțele reale pentru noi.“ 

 

Antoine de Saint Exupéry

INTERIOR
O imagine maiestuoasă

În povestea sa „Curierul de Sud“, Antoine de Saint Exupéry evocă isprăvile aeriene ale pionierilor aviației poștale.

 

Deoarece fiecare călătorie este o aventură în sine, interiorul acestui hatchback compact a fost conceput ca un adevărat cockpit.

 

Îmbrăcată în piele Nappa Criollo Brown, planșa de bord din piele prezintă un spectacol de linii, cusături bicolore Cassel Earth pearl și cusături duble care fac aluzie la dârele efemere lăsate de avioane pe cer.

Siglă pe planșa de bord
Sigla de pe panoul central are o stea portocalie, ca o călăuză celestă. Însoțind acest semn astral, silueta aerodinamică a unui avion este marcată alături de semnătura autorului său, reprezentând spiritul aventurier al lui Antoine de Saint Exupéry.
Scaune din piele Criollo Nappa

Explorarea se definește în detalii, cu scaune confecționate din piele Nappa Criollo Brown solidă, amintind de echipamentele folosite de pionierii zborurilor.

Semnătura emblematică a mărcii, modeul „curea de ceas“ pe pernă și spătar, oferă o senzație de confort inegalabilă.

Protecții pentru pragurile portierelor
Protecțiile pragurilor portierelor din aluminiu satinat ilustrează schița cromată a unui avion cu elice, însoțită de un citat în culoarea antracit: „Stelele determină distanțele reale pentru noi“. Un răspuns la spiritul îndrăzneț al acestor călători cosmici.

MOTORIZĂRI

DS 4 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY este disponibil cu trei motorizări: Puretech de 130 CP, BlueHDI de 130 CP, plug-in hybrid de 225 CP și, de asemenea, un hibrid de 136 CP.

 

Parcurgi distanțe mai lungi în oraș în modul complet electric cu ajutorul bateriei reîncărcabile a motorizărilor hibrid.


CĂLĂTORIE HIGH-TECH
DS MATRIX LED VISION
Noua generație de faruri cu proiector DS MATRIX LED VISION, înguste și moderne, oferă modelului DS 4 hatchback lumini Matrix Beam și Dynamic Bending (iluminare pentru viraje). Fasciculul de lumină detectează cu acuratețe mediul înconjurător și se adaptează la acesta cu ajutorul a cinci moduri prestabilite (oraș, provincie, autostradă, vreme nefavorabilă și ceață), astfel încât să poți folosi farurile de fază lungă în orice condiții, fără să-i orbești pe ceilalți participanți la trafic.
Pachet detectare trafic în spate
Pentru mai multă siguranță, sistemul detectează vehiculele din unghiurile moarte laterale în timp ce conduci, indiferent de viteza de apropiere. Cu o rază de acțiune de până la 75 de metri, sistemul te avertizează cu privire la pericole prin aprinderea unui LED intermitent în oglinda retrovizoare de pe partea respectivă. Când mergi în marșarier, ești avertizat cu privire la obstacolele în mișcare aflate la o distanță de până la 40 m în unghiul mort din spate.
INTRARE & PORNIRE FĂRĂ CHEIE DE PROXIMITATE
DS 4 se descuie automat când te apropii la mai puțin de 2 metri, iar mânerele portierelor, ascunse până atunci, își fac apariția. Apoi poți porni mașina cu ușurință folosind butonul Start/Stop. Când părăsești mașina, este același principiu. Mânerele portierelor se retrag, iar mașina se încuie automat.
Sistemul DS IRIS îți oferă serviciile ChatGPT (opțional)

Deja deosebit de intuitiv și receptiv, sistemul de recunoaștere vocală DS IRIS integrează acum inteligența artificială SoundHound, alimentată de ChatGPT API(i) Noua funcție oferită de DS Automobiles utilizează puterea inteligenței artificiale generative cu ajutorul platformei Chat AI de la SoundHound, care integrează mai multe domenii de cunoaștere, combinate cu cele mai avansate modele de limbaj de mare capacitate, cum ar fi ChatGPT API, astfel încât să ofere răspunsuri mai prompte și mai cuprinzătoare decât precedentul sistem de recunoaștere vocală DS IRIS. ChatGPT este integrat în sistemul DS IRIS datorită sistemului de recunoaștere audio și vocală al SoundHound. Fiind un model lingvistic de inteligență artificială, acesta este dezvoltat pentru a genera răspunsuri asemănătoare cu cele umane pe baza învățării profunde, dar, fiind o tehnologie nouă și în curs de dezvoltare, este posibil ca răspunsurile sau informațiile sale să nu fie în totalitate exacte, corecte sau obiective. Ca în cazul oricărui alt asistent virtual, îți recomandăm să nu te bazezi doar pe informațiile furnizate și să eviți să împărtășești informații private. Consultă termenii și condițiile.  . 

 

 

DS-ul tău se îmbogățește acum cu o funcție inovatoare care îți permite să explorezi o relație complet nouă cu vehiculul tău, oferindu-ți un partener de călătorie care va face deplasările mai sigure și mai plăcute. 

Jurnal de călătorie
SERVICII PERSONALIZATE
Only You
Află mai multe despre gama noastră de servicii personalizate.
Contracte de garanții extinse
Bucură-te de liniște cu ofertele noastre de întreținere și asistență