Savoir-Faire

Oameni pasionați

Savoir-Faire
Savoir-Faire

LUMEA HAUTE COUTURE

Finisaje superbe

Mașinile noastre de serie sunt rezultatul inovațiilor și inventivității artizanilor noștri și sunt înzestrate cu experiență și savoir-faire unic, materiale de înaltă calitate și finisaje elegante. La DS, fiecare model reflectă expresia personală cu un design incomparabil, plăcere revoluționară și confort incredibil.

Cusături „Pearl“

Inspirate din industria modei și perfecționate de artizanii noștri, cusăturile perlate contribuie la eleganța și finețea detaliilor, reprezentând în același timp o adevărată provocare. Firul dispare imediat ce apare în piele, imprimând un ritm cusăturii care a necesitat mai mult de patru ani de muncă și dezvoltarea unei mașini speciale. Este un procedeu unic în lumea automobilelor care a devenit rapid o notă distinctă DS Automobiles. Îi mulțumim lui Invenio Flory, designer de piese decorative contemporane, pentru că ne-a lăsat să filmăm în atelierul său: https://invenioflory.fr

Tehnica „Clous de Paris“ Guilloche

Curbe și linii grațioase, plus o tehnică uimitoare. Creată prin intermediul orologeriei fine și inspirat de Piramida de la Muzeul Luvru, tehnica „Clous de Paris“ Guilloche crează impresia că multe cuie mici cu cap piramidal s-au intersectat într-un joc sofisticat de lumini și umbre. Un omagiu adus Orașului Luminii, acest model metalic gravat decorează suprafețele din mașină printr-o execuție exigentă și complexă.

Tapițerie cu design de curea de ceas

Din muncă neobosită cu pielea, formele, modelele și experiența incredibilă rezultă tehnica simbolică de pliere care acoperă scaunele noastre cu tapițerie cu design de curea de ceas. O singură bucată de piele, tăiată, împăturită și pliată de maeștrii noștri tapițeri are ca rezultat un articol unic, care este un punct de referință avangardist. Realizat inițial pentru mașinile concept ale Mărcii, acum se regăsește în interiorul fiecărui model DS Automobiles.

INSPIRAȚIE

Întălnește-i pe artizanii care ne inspiră

Atenția pentru detalii

Pătrundeți în culisele experienței profesionale de excelență DS Automobiles, perpetuată de artizani tradiționali de excepție.

CULTIVĂM EXCELENȚA

Un adevărat teren de joacă pentru experimentarea tehnicilor și a experienței, mașinile noastre concept sunt, pentru echipele noastre, momentul în care testează noi materiale și tehnologii, stabilesc parteneriate cu artizani recunoscuți și perfecționează modalitățile de a inventa o experiență de condus inovatoare și de calitate superioară.

Imaginea viitorului

Pentru construirea de mașini concept, inginerii și artizanii noștri se inspiră din lumea luxului parizian și proiectează tehnologia viitorului, fără să uite niciodată frumosul, senzorialul și remarcabilul. Conceptul DS AERO SPORT LOUNGE, deschide calea către viitorul DS Automobiles, în care mașina devine un spațiu de sine stătător, inteligent și care trebuie personalizat, conectat și sofisticat.

MĂIESTRIA EXECUȚIEI

Artizanii, tapițerii, designerii, meșterii, experții și inginerii noștri valorifică materialele și perfecționează tehnologia pentru rafinarea fiecărui detaliu și finisaj și pentru a crea un produs care îmbină eleganța cu performanța. Realizate în întregime manual, unele ornamente au devenit semnături emblematice ale Mărcii, care îți permit să pătrunzi în lumea noastră de inovație și confort incredibil.

TECHNOLOGIE

Modelarea călătoriilor viitorului

 Cu două titluri de campion mondial în Formula E, DS Automobiles a reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului datorită tehnologiei sale electrice E-TENSE. Ambițioase și avangardiste, echipele inovează în permanență pentru adaptarea liniilor și formelor, oferind tot mai multă eficiență și putere. Născute pentru performanță, modelele noastre electrice deschid noi orizonturi ca să descoperi plăcerea de a conduce cu eleganță.

TECHNOLOGIE
TECHNOLOGIE

De la circuit la șosea

Primul producător premium care participă la Formula E din 2015, DS Automobiles se bazează pe tehnologia de competiție pentru conceperea unor mașini deosebite. Motivată de curajul și dorința de a construi mașina viitorului, Marca a reușit să transfere competențele între Formula E și modelele noi pentru a oferi ce e mai bun pe șosea; acesta este spiritul avangardist.

Tot ceea ce învață echipele pe circuitele din întreaga lume contribuie la munca celor care dezvoltă actualele și viitoarele mașini electrificate și reprezintă un adevărat impuls pentru accelerarea activității de cercetare și dezvoltare.

MAI MULT