Savoir-faire

Femei și bărbați conduși de pasiunile lor

Savoir-faire

SAVOIR-FAIRE

UNIVERSUL HAUTE COUTURE


Materiale de cea mai bună calitate

Inovația și inspirația artizanilor noștri dau naștere automobilelor de serie marca DS, dotate cu o expertiză și un savoir-faire de excepție, materiale premium și finisaje Haute Couture. La DS, fiecare model reflectă expresia personală a unui stil incomparabil, o plăcere inovatoare și un confort incredibil.

93838.250

Cusături “Point perle”

Inspirate de universul Haute Couture și perfecționate de artizanii noștri, cusăturile Point Perle contribuie la eleganța și delicatețea detaliilor, o veritabilă provocare tehnică. Firul care apare și dispare în piele este rezultatul a 4 ani de muncă și al unei tehnici executate cu un dispozitiv special. Este un procedeu unic în universul auto, care a devenit rapid semnătura emblematică a mărcii DS Automobiles.

Am dori să adresăm mulțumiri lui Invenio Flory, designer de opere contemporane decorative, pentru amabilitatea de a ne lăsa să filmăm în atelierul său: https://invenioflory.fr

93723.250

Tehnica “Clous de Paris” Guiloché

Curbe și linii foarte grațioase, la care se adaugă o tehnică incredibilă. Bazându-se pe arta ceasornicăriei fine și inspirată de Piramida de la Muzeul Luvru, tehnica « Clous de Paris » Guiloché creează impresia că niște mici cuie  cu cap în formă de piramidă se intersectează și se încrucișează într-un joc sofisticat de lumini și de umbre. Un tribut adus Orașului Luminilor, acest motiv din metal gravat decorează suprafețele mașinii, cu o măiestrie complexă și exigentă.

93722.250

Tapițerie tip brățară de ceas

Această tehnică emblematică folosită pentru scaunele modelelor DS cu tapițerie tip brățară de ceas este rezultatul unui mix de piele,  forme, modele și al unui  savoir-faire de excepție. Dintr-o singură bucată de piele tăiată, căptușită și pliată de meșterii tapițeri ai Mărcii se obține o piesă unică, o referință a avangardismului. Concepută inițial pentru automobilele concept ale Mărcii, acest tip de tapițerie echipează în prezent interiorul tuturor modelelor DS.

Savoir faire access 1

CULTIVĂM EXCELENȚA

Un veritabil teren de joacă pentru a experimenta tehnicile și expertiza mărcii DS, automobilele concept DS reprezintă, pentru toate echipele Mărcii, ocazia de a testa materiale și tehnologii noi, de a stabili parteneriate cu artizani renumiți și de a-și perfecționa tehnica de a inventa o experiență de condus premium inovatoare.

89568.250

O imagine a viitorului

Atunci când proiectează automobilele concept, inginerii și artizanii mărcii DS se inspiră  din universul luxului parizian și concep tehnologii ale viitorului, fără a uita de noțiunea de frumos, de produse remarcabile sau de experiența senzorială. Ultimul concept al mărcii, DS AERO SPORT LOUNGE deschide calea către viitorul mărcii DS Automobiles, unde automobilul devine un spațiu propriu, inteligent, ce poate fi personalizat, dar și conectat și sofisticat.

Calitate fără compromisuri

Artizanii, tapițerii, designerii, experții și inginerii mărcii DS aduc un upgrade materialelor și tehnologiilor pentru a lucra fiecare detaliu și fiecare finisaj cu maximă atenție și a modela un produs care îmbină rafinamentul și performanța. În totalitate lucrate manual, finisajele automobilelor DS au devenit o semnătură emblematică a Mărcii care te scufundă într-un univers al inovației și al unui confort fără egal.

 Savoir faire access 2

Expertiză în tot ceea ce facem

Expertiza mărcii DS prinde viață grație materialelor premium și grație celor mai delicate tehnici și este demonstrată prin experiența autentică și vârf de gamă a clienului  La DS Automobiles, clientul este în centrul atenției, beneficiind de asistență personalizată în toate condițiile.

89574.250