MERGI LA CONȚINUT
COLECȚIE

DS 7 ESPRIT DE VOYAGE

COLECȚIA DS

Inspirat de savoir-faire-ul incredibil al celor mai mari mărci de lux, DS Automobiles prezintă colecția sa. Această ediție limitată pune în valoare formele și materialele modelelor noastre pentru a oferi modele exclusiviste, rafinate și elegante, o adevărată expresie a nivelului înalt de excelență și a exigenței care guvernează munca artizanilor DS.

 

Aceste creații inspirate de anumite teme te invită să trăiești experiențe unice transformându-le în stări de bine și evadări în inima artei franceze de a călători. 

ESPRIT DE VOYAGE

Creată la Paris, orașul luminii, capitala luxului și a designului, DS Automobiles transformă călătoriile în adevărate experiențe poetice.

Condusă de „Esprit de Voyage“, o semnătură unică pune în valoare colecția noastră, simbolizând raze de lumină care răspândesc modelul „Clous de Paris“, un procedeu tehnic din orologeria fină și un semn iconic al mărcii.

EXTERIOR
Plăcerea de a călători
Finisaj negru
De la barele de pe plafon până la aripile DS, trecând prin ramele geamurilor, ornamentele negre elegante îmbracă DS 7 Esprit de Voyage, subliniind designul său impunător și aspectul distins. Pentru ca fiecare călătorie să devină o aventură de neuitat.
GRILĂ NEAGRĂ ACCENTUATĂ
Îmbogățită de aripile DS de culoare neagră lucioasă și de reflexii strălucitoare cu granule argintii, această grilă aduce eleganță și rafinament designului nostru.
Lumini spate cu efect de scalare 3D 
Luminile cu efect de solzi, unice la DS, conferă modelului nostru un aspect hipnotizant și incisiv, conceput pentru a avea un impact asupra tuturor. Cromată și montată manual, sigla DS AUTOMOBILES este evidențiată de ornamente negre delicate.
SIGLĂ ESPRIT DE VOYAGE
Siglele exclusiviste Esprit de Voyage îmbină armonios motivul gri cu cromul lucios pentru a decora delicat părțile laterale ale DS 7 Esprit de Voyage, ca o semnătură sofisticată pentru acest model exclusivist.
Jante exclusiviste de 19″ OYAMA
Forma atletică și carismatică a noului DS 7 Esprit de Voyage este pusă în valoare de jantele de 19″ Onyx Black, împodobite cu un finisaj diamantat Hazy Grey elegant și exclusivist, proiectate pentru colecție, cu scopul de a transforma fiecare drum într-o călătorie rafinată.
Carcase de oglinzi iconice
Carcasele oglinzilor finalizează, de asemenea, acest design exclusivist, fiind delicat gravate cu laser și afișând cu eleganță modelul care radiază din semnătura Esprit de Voyage.
INTERIOR
Atenția pentru detalii
Captând lumina, interiorul combină delicatețea pielii Nappa și vivacitatea griului Pearl Grey, deopotrivă blând și luminos. Un tribut strălucitor adus confortului și rafinamentului. 
Semnătură unică ESPRIT DE VOYAGE
Creație unică realizată de echipa Culori și Materiale DS Automobiles, această semnătură subtilă și unică decorează planșa de bord din piele Nappa Pearl Grey și este o dovadă a excelenței competențelor echipei noastre.
Scaune din piele granulată Pearl Grey
Pentru această colecție, scaunele sunt îmbrăcate în piele granulată Pearl Grey, un material ușor și de înaltă calitate care accentuează confortul în interior. Fiecare cusătură, fiecare finisaj, fiecare tehnică este atent lucrată pentru a crea un decor unic și sofisticat, atât pentru șofer, cât și pentru pasageri.
Protecții pentru pragurile portierelor
Protecțiile personalizate ale pragurilor portierelor, din aluminiu lustruit, afișează numele Colecției ca o invitație irezistibilă de a intra în acest decor luminos și exclusivist.
Confort în interior
Jurnal de călătorie
SERVICII PERSONALIZATE
Only You
Află mai multe despre pachetul nostru de servicii personalizate.
Contracte de garanții extinse
Bucură-te de liniște cu ofertele noastre de servicii și asistență.

Informații juridice

 

¹ Cifrele prezentate pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂ și autonomia sunt conforme cu procedura de testare WLTP pe baza căreia au fost omologate vehiculele noi începând cu 1 septembrie 2018. Testul WLTP înlocuiește New European Driving Cycle (NEDC), care a fost protocolul de testare utilizat anterior. Cu condiții de testare mai realiste, consumul de combustibil și emisiile de CO₂ măsurate conform procedurilor WLTP sunt, în multe cazuri, mai mari decât cele măsurate în conformitate cu procedura NEDC. Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂ și autonomia pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diferiți factori, cum ar fi: frecvența de încărcare, stilul de conducere, viteza, specificațiile, opțiunile, tipurile de anvelope, temperatura exterioară și temperatura din interiorul vehiculului. Contactează dealerul pentru mai multe informații. Mai multe detalii aici.