MERGI LA CONȚINUT

 

 

Solicită o ofertă
Vrei să primești o ofertă pentru un vehicul din gama noastră?
Alege modelul pe care îl dorești (DS 3 E-TENSE 100% electric, DS 3, DS 3 CROSSBACK, DS 4 E-TENSE plug-in hybrid, DS 4, DS 7 E-TENSE plug-in hybrid, DS 7, DS 9 E-TENSE plug-in hybrid sau DS 9) și apoi solicită oferta personalizată de la punctul de vânzare pe care îl alegi.
Te invităm să completezi acest formular, iar un consilier de vânzări DS te va contacta în cel mai scurt timp posibil.

 

 

1. ALEGE MAȘINA
2. ALEGE DEALERUL
         
       
3. COMPLETEAZĂ DATELE DE CONTACT
4. TRIMITE INFORMAȚIILE

Datele tale personale vor fi prelucrate de Trust Motors S.R.L București România și Distribuitorii autorizați în calitate de controlori așa cum este descris în Politica de Confidențialitate, unde vei găsi deasemenea informații cu privire la Drepturile tale legate de confidențialitate si datele noastre de contact.

iar prin selectarea a cel puţin unuia din aceste canale sunt de acord ca Trust Motors București România și Distribuitorii autorizați să proceseze informațiile personale in scopuri de marketing, identificare si recunoaștere a scopurilor, așa cum sunt descrise în Politica de Confidențialitate.
Am dreptul să îmi retrag consimțământul în orice moment (pentru mai multe detalii verifică aici). Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrarii datelor pe baza consimțământului acordat.

Corectează câmpurile evidențiate și încearcă din nou

Cererea ta a fost trimisă către dealerul selectat. Vei fi contactat in cel mai scurt timp posibil.

Dealerul selectat
Contact:
Telefon:
Web:
Mail:
Orar