MERGI LA CONȚINUT
TUTORIALE VIDEO & MANUALE DE UTILIZARE
 DS 7
Descoperă o serie de videoclipuri cu instrucțiuni de utilizare (tutoriale video) și filme tehnologice 3D care te vor ajuta să descoperi avantajele opțiunilor din autovehiculul tău.
MANUALE DE UTILIZARE

Accesează manualul de utilizare online pentru  DS 7.

De asemenea, îl poți accesa din aplicația Scan MyDS și MyDS.

TUTORIALE VIDEO
Vezi tutorialele noastre video pentru fiecare versiune a lui DS 7
DIVERTISMENT DS

Cu acest videoclip, descoperi cum funcționează DS INFOTAINMENT. Află cum să:

  • Personalizezi sistemul de INFOTAINMENT
  • Personalizezi conținutul ecranului tactil și informațiile pentru șofer
  • Adaugi sau ștergi pagini de pe ecranul tactil
DS NIGHT VISION

În acest videoclip, vezi cum funcționează DS NIGHT VISION. Cu ajutorul camerei video cu infraroșu, acest sistem detectează în timp real vehiculele în viteză și animalele de pe șosea și de pe acostament. Află cum:

  • Ecranul îți arată că sistemul este pregătit
  • Se afișează viziualizarea pe timp de noapte
  • Se activează sau se dezactivează opțiunea NIGHT VISION
SISTEM DS IRIS

În acest videoclip, vezi cum funcționează sistemul DS IRIS. Ecosistemul nostru de informații inovator și intuitiv, care integrează navigația conectată și un asistent personal. Află cum să:

  • Accesezi funcțiile ecranului șoferului
  • Activezi ecranul personal
  • Accesezi toate funcțiile noului DS 7
  • Vizualizezi centrul de notificări și funcțiile pe care le utilizezi cel mai frecvent

VIDEO DE PREZENTARE

Descoperă videoclipurile de prezentare a tehnologiilor disponibile pe DS 7

DS PIXEL LED VISION 3.0

Pentru siguranța ta, farurile inteligente DS PIXEL LED VISION 3.0 se adaptează la mediul înconjurător, reglând iluminarea în funcție de condițiile exterioare (oraș, provincie, condiții meteo etc.) și direcționând lumina spre curbe pentru a îmbunătăți vizibilitatea în viraje.

Cu ajutorul funcției PIXEL, poți să rămâi pe faza lungă fără să orbești vehiculul din spate sau pe cel care se apropie de tine.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Acest sistem inteligent de suspensie utilizează o cameră video amplasată în partea superioară a parbrizului, precum și mai mulți senzori pentru a scana în timp real imperfecțiunile de pe șosea. Acesta transmite datele în milisecunde către un computer care acționează asupra fiecărei roți în mod independent. În funcție de informațiile pe care le primește, acesta face ca suspensia să fie în permanență mai dură sau mai elastică pentru o conducere cât mai confortabilă a lui DS 7.
DS NIGHT VISION
O cameră video cu infraroșu amplasată în grila lui DS 7 detectează pietonii și animalele la o distanță cuprinsă între 50 cm și 100 m și le afișează pe ecranul digital al panoului de instrumente, ceea ce îți permite să anticipezi pericolul și să reacționezi calm. O îmbunătățire reală a siguranței care garantează un condus relaxant, chiar și pe timp de noapte.
DS DRIVER ATTENTION MONITORING
Zi și noapte, un sistem de senzori și o cameră video monitorizează semnele de oboseală sau de distragere a atenției șoferului, precum și traseul mașinii. În cazul unei lipse de atenție sau al somnolenței, se declanșează o alertă sonoră în habitaclu și este afișată pe ecranul digital al panoului de instrumente.
DS DRIVE ASSIST
DS DRIVE ASSIST ajută șoferul, permițându-i în același timp să preia din nou controlul asupra mașinii. Este un alt pas spre conducerea autonomă. Această funcție inovatoare controlează viteza și distanța în raport cu vehiculul din față și poziționează noul DS 7 acolo unde dorește șoferul pe banda sa, prin reglarea direcției. Funcția controlează viteza și traiectoria garantând siguranța și relaxarea la volan. 
RECUNOAȘTERE EXTINSĂ A SEMNELOR DE CIRCULAȚIE
Acest sistem recunoaște indicatoarele de viteză, împreună cu o serie de alte semne de circulație și le afișează pe panoul central de instrumente pentru șofer.
Sistem audio FOCAL Electra®
În interiorul lui DS 7, te bucuri de o experiență audio unică alături de sistemul audio FOCAL Electra®. Sistemul audio este format din 14 difuzoare, inclusiv un subwoofer și un amplificator cu o putere totală de 515 wați pentru un sunet excepțional de captivant.
DS IRIS SYSTEM
DS IRIS SYSTEM este noul nostru ecosistem informațional, intuitiv, ergonomic și complet personalizat. Acesta include un asistent personal cu ecran tactil și recunoaștere vocală. SISTEMUL DS IRIS face ceea ce dorești, când dorești.
360 Vision

DS 7 beneficiază de camere video digitale de ultimă generație, atât în față, cât și în spate, care permit cea mai bună redare posibilă a imaginilor pe ecranul tactil mare de 12".

360 Vision reprezintă asistență video pentru toate manevrele la viteză redusă. Afișează o vedere de sus a mașinii și a împrejurimilor sale: imaginea este actualizată în funcție de modul în care se mișcă mașina.

Tehnologie E-Tense

Descoperă tutorialele video dedicate modelelor noastre plug-in hybrid

 

 

Cum funcționează DS 7?
Cu unitățile de propulsie plug-in hybrid de până la 360 CP și cu tracțiune integrală,  DS 7 reunește confortul și eficiența și îți garantează un condus fluid și plăcut pentru călătorii cu un feeling premium. Explorează diferitele moduri de încărcare cu timpii de încărcare aferenți și ce înseamnă luminile de ghidare de diferite culori din clapeta de încărcare.

Solutions de recharge du partenaire Free2move

Découvrez nos tutoriels vidéos dédiés pour nos modèles hybrides rechargeables

 

 

DS Automobiles x Free2move : s'inscrire


Découvrez les tutoriels pour les solutions à la charge
Ce tutoriel vidéo vous indique comment souscrire au service « Charge My Car », via l’application Free2move. Suivez les étapes pour bénéficier de toutes ses fonctionnalités : identification des bornes de recharge publiques disponibles et compatibles avec votre voiture électrique ou hybride rechargeable, planification de votre trajet et paiement simplifié. Directement accessible depuis votre Smartphone ou sur l’écran de votre voiture, « Charge My Car » simplifie vos déplacements, partout en Europe.

Recharger son véhicule électrique ou hybride rechargeable


Découvrez, à travers ce tutoriel vidéo, comment trouver la station de recharge la plus proche de vous, la plus économique ou la plus rapide, grâce à la fonctionnalité « Charge My Car » de l’application Free2move, directement accessible depuis l’écran de votre voiture ou votre Smartphone. Débutez et arrêtez ensuite la charge de votre véhicule électrique ou hybride rechargeable sur l’ensemble des stations du réseau Free2move, avec votre carte de recharge ou votre Smartphone.

Préparer son voyage


Suivez les instructions de ce tutoriel vidéo pour préparer un long trajet en voiture électrique ou hybride rechargeable avec le service « Charge my Car », disponible depuis l’application Free2move. Accédez au plus grand réseau européen de stations de recharge et déterminez l’itinéraire optimal pour faciliter tous vos trajets, même les plus longs.