Confort tehnologic

Confort tehnologic
Confort tehnologic

EXCELENȚĂ LA BORD

Profită de plăcerea de a conduce, folosind toate tehnologiile pentru optimizarea experienței la bord și pentru a transforma fiecare deplasare într-o adevărată călătorie.

SISTEM INFOTAINMENT DS IRIS

Sistemul DS IRIS este noul nostru ecosistem de informații intuitiv și ergonomic, complet personalizabil. Acesta combină un asistent personal care utilizează o interfață tactilă și capacitatea de a înțelege ceea ce spui, astfel încât sistemul să facă tot ce vrei, când vrei.

Accesează una dintre cele 6 comenzi rapide preferate (destinație, contact, radio, setarea ventilației etc.) printr-o singură mișcare, fără să iei ochii de la drum, prin DS SMART TOUCH.

Situat perfect în apropierea mâinii, ecranul tactil îți urmărește mișcările și recunoaște gesturi precum mărire, micșorare și până la scrisul de mână. DS SMART TOUCH este disponibil pe DS 4

 

ADML PROXIMITY

Un nou mod de acces la mașină.

Când te afli la mai puțin de 3 metri distanță, mașina se trezește automat la viață și se aprind luminile.

La 1,5 metri, mașina se descuie, iar mânerele portierelor, până atunci invizibile, glisează cu eleganță (i). Principiul este similar atunci când te îndepărtezi: la 2 metri, mânerele portierelor se retrag și mașina se încuie automat.

Disponibil pe DS 3, DS 4 și DS 9

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Denivelările de pe carosabil sunt scanate instantaneu.

Sistemul inteligent de suspensie activă se bazează pe o cameră video amplasată în partea superioară a parbrizului și pe mai mulți senzori care urmăresc permanent imperfecțiunile drumului. Aceștia transmit datele în milisecunde către un computer care acționează fiecare roată în mod independent. În funcție de informațiile pe care le primește, sistemul reglează permanent fermitatea suspensiei, garantând confortul optim.

Disponibil pe DS 4, DS 7 și DS 9

SISTEM AUDIO FOCAL ELECTRA®

Bucură-te de o experiență audio unică, profitând de sistemul de sunet FOCAL Electra®. Sistemul audio este format din 14 difuzoare, inclusiv un subwoofer și un amplificator cu o putere totală de 515 wați pentru obținerea unui sunet excepțional și captivant.

SISTEM DS IRIS

Sistemul DS IRIS este noul nostru ecosistem informațional intuitiv, ergonomic și complet personalizabil. Acesta include un asistent personal cu ecran tactil și recunoaștere vocală. Sistemul DS IRIS face tot ce dorești, când dorești.

DS AIR

Complet încorporat în panoul de bord, sistemul de climatizare invizibil DS AIR este un sistem de ventilație unic, subtil și totodată eficient. Cu designul său compact, conferă fluiditate și puritate panoului de bord.

Disponibil pe DS 4

MAI MULT