Tehnologie pentru oameni

Tehnologie pentru oameni

Inteligență tehnologică pentru condus, comenzi ergonomice și intuitive, o ofertă de conectivitate care este în concordanță cu lumea digitală, motoare eficiente, de înaltă performanță… Atât de multe calități care poziționează astăzi DS drept un obiect tehnologic hotărât.

Modelele DS sunt o demonstrație a spiritului inovator și ingenios al mărcii. Toate acestea au aceleași calități care satisfac cerințele clienților noștri pentru performanță, siguranță și stare de bine.

DS MATRIX LED VISION

DS MATRIX LED VISION

Amplificând aspectul elegant al vehiculului, proiectoarele de ultimă generație DS MATRIX LED VISION oferă conducătorului auto un avantaj excepțional: acela de a rula în mod constant cu faza lungă fără a orbi alți participanți la trafic.

Grație unei camere video amplasate în partea superioară a parbrizului, aceste proiectoare inteligente adaptează în mod automat fasciculul de lumină în funcție de condițiile de trafic.

DS ACTIVE LED VISION

Prezentat în premieră pe conceptul nostru DS E-TENSE, sistemul DS ACTIVE LED VISION este în același timp atrăgător și funcțional. Dispune de un proiector LED principal și trei module pivotante LED. Pentru o vizibilitate optimă, acestea se rotesc orizontal și vertical în funcție de unghiul volanului, de viteză și de condițiile meteorologice.

Stop & Start

DS Stop & Start
Tehnologia Stop & Start este o inovație care asigură reducerea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2, făcând totodată mașina mai silențioasă. Tehnologia Stop & Start oprește motorul chiar înainte ca mașina să se oprească (de exemplu la lumină roșie sau în ambuteiaje), pornind din nou atunci când șoferul eliberează pedala de frână.

DS DRIVE ASSIST

Fiind prezentat pentru prima dată pe DS 7 CROSSBACK, sistemul de rulare autonomă de nivel 2 este acum disponibil și pe DS 3 CROSSBACK. DS DRIVE ASSIST reglează viteza vehiculului în raport cu vehiculul din față și acționează sistemul de direcție pentru a poziționa cu precizie DS 3 CROSSBACK pe banda sa pe baza alegerilor și a obiceiurilor celui aflat la volan.

Disponibil la viteze de până la 180 de km/h (în funcție de legislația națională), sistemul controlează viteza și direcția vehiculului. Acest sistem este util în special în blocajele de trafic sau pe autostradă. Prin urmare, contribuie la o experiență de condus mai relaxată.

Sistemul Head-up display

DS Head-up Display

Pentru a vă face mai confortabilă experiența de condus la volanul noului DS 5, afișajul de tip Head-Up vă permite să afișați toate informațiile esențiale legate de condus în câmpul vizual. Acest afișaj color, o caracteristică deosebit de inovatoare, proiectează informații esențiale de condus pe un panou din linia vizuală directă a șoferului, adăugând astfel un sentiment de control cu totul inovator. Afișajul include setările de viteză, controlul vitezei de croazieră / limitatorului de viteză și instrucțiunile de navigație (viteză, setarea comenzii de limitare a vitezei sau instrucțiuni de navigație).

ACTIVE SAFETY BRAKE

FREINAGE

Pentru a garanta siguranța ta și a celor din jurul tău, am echipat mașina cu sistemul de frânare de urgență ACTIVE SAFETY BRAKE. Datorită unui senzor și a unei camere de ultima generație plasată în partea de sus a parbrizului, acest sistem detectează obstacolele* din calea ta, zi sau noapte.

În caz de pericol imediat, ești avertizat prin alerte vizuale și auditive; dacă tot nu reacționezi, acționează frânarea automată.

* Obiectele detectabile sunt vehicule (conduse în aceeași direcție sau oprite), pietoni, bicicliști și motocicliști aflați pe șosea.

DS 3 CROSSBACK: Mânerele pliabile

Mânerele pliabile oferite de noul DS 3 CROSSBACK sunt elegante și moderne. Această tehnologie exclusivă este nouă în acest sector. Principiul este simplu: mânerele ușilor sunt disponibile utilizatorilor doar atunci când este necesar. În restul timpului se pliază în portierele vehiculului.

Mai mult, cu ajutorul sistemului de acches fără cheie Proximity, magia are loc pe măsură ce suportul cheii se apropie de mașină, pe o rază de 1,5 metri. Mașina se deblochează și cele patru mânere se deschis automat astfel încât șoferul și pasagerii să intre în mașină și să plece. În mod similar, mânerele portierelor se retrag, iar vehiculul se încuie după ce te îndepărtezi de el.

Monitorizarea unghiului mort

DS Blind Spot monitoring

O caracteristică de ultimă oră de siguranță care asigură o vizibilitate sporită. Se aprinde un simbol în oglinda exterioară pentru a avertiza șoferul asupra faptului că o mașină sau o motocicletă este prezentă în zona “moartă”.