TUTORIALE VIDEO – DS 4

TUTORIALE VIDEO – DS 4

Descoperă o serie de videoclipuri cu instrucțiuni de utilizare (tutoriale video) și filme privind tehnologia 3D care te vor ajuta să descoperi avantajele opțiunilor de la bordul vehiculului tău DS 4.

TUTORIALE VIDEO DS 4

Descoperă tutorialele video pentru toate versiunile DS 4

Manuale de utilizare

Accesează manualul online de utilizare DS 4. De asemenea, poți să-l accesezi din aplicațiile Scan MyDS și MyDS App:

Consultă manualul online de utilizare

 Descoperă MyDS

Tutoriale video

Vezi tutorialele noastre video pentru fiecare versiune DS 4

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

În acest videoclip, poți vedea cum funcționează DS Extended Head Up Display, o tehnologie de ultimă generație care proiectează date digitale pe parbrizul modelului tău DS 4. Află cum:

• Să activezi sau să dezactivezi această tehnologie
• Să reglezi înălțimea și luminozitatea afișajului
• Să derulezi toate informațiile direct în câmpul tău vizual

DS IRIS SYSTEM

În acest tutorial video, îți dezvăluim toate caracteristicile noului nostru ecosistem de informații, inovator și intuitiv, inclusiv navigația conectată și asistentul personal. Află cum:

• Să creezi și să gestionezi profiluri
• Să îți conectezi smartphone-ul prin Bluetooth sau prin Android Auto sau Apple CarPlay
• Să folosești sistemul de navigație
• Să utilizezi controlul vocal IRIS

DS SMART TOUCH

Acest tutorial video explică modul de utilizare a DS SMART TOUCH, interfața noastră tactilă accesată de pe consola centrală a lui DS 4. Îți explicăm cum:

• Să activezi și să personalizezi una dintre cele 6 scurtături principale aflate la îndemâna ta (destinație, contacte, radio etc.)
• Să utilizezi funcția de mărire și micșorare
• Să înțelegi cum funcționează recunoașterea scrisului de mână (disponibilă în cursul anului 2022, prin intermediul unei actualizări „Over the Air“)

INFOTAINMENT – PRIMII PAȘI

Profită din plin de utilizarea sistemului infotainment de la bordul vehiculului cu ajutorul acestui tutorial video:

•Învață să parcurgi ecranele sau să activezi pictogramele de pe ecranul tactil central prin doar câteva mișcări.
• Accesează cu ușurință funcțiile tale preferate legate de condus pentru activare sau personalizare
• Deschide rapid asistența utilizatorului ca să înțelegi ce înseamnă un indicator luminos sau o avertizare

 

PERSONALIZAREA ECRANELOR

Acest tutorial video explică, în câțiva pași, cum să personalizezi ecranele DS 4:
• Ecranul central de 10″
• Ecranele șoferului (DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY și afișajul digital al instrumentelor de bord)

ACTUALIZĂRILE SISTEMULUI

În acest tutorial video, află cum să lansezi actualizările pentru DS 4 de pe ecranul central de 10″ al mașinii. Cu ajutorul acestuia:
• Obții cele mai recente versiuni ale aplicațiilor tale
• Nu vei mai rata niciodată un serviciu nou disponibil

DS DRIVE ASSIST

Învață cum să folosești cât mai bine diferitele funcții ale DS DRIVE ASSIST cu ajutorul acestui videoclip cu instrucțiuni:
• Regulator de viteza adaptiv cu funcția Stop & Go
• Asistență la poziționarea pe banda de rulare .

Drive Assist 2.0

Află cum să folosești cele două noi caracteristici ale DS DRIVE ASSIST 2.0 cu ajutorul acestui videoclip instructiv:
• Schimbarea semiautomată a benzii de rulare
• Recomandare prealabilă privind viteza pe baza semnelor de circulație

Videoclipuri de prezentare

Descoperă videoclipurile de prezentare ale tehnologiilor disponibile pe DS 4.Manuale de utilizare

 

 

DS NIGHT VISION

O cameră video cu infraroșu poziționată în grila lui DS 4 detectează pietonii și animalele care se află la o distanță de până la 200 de metri în față și le afișează pe panoul de instrumente digital, astfel încât să poți vedea pericolul și să reacționezi în siguranță. Un adevărat pas înainte în materie de siguranță, care garantează un condus mai relaxat, chiar și pe timp de noapte.

DS AIR

Integrat complet în panoul de bord, sistemul de ventilație invizibil DS AIR este un sistem de ventilație unic, subtil și eficient, în același timp. Cu designul său compact, acesta conferă fluiditate și puritate designului panoului de bord.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Cu ajutorul unei camere video amplasate în partea superioară a parbrizului, al celor patru senzori de nivel și celor trei accelerometre, DS ACTIVE SCAN SUSPENSION acționează independent asupra fiecărei roți în parte, astfel încât suspensia să fie mai fermă sau mai confortabilă, în funcție de starea drumului.

INFOTAINMENT

DS IRIS SYSTEM este noul nostru ecosistem de informații intuitiv și ergonomic, care poate fi complet personalizat. Acesta oferă un asistent personal care utilizează o interfață tactilă și care înțelege tot ce spui, astfel încât sistemul execută ce dorești, când dorești. Accesează una dintre cele 6 comenzi rapide preferate (destinație, contact, radio, setarea ventilației etc.) printr-o singură mișcare, fără să îndepărtezi privirea de la drum, prin DS SMART TOUCH. Amplasat perfect în apropierea mâinii, ecranul tactil îți urmărește mișcările și recunoaște gesturi precum mărire, micșorare și chiar scrisul de mână.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Extended Head Up Display creează o experiență vizuală captivantă, comparabilă cu realitatea augmentată. Afișate pe parbriz, într-o proiecție de 21″, la o distanță de 4 m în față, informațiile digitale par să se afle pe șosea, astfel încât nu mai trebuie să abați privirea de la drum.

DS MATRIX LED VISION

Farurile hipnotice cu proiector DS MATRIX LED VISION ale lui DS 4, împreună cu luminile de zi, veritabile lamele de lumină alcătuite din 98 de LED-uri, oferă un efect atrăgător și profund, pe cât de captivant, pe atât de interesant.

ADML PROXIMITY

DS 4 se descuie automat când te apropii la mai puțin de 2 metri, iar mânerele portierelor, ascunse până atunci, își fac apariția. Apoi poți porni mașina cu ușurință prin intermediul butonului Start/Stop. Când cobori din mașină, se aplică același principiu. Mânerele portierelor se retrag, iar mașina se încuie automat.

Pachet pentru detectarea traficului în spate

Pentru mai multă siguranță, acest sistem detectează vehiculele din unghiurile moarte laterale în timp ce vehiculul rulează, indiferent de viteza de apropiere a acestora. Cu o rază de acoperire de până la 75 de metri, sistemul avertizează cu privire la situațiile periculoase printr-un LED intermitent amplasat în oglinda laterală de pe partea respectivă. Atunci când vehiculul rulează în marșarier, sistemul avertizează asupra obstacolelor în mișcare aflate la o distanță de până la 40 m în unghiul mort din spate.

DS DRIVE ASSIST

Am conceput DS DRIVE ASSIST pentru asistență, dar și pentru ca în același timp să poți prelua controlul asupra mașinii în orice moment. DS DRIVE ASSIST controlează viteza și distanța în raport cu vehiculul anterior și poziționează DS 4 cu precizie pe banda de rulare, în funcție de dorință, prin acționarea direcției. Acesta controlează viteza și direcția, garantând siguranța și confortul la volan.

DS DRIVE ASSIST 2.0

Am conceput DS DRIVE ASSIST pentru asistență, dar și pentru ca în același timp să poți prelua controlul asupra mașinii în orice moment. DS DRIVE ASSIST controlează viteza și distanța în raport cu vehiculul anterior și poziționează DS 4 cu precizie pe banda de rulare, în funcție de dorință, prin acționarea direcției. Acesta controlează viteza și direcția, garantând siguranța și confortul la volan. DS DRIVE ASSIST 2.0 extinde experiența de conducere autonomă prin includerea schimbării semiautomate a benzii de rulare și recomandarea anticipată a vitezei în funcție de semnele de circulație.

 

Tehnologia E-TENSE

Descoperă tutorialele noastre video dedicate modelelor plug-in hybrid

Cum funcționează DS 4 E-TENSE?

Descoperă toate avantajele oferite de DS 4 E-TENSE cu platforma hibrid de ultimă generație.

Cum să încarci DS 4 E-TENSE?

Prin intermediul acestui tutorial video, descoperi diferitele moduri de încărcare cu timpii de încărcare corespunzători și afli cum să citești culorile distincte ale indicatoarelor luminoase afișate pe trapa de încărcare.

Cum să profiți la maximum de vehiculul tău plug-in hybrid?

Pentru optimizarea performanțelor vehiculului tău plug-in hybrid E-TENSE, te invităm să urmărești acest tutorial video scurt, cu privire la utilizarea eficientă a modului hibrid. Între reducerea consumului de combustibil și creșterea autonomiei, afli recomandările noastre pentru a profita la maximum de mașina ta.