MERGI LA CONȚINUT

Ediție de lansare

DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Premiere

ATLETIC & MAIESTUOS

DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première

Sigla LA PREMIÈRE

În partea din față a mașinii, sigla „LA PREMIÈRE“ semnalizează această ediție limitată exclusivistă și asigură faptul că se distinge de restul gamei modelului DS 7.

Siglă DS neagră

Grila neagră evidențiază emblema neagră DS, care se îmbină cu ornamentele negre lucioase pentru ca acest model să fie elegant și dinamic.

Jante de 21" BROOKLYN

În exclusivitate pe această versiune E-TENSE 4x4 360, noile jante din aliaj BROOKLYN de 21", combinate cu etrierele de frână „DS PERFORMANCE“, scot în evidență modelul DS 7.

 

INTERIOR
Sistem audio Hifi FOCAL Electra
În modelul DS 7, te bucuri de o experiență audio unică, profitând de sistemul audio FOCAL Electra®. Sistemul audio este format din 14 difuzoare, inclusiv un subwoofer și un amplificator cu o putere totală de 515 wați pentru un sunet excepțional de captivant.

Atenția pentru detalii

Tapițerie din piele Nappa Basalt Black sau Pearl Grey cu model curea de ceas, reprezintă expertiză sofisticată dedicată exclusiv confortului tău în această ediție de lansare.

Hibrid de înaltă performanță

E-TENSE 360 CP tracțiune integrală

Putere și inteligență condensate

Cu unitatea de propulsie E-TENSE de 360 CP, una dintre cele mai puternice din clasa sa, și cu tracțiunea integrală, modelul DS 7 oferă siguranță la volan, cu o tracțiune nelimitată pe toate tipurile de teren.

Expertiza unui dublu campion

Condusă de DS Performance, care a câștigat toate titlurile din Formula E în 2019 și 2020, evoluția și dezvoltarea unității de propulsie și a suspensiei au permis obținerea unei manevrabilități excepționale. Serenitatea dinamică atinge înălțimi și mai mari cu modelul DS 7 E-TENSE 4x4 360. O operă de precizie care are ca rezultat un echilibru fără compromisuri între o dinamică de condus excelentă și un confort suprem.

SERVICII PERSONALIZATE

Only You

Află mai multe despre pachetul nostru de servicii personalizate.

Contracte de garanții extinse

Bucură-te de liniște cu ofertele noastre de servicii și asistență.