DS AERO SPORT LOUNGE

Conceptul care reinventează călătoria

DS AERO SPORT LOUNGE
DS AERO SPORT LOUNGE

Viitorul automobilelor este aici. Creat prin expertiza unor oameni entuziaști și dedicați, DS AUTO SPORT LOUNGE întruchipează ambiția DS Automobiles de a introduce o abordare diferită. De la un simplu obiect, automobilul se transformă într-o operă de artă care face din fiecare drum o călătorie inspirațională.

Linii de avangardă

Conceput în jurul pasagerilor, DS AERO SPORT LOUNGE este lat, coborât, lung și ușor. Cu liniile sale de berlină fastback, combină eficiența aerodinamică și designul fenomenal.

Semnătură luminoasă

DS AERO SPORT LOUNGE beneficiază de oportunitățile oferite de electrificare: semnătură luminoasă E-TENSE, sigle iluminate și animații grafice fascinante.

Puterea liniilor

Cu alura de rândunică și vopseaua Crystal Pearl, DS AERO SPORT LOUNGE despică aerul pe măsură ce îl folosește. Linia generoasă a plafonului și absența oglinzilor fizice, înlocuite de camere video, îi conferă un stil emoționant și expresiv, pentru un design dinamic și o prezență impunătoare.

Rafinament și tehnologie

Super spațios, habitaclul DS AERO SPORT LOUNGE păstrează caracterul sportiv. De fiecare parte a cockpit-ului, ecranele permit controlul unor funcții, eliberând complet panoul de bord. În fața pasagerilor, totul prinde viață prin funcțiile de navigație esențiale, în timp ce informațiile despre condus sunt proiectate pe parbriz prin realitatea augmentată.

Materiale somptuoase

DS AERO SPORT LOUNGE combină arta și tehnologia, apelând la expertiza unică a atelierelor și meseriașilor: marchetărie de paie, bumbac satinat și microfibră din trei materiale.

Tehnologie integrată

Între scaune, cotiera centrală are rol de ghidare. Cu Leap Motion și Ultrahaptics, execuți un gest cu mâna în aer și obții un răspuns tactil.

Putere conectată

Pe capotă, banda iluminată transmite informații către cockpit, aducând la viață IRIS, inteligența artificială a DS AERO SPORT LOUNGE. Unitatea de propulsie E-TENSE oferă o putere de 500 kW conectată la o baterie de 110 kWh de generație nouă, pentru autonomie de peste 650 km și accelerație de la 0 la 100 km/h în numai 2,8 secunde. DS ACTIVE SCAN SUSPENSION garantează confort maxim.

Univers tehnologic de înaltă performanță

Testat în condiții reale de piloții noștri de Formula E, DS E-TENSE PERFORMANCE dispune de un sistem excepțional de regenerare a bateriei de 600 kW în timpul decelerării și o capacitate de accelerare prin care poate ajunge de la 0 la 100 km/h în 2 secunde.

Viitorul in materie de automobile