Protecția mediului

Angajamentul nostru pentru mobilitate sustenabilă

 Datorită tehnologiilor noastre eco-eficiente, strategia noastră de dezvoltare sustenabilă vizează reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, protejarea resurselor naturale și dezvoltarea unor noi comportamente de mobilitate ecologică.

Protecția mediului
Protecția mediului
GRUPUL STELLANTIS

GRUPUL STELLANTIS

Spre o eră nouă

Nu este o coincidență faptul că Stellantis a apărut exact când lumea avea nevoie de un nou tip de companie auto, care poate genera schimbări pozitive prin produse sustenabile și servicii inovative.

Pentru combaterea încălzirii globale, este nevoie de inovație și colaborare. În planul său strategic Dare Forward, Stellantis este gata să atingă Carbon Net Zero până în 2038, de la „sondă la roată“ și pe tot lanțul de aprovizionare, devenind lider în atenuarea schimbărilor climatice. Scopul este înjumătățirea emisiilor de carbon până în 2030, comparativ cu nivelurile noastre din 2021.

Criza climatică necesită o acțiune colectivă și abordări inovative. În calitate de companie globală a mobilității sustenabile, avem capacitatea, ingeniozitatea și dorința de a juca rol de lider în abordarea uneia dintre cele mai urgente provocări ale timpului nostru.

GRUPUL STELLANTIS

SUSTENABILITATE

Orientare sustenabilă încă de la început

Ca să răspundem provocării ecologice, ne angajăm să limităm impactul asupra mediului pe tot parcursul procesul de producție. La DS Automobiles, utilizăm produse reciclate oricând se poate. Echipa noastră specializată în reciclare depune toate eforturile pentru a garanta că materialele sunt de cea mai bună calitate și că au rezistență termică și mecanică, pentru performanțe optime.

RESPONSABILITATE INTEGRATĂ ÎN PRODUS

Dezvoltare și concepție

Evaluările ciclului de viață

Selecția materialelor orientate spre sustenabilitate

Producție

Utilizarea materialelor reciclate

Utilizare

Eliminarea deșeurilor de către concesionari (gestionarea deșeurilor) Piese de schimb

Valorificare

Valorificarea vehiculelor

Depoluare și pre-tratare

Directiva UE privind vehiculele scoase din uz (ELV)

MAI MULT