2015, lansarea mărcii DS

2015, lansarea mărcii DS

DS a devenit oficial o marcă la 1 iunie 2014 și și-a afirmat ambiția: revenirea automobilelor franțuzești în segmentul de vârf. DS susține valorile inovației și distincției moștenite de la DS-ul din 1955. Concepută pentru clienții care doresc să își exprime personalitatea, gama actuală DS cuprinde modelele DS 3, DS 3 CABRIO, DS 4, DS 5, DS 5LS*, DS 6* și DS 7 Crossback. În anul de lansare, 2015, DS a sărbătorit cea de-a 60-a aniversare a originalului DS. La Salonul Auto de la Geneva, noul brand și-a dezvăluit sloganul – DS AUTOMOBILES, SPIRIT OF AVANT-GARDE – acesta rezumând starea de spirit DS. La Geneva, DS lansa, de asemenea, noul DS 5, model ce inaugurează identitatea mărcii DS cu noua parte frontală, echipamente tehnologice avansate, rafinament și motoare puternice și eficiente.
* Vândute numai în China

Pentru a sărbători aniversarea a 60 de ani de la nașterea modelului original DS și pentru a anunța lansarea mărcii DS, a avut loc în Jardin de Tuileries, Paris, un eveniment major – “Săptămâna DS”. Desfașurată in perioada 19-24 mai, Săptămâna DS a atras peste 12.000 de vizitatori pe bulevardul sau in stil Haussmannian, care a fost flancat de sase buticuri cu experiența mărcii si o colectie de masini vechi si noi. Vizitatorii au fost astfel “cufundați” in lumea DS, putând să facă o calatorie in timp din 1955 până în prezent, dar și în viitor.

“Săptămâna DS” a culminat într-un moment unic – reuniunea uneia dintre cele mai mari concentrări de colecționari DS din lume:
– Peste 700 de modele clasice DS și peste 1.500 de fani din întreaga Europă s-au adunat în circuitul istoric Linas-Montlhéry, la sud de Paris, sâmbătă, 23 mai. Escortați de conceptul Divine DS și de noul DS 5 a doua zi, această colecție de mașini și fanii săi au defilat de-a lungul râului Sena, pentru a se aduna cu toții în La Place de la Concorde.
Excepțional! Mitic!