January 18, 2022

DS AUTOMOBILES DEFILEAZĂ LA PARIS FASHION WEEK

DS AUTOMOBILES DEFILEAZĂ LA PARIS FASHION WEEK

Marca DS Automobiles își reînnoiește parteneriatul cu Fédération de la Haute Couture et de la Mode și susține Paris Fashion Week ® pentru încă doi ani, în 2022 și 2023.

  • O flotă de 25 de modele DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300 și DS 9 E-TENSE 225A cu sigla Paris Fashion Week® va acompania jurnaliștii, influencerii și talentele din capitala modei.
  • Prezentările de modă din 2022 vor debuta cu Paris Fashion Week® colecția masculină de Toamnă-Iarnă 2022-2023 (18–23 Ianuarie), apoi cu Haute Couture (24-27 Ianuarie).

Oamenii de la DS Automobiles au un atașament puternic față de modă. Metodele de lucru, precum dorința de a rescrie regulile, a surprinde, a experimenta și a inventa, dar și de a procura noi materiale, au o rezonanță aparte în universul modei.

Cercetările care au dus la apariția cusăturilor Point Pearl, a tehnicii guiloche Clous de Paris sau a carbonului forjat, la dezvoltarea tapițeriei inovatoare, cum ar fi prelucrarea pielii cu modelul brățară de ceas sau inserțiile de cristal din cockpit sunt creații cu legătură directă cu lumea modei, ce asociază tradiția și designul inovator.

„Ambiția mărcii DS Automobiles este de a întruchipa savoir-faire-ul franțuzesc de lux. Încă de la lansarea Mărcii, echipele DS au inovat pentru a modela materiale noi și a găsi soluții cu idei puternice, care diferă de cele prezente astăzi în lumea auto. Parteneriatul nostru cu Fédération de la Haute Couture et de la Mode axat pe Săptămâna Modei de la Paris® deschide noi orizonturi și ne oferă o nouă ocazie de a împărtăși experiența noastră cu cele mai mari case de modă franțuzești, așa cum facem încă de la începutul procesului de design.” Béatrice Foucher, CEA DS Automobiles

Încă de la lansarea sa, DS Automobiles s-a aflat în fruntea electrificării, cu o gamă de vehicule 100% electrificate comercializată din 2019. Cu DS 3 CROSSBACK E-TENSE 100% electric, DS 4 E-TENSE, DS 7 CROSSBACK E-TENSE și DS 9 E-TENSE plug-in hybrid cu o putere cuprinsă între 225 și 360 CP, toate modelele DS sunt oferite cu motorizări electrificate. În 2020 și în primul semestru din 2021, marca DS Automobiles a fost lider european în segmentul vehiculelor multi-energie, cu cele mai scăzute emisii medii de CO2 (100.2g/km în ciclul WLTP în), datorită gamei sale de vehicule electrificate (34% din înmatriculările de la nivel mondial). Începând cu 2024, toate modelele noi lansate vor fi 100% electrice.

DESPRE DS AUTOMOBILES

Animată de spiritul avangardist și de moștenirea excepțională a modelului 1955 DS, marca DS Automobiles, lansată în 2015, își propune să întruchipeze know-how-ul franțuzesc în materie de automobile de lux. Concepute pentru clienții dornici să-și exprime propriul stil și aflați în căutarea tehnologiilor de ultimă oră, modelele DS îmbină rafinamentul și tehnologiile avansate. Marca DS lansează, odată cu DS 3 CROSSBACK, DS 4, DS 7 CROSSBACK și DS 9 o gamă de vehicule de talie mondială.

Singura marcă dublă campioană în Campionatul de Formula E (categoriile Echipe și Piloți) în 2019 și 2020, DS Automobiles este în fruntea electrificării mobilității și oferă toate modelele sale în versiune electrificată.  Sub semnătura E-TENSE, marca DS Automobiles propune motorizări 100% electrice și plug-in hybrid cu până la 360 CP și tracțiune integrală. Din 2024, toate modelele noi lansate de marca DS Automobiles vor fi numai în versiune 100% electrică.Pentru clienții săi exigenți, DS Automobiles a creat experiența DS “ONLY YOU”, programul său de servicii exclusive pentru o experiență de brand unică.

Prezentă în 41 de țări, marca DS a creat și dezvoltat o rețea de distribuție exclusivistă care include 400 DS STORES și DS SALONS la nivel mondial.


Persoana de contact:

Rodica Ionescu
PR Manager – PEUGEOT/CITROËN/DS România
Tel: 0751 011 104
E-mail: rodica.ionescu@trustmotors.ro