E-TENSE

Electric și Hybrid de la DS

Reperul mondial pentru vehiculele electrice, tehnologia E-TENSE este prezentă pe fiecare dintre noile modele DS Automobiles. Întruchipează dorința noastră de a deveni un brand 100% electric până în anul 2024. Tehnologia E-TENSE este disponibilă ca vehicul 100% electric pe noul model DS 3 sau ca Plug-in Hybrid pe DS 4, Noul model DS 7 și DS 9.

MODELE

Descoperă gama noastră de vehicule electrice și Plug-in hybrid

NOUL MODEL DS 3 E-TENSE

NOUL MODEL DS 3 E-TENSE

100% electric

Păstrând în același timp viabilitatea noului DS 3, versiunea noastră 100% electrică E-TENSE îți oferă plăcere și confort. Beneficiază astfel de o autonomie de 400 de kilometri în ciclul WLTP și de posibilitatea de a reîncărca 80% din baterie în 30 de minute.

DS 4 E-TENSE

DS 4 E-TENSE

Plug-in Hybrid

Cu motorul său Plug-in Hybrid de 225 CP, DS 4 E-TENSE combină emisii reduse și performanțe: de la 27gr de CO₂ / km pentru o autonomie estimată (WLTP¹) de până la 62 km în ciclu combinat (conform AER combinat) și până la 73 km în ciclu urban (conform EAER city).

DS 4 E-TENSE
NOUL MODEL DS 7 E-TENSE

NOUL MODEL DS 7 E-TENSE

Plug-in Hybrid

Trei motoare motorizări Plug-in Hybride E-TENSE sunt disponibile (360 CP, 300 CP și 225 CP) pe noul model DS 7. Parcurgi până la 65 km (WLTP¹) în ciclu combinat (conform AER combinat) și până la 81 km în ciclu urban (conform EAER city) în Modul cu Emisii Zero.

DS 9 E-TENSE

DS 9 E-TENSE

Plug-in Hybrid

Cu două motorizări disponibile (250 CP și 360 CP 4WD), modelele noastre E-TENSE au emisii cuprinse între 22 și 35 g de CO₂ / km (supus omologării) pentru o autonomie estimată de până la 75 de kilometri în ciclul WLTP¹ și până la 85 kilometrii în ciclul urban (conform EAER).

DS 9 E-TENSE

Din competiție vine inovația

Bazându-ne pe angajamentul nostru și pe titlul nostru de dublu campion în Formula E, am încorporat tehnologii din motor sport, cum ar fi recuperarea energiei în timpul frânării, în modelele noastre electrice și Plug-in hybrid. Născute din performanță, modelele noastre îți deschid noi orizonturi, cu stil.

ENERGIE

Avantajele unui vehicul Plug-in Hybrid sau electric

Performanță & plăcere

La bordul mașinilor noastre electrice și Plug-in hybrid, îi faci loc plăcerii de a conduce. Zero poluare în varianta electrică și emisii reduse în varianta Plug-in hybrid: trăiește o experiență nouă.

Beneficii pe termen lung

Electricitatea este una dintre cele mai eficiente energii, în special datorită frânării regenerative, permițând o mai bună gestionare a energiei. Astfel, unele piese, cum ar fi discurile de frână, se uzează mai greu. În plus, din punct de vedere financiar, electricitatea este mult mai avantajoasă decât motorina sau benzina.

Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 sunt informative, ele respectand omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2 măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Pentru reducerea poluării vă solicităm să conduceți preventiv urmând specificațiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant și emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci și de comportamentul la volan și de alți factori care nu țin de tehnică. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de seră responsabil pentru încălzirea planetei. O conduită adecvată la volan poate reduce consistent poluarea. Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 pentru toate modelele de autoturisme poate fi obținut gratuit în toate punctele de vânzare din rețeaua DS Automobile. Consumul de combustibil real variază în funcție de mai mulți factori, precum: echipamentele specifice/dotări opționale, tipul anvelopelor, viteza de deplasare, utilizarea climatizarii, conditiile meteo, topografia, stilul de șofat, presiunea anvelopelor, greutatea transportata, etc. Pentru vehiculele cu motor electric si PHEV timpul de încărcare depinde de puterea încărcătorului de la bordul vehiculului, a cablului de încărcare, de tipul și de puterea stației de încărcare utilizate, precum si de temperatura exterioară a punctului de încărcare și de temperatura bateriei. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați concesionarilor DS Automobile autorizați.