MERGI LA CONȚINUT

PALLAS ȘI ÉTOILE: NOILE DENUMIRI ALE VERSIUNILOR DS AUTOMOBILES

Paris, 16 Aprilie 2024
Pe parcursul anului 2024, modelele DS Automobiles vor adopta o nouă structură de gamă, mai compactă, bazată pe două niveluri de echipare, denumite PALLAS și ÉTOILE. Scopul este de a oferi o mai mare claritate pentru a evidenția caracteristicile cheie ale acestor modele înrădăcinate într-o moștenire care este în concordanță cu brandul.

Datorită acestei noi game, clienții vor avea acces la cel mai bun savoir-faire al Brandului disponibil prin două versiuni foarte expresive, oferind niveluri de echipare care să corespundă așteptărilor lor.

 

Inspirat de distincția Palace care este acordată celor mai luxoase hoteluri de cinci stele, denumirea PALLAS revine la DS Automobiles.

 

Un finisaj istoric al DS de altădată, Pallas a fost prezentat în 1964. Șaizeci de ani mai târziu, revine cu aceeași ambiție: să întruchipeze know-how-ul francez.

 

Prezentat ca o versiune nouă, ""Pallas"" era la acea vreme menit să satisfacă dorințele celor mai pretențioși clienți. Distins printr-o atenție extraordinară la detalii, acesta rămâne o semnătură de referință a istoricului DS.

 

Pentru revenirea în gamă, Pallas își menține ambiția inițială, cu dotări complete, perfect adaptate fiecărui segment al diferitelor modele.

 

În partea superioară a gamei, ÉTOILE este un alt nume cu specific parizian. Este un simbol al Pieței Charles-de-Gaulle (cunoscută anterior sub numele de Place de l'Étoile), în mijlocul căreia se află Arcul de Triumf, în cel mai înalt punct al Avenue des Champs-Élysées, ale cărui pavele formează o stea atunci când sunt văzute de sus. Această piață deservește cele mai emblematice bulevarde pariziene care formează o stea, conform proiectului supervizat de baronul Haussmann.

ÉTOILE reflectă, de asemenea, statutul suprem acordat dansatorilor din baletul Opéra National de Paris încă din secolul al XIX-lea.

 

Arta, combinată cu creativitatea arhitecturală, excelența și spiritul expertizei de înaltă calitate sunt transmise în aceste interioare care vor fi îmbrăcate cu piele Alcantara® sau Nappa de înaltă calitate.

 

Fiecare versiune va avea propria sa insignă specială, ale cărei modele sunt inspirate din artele decorative. PALLAS combină subtil intrarea într-un mare palat parizian și Axa istorică a Parisului (Arcul de Triumf du Carrousel, Obeliscul Concorde, Arcul de Triumf și Arcul de la Defense), în timp ce ÉTOILE ilustrează o rază luminoasă amplă și accentuată  a celor douăsprezece bulevarde care converg spre Place Charles-de-Gaulle, numită Place de l'Étoile până în 1970.

 

Această nouă gamă va fi lansată mai întâi pe DS 4 în aprilie.

Descoperă noua versiune pe DS 4

DS 4 PALLAS

DS 4 ÉTOILE