MERGI LA CONȚINUT
DS TECHEETAH SI JEAN-ÉRIC VERGNE SUNT CAMPIONII DIN FORMULA E
DS TECHEETAH SI JEAN-ÉRIC VERGNE SUNT CAMPIONII DIN FORMULA E
March 31, 2019
New York City, 14 Iulie 2019

După un sezon incredibil, DS TECHEETAH a câștigat astăzi titlul echipelor, iar Jean-Éric Vergne a devenit primul dublu campion mondial din istoria ABB FIA Formula E.

 

După două bătălii pline de suspans în districtul Red Hook din Brooklyn, Jean-Éric și-a păstrat sângele rece pentru a deveni campionul FIA Formula E ABB în sezonul 2018/2019.

 

Xavier Mestalan Pinon, directorul DS Performance: “Au trecut patru ani de când am început aventura noastră în Formula E și întotdeauna scopul nostru a fost acela de a câștiga. Acum am reușit, suntem campioni! Suntem atât campioni ai echipelor cu DS TECHEETAH, cât și campioni ai piloților cu Jean-Éric Vergne. Este frumos și suntem atât de mândri! Pentru a atinge acest nivel de performanță trebuie să fi în locul potrivit la momentul potrivit și cu oamenii potriviți. În seara asta am reușit. Întreaga echipă ar trebui să fie foarte mândră! Am reușit!”

 

Jean-Éric Vergne, dublu campion mondial în Formula E: “Astăzi a fost pur și simplu incredibil. Weekend-ul nu a început așa cum am fi vrut și nici astăzi nu ne-a fost ușor, dar aceste lucruri nu mai contează pentru că am reușit să ne atingem ambele obiective. Încă mi se pare ireal că am devenit dublu campion mondial și nu pot decât să mulțumesc echipei mele uimitoare și tuturor celor implicați în culise. Dedic acest succes nouă!”