AUTOMOBILELE PLUG-IN HYBRID MARCA DS

Combinația propulsiei pe benzină și electrică în cadrul motoarizărilor noastre Plug-In Hybrid  E-TENSE oferă putere și flexibilitate. Electric este sinonim cu emisii reduse sau zero și oferă faze de pornire silențioase și dinamice.

CONDUCI ÎN COMPLETĂ LIBERTATE CU TEHNOLOGIA PLUG-IN HYBRID

CONDUCI ÎN COMPLETĂ LIBERTATE CU TEHNOLOGIA PLUG-IN HYBRID

Noile noastre vehicule plug-in hybrid (PHEV), cum ar fi DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4, oferă o autonomie electrică de 58 de km WLTP(1), suficient pentru majoritatea călătoriilor zilnice.
Această nouă generație se distinge de mașinile hibrid „non plug-in” (HEV), acestea oferind o autonomie reală de maximum 2-3 km în modul de rulare 100% electric.

CONDUCI ÎN COMPLETĂ LIBERTATE CU TEHNOLOGIA PLUG-IN HYBRID

FORȚEAZĂ LIMITELE CU AJUTORUL TEHNOLOGIEI NOASTRE

Trecerea în modul de economisire a energiei

Frânează pentru a încărca bateriile

Frânarea regenerativă

Inspirată și testată în Formula E, frânarea regenerativă transformă energia cinetică în energie electrică atunci când decelerezi, extinzând astfel autonomia oferită de baterii. O simplă apăsare aplicată pe schimbătorul de viteze activează această funcție care îți permite să sporești autonomia mașinii cu până la 20%.

Selectează modul de rulare care ți se potrivește

Moduri de rulare

Modelele DS 7 CROSSBACK E-TENSE îți pun la dispoziție diferite moduri de rulare:

Modul HYBRID – îți permite să conduci în modul 100% electric sau cu ajutorul motorului cu ardere internă. La fel de util în oraș ca pe autostradă, acesta permite o utilizare optimă a energiei electrice.

Modul 100% ELECTRIC – selectat implicit, este perfect pentru călătoriile urbane. Poți astfel parcurge până la 58 de km fără a consuma o singură picătură de benzină. Experimentează o nouă senzație: liniștea completă în interior și o responsivitate remarcabilă.

Activează modul SPORT pentru a descătușa tot potențialul SUV-urilor DS 7 CROSSBACK E-TENSE. Motorul cu ardere internă va livra toată puterea sa, asistat de cele două motoare electrice. Accelerează și apoi repetă acest lucru: vei atinge astfel apogeul plăcerii de a conduce.

Modul 4×4 sau 4WD (disponibil pe versiunea DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4) va îmbunătăți manevrabilitatea pe șosea sau pe teren dificil. Puterea motoarelor este distribuită uniform pe toate cele patru roți, îmbunătățind considerabil aderența, indiferent dacă drumul pe care ești este uscat, ud, noroios sau înzăpezit.

Salvează energia pentru mai târziu

Funcția E-SAVE

Funcția E-SAVE economisește energie electrică în baterii pentru o utilizare viitoare. Acest mod este util mai ales când anticipezi o zonă de trafic cu restricții, rezervată exclusiv vehiculelor „curate”.

Harta care este disponibilă pe ecranul tactil modelelor DS 7 CROSSBACK E-TENSE îți arată în timp real limita până unde poți conduce în regim electric, precum și stațiile de încărcare.

AUTONOMIA & REÎNCĂRCAREA

Încărcarea este un lucru esențial pentru a profita din plin de un vehicul electric plug-in hybrid. Complet încărcate,  modelele DS 7 CROSSBACK E-TENSE oferă o autonomie de până la 58 de km WLTP(1) în regim 100% electric. Află unde și cum poți să reîncarci bateria.

ÎNCĂRCARE FĂRĂ GRIJI PENTRU PLUG-IN HYBRID-UL TĂU

Facilități de încărcare

Încărcare rapidă

Reîncărcare rapidă acasă

Încărcă noul DS 7 CROSSBACK E-TENSE rapid și în completă siguranță cu ajutorul unui Wall Box DS; 1 oră și 45 de minute pentru o încărcare completă la o instalație de 11kW (pentru versiunea DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4).

Când îți livrăm noul tău DS 7 CROSSBACK E-TENSE, îți oferim o inspecție gratuită la domiciliu, efectuată de un specialist. Această inspecție fără obligații financiare evaluează costul instalării în funcție de Wall Box-ul DS ales. Indiferent care ar fi alegerea ta, experții noștri o vor adapta pentru maximul de eficiență. După ce Wall Box-ul DS este montat, poți monitoriza încărcarea prin intermediul aplicației MyDS și vei putea încărca rapid plug-in hybrid-ul tău.

Secretul liniștii depline

Încărcarea pe drum

Cu serviciile Charge My DS-Pass și DS Road Trip incluse în abonamentul Free2Move Services (*indisponibile pentru moment în România), călătoriile nu au fost niciodată mai ușoare.

Charge My DS-Pass îți permite să găsești și să accesezi o rețea selectă de puncte de încărcare electrice compatibile cu vehiculul tău. Cu ajutorul cardului de încărcare poți accesa o rețea de peste 100.000 de puncte de încărcare din întreaga Europă.

Serviciile DS Road Trip îți permit să-ți pregătești călătoriile și să vezi unde există puncte de încărcare pentru mașinile plug-in hybrid. De asemenea, va fi afișat un timp total al călătoriei, ținând cont de opririle pentru încărcare.
Acest serviciu este compatibil cu DS Connect NAV, Waze, Google Maps și Apple Maps.

Imaginează-ți că fiecare priză este undeva pregătită să încarce

Cabluri de încărcare

Modelele DS 7 CROSSBACK E-TENSE vin dotate cu o geantă și două cabluri de încărcare. Încarci astfel cu ușurință bateria acasă sau pe drum.

Cu ajutorul cablului Mod 2, încărci bateria plug-in hyrid-ului la orice priză de uz casnic. Timpul de încărcare variază între 4 ore la un priză de 3,2 kW (instalată de un profesionist) și 7 ore de la o priză standard de 1,8 kW.

Cu ajutorul cablului Mod 3, îți conectezi plug-in hybrid-ul la un Wall Box DS, soluția noastră de încărcare rapidă. Timpul de încărcare va fi redus la 1h 45min. Acest cablu este, de asemenea, compatibil cu anumite stații publice de încărcare.

Aplicația MYDS

O aplicație care controlează totul

Informații despre autonomie

Cu ajutorul aplicației MyDS poți vizualiza autonomia curentă a modelului plug-in hybrid. Atunci când mașina este în priză poți vedea cât de repede se încarcă, precum și timpul rămas până la încărcarea completă.

Controlul de la distanță pentru încărcare

Cu ajutorul controlului încărcării la distanță, poți utiliza aplicația MyDS pentru a începe încărcarea sau pentru a iniția o încărcare programată. O încărcare programată este utilă în special la alegerea celui mai bun tarif pentru energia electrică.

Climatizarea la distanță

Configurarea funcției de climatizare a habitaclului îți permite să programezi încălzirea sau răcirea. Această funcție este foarte importantă pentru păstrarea autonomiei atunci când mașina este pusă la încărcat.

DESCOPERĂ AVANTAJELE ADUSE DE UN AUTOMOBIL PLUG-IN HYBRID

O mașină mai "curată" și mai performantă

Modelele noastre Plug-In Hybrid sunt eficiente și versatile: emisii zero în regim de rulare 100% electric și consum redus de combustibil în ciclul combinat. Și toate acestea fără a compromite plăcerea de a conduce.

Fără probleme în oraș

Alegerea unui automobil plug-in hybrid îți permite să conduci în oraș chiar și atunci când traficul este restricționat. Modelele DS 7 CROSSBACK E-TENSE dispun de un LED albastru plasat în partea de sus a parbrizului pentru a arăta activarea modului de rulare 100% electric.

(1)Datele privind autonomia și consumul de energie respectă procedura de testare WLTP, în baza căreia autovehiculele noi sunt omologate ca tip, începând cu data de 1 septembrie 2018. Acestea pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diferiți factori, cum ar fi : viteza, confortul termic la bordul vehiculului, stilul de condus și temperatura exterioară. Timpul de încărcare depinde în special de puterea încărcătorului de la bordul vehiculului, a cablului de încărcare, precum și de tipul și de puterea stației de încărcare utilizate. Pentru informații suplimentare, te rugăm să te adresezi dealerului tău. Pentru mai multe detalii despre WLTP te rugăm să accesezi pagina dedicată.