CARACTERISTICI TEHNICE

Explorează toate caracteristicile tehnice ale Noului DS 7, de la dimensiunile sale până la motorizările disponibile.

De la 34.600 EUR - TVA și Rabla incluse

CARACTERISTICI TEHNICE
CARACTERISTICI TEHNICE

TEHNOLOGIC

Confort și liniște dinamică

Bucură-te de călătorii confortabile și senine datorită tehnologiilor inovatoare de asistență a șoferului dezvoltate de echipele noastre. Eficiența și inovația sunt în slujba siguranței tale și a pasagerilor tăi.

DS PIXEL LED VISION 3.0

DS PIXEL LED VISION 3.0

În slujba siguranței tale, farurile inteligente DS PIXEL LED VISION 3.0 se adaptează mediului pentru a regla iluminarea în funcție de condițiile exterioare și pentru a direcționa lumina în curbe pentru a îmbunătăți vizibilitatea în unghiurile laterale.

Datorită funcției PIXEL, poți utiliza astfel faza lungă fără a orbi vehiculul din fața ta sau mașinile ce vin din sens opus.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Acest sistem inteligent de suspensii se bazează pe camera video situată în partea de sus a parbrizului, precum și pe mai mulți senzori, pentru a scana imperfecțiunile drumului în timp real. Ei transmit aceste date în câteva milisecunde către un computer, care acționează pe fiecare dintre roți în mod independent. Conform acestor informații, setează suspensia mai fermă sau mai moale, în mod continuu pentru a-ți garanta un confort optim.

 

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
DS NIGHT VISION

DS NIGHT VISION

O cameră cu infraroșu situată în grila Noului DS 7 detectează pietonii și animalele pe o distanță cuprinsă între 50 cm și 100 m și le afișează pe instrumentarul de bord digital pentru a-ți permite să anticipezi pericolele și să reacționezi calm. Un real câștig în siguranță care asigură călătorii liniștite, chiar și în miezul nopții.

 

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Zi și noapte, un sistem de senzori și camere analizează semnele de oboseală sau distragere a atenției șoferului, precum și traiectoria vehiculului. În caz de neatenție sau somnolență, pe panoul de instrumente digital este afișată o alertă sonoră ce este declanșată în habitaclu.

 

DS DRIVER ATTENTION MONITORING
DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

Asistând șoferul în timp ce îi permite să recâștige controlul asupra mașinii sale, aceasta este ceea ce oferă DS DRIVE ASSIST. Cu el, Noul DS 7 este cu un pas mai aproape de rularea autonomă. Acest echipament inovator reglează viteza și distanța în raport cu vehiculul care rulează înainte și poziționează precis Noul DS 7 pe banda sa în funcție de alegerea șoferului, acționând asupra direcției. Controlează viteza și traiectoria pentru a-ți garanta siguranța și liniștea la volan.

 

360 Vision

360 Vision

Noul DS 7 beneficiază de noi camere digitale față și spate, de ultimă generație, care permit reproducerea optimă a imaginilor pe ecranul său tactil de 12″.

360 Vision reprezintă o asistență video pentru toate manevrele efectuate la viteză mică. Afișează o panoramă „de sus” a vehiculului și a împrejurimilor sale: vizualizarea este actualizată pe măsură ce mașina se mișcă.

360 Vision

DIMENSIUNI

Descoperă dimensiunile Noului DS 7

EXTERIOR

Lungime exterioară 4.593 mm
Lățime exterioară (oglinzi pliate / oglinzi depliate) 1.906 mm / 2.098 mm
Înălțime exterioară 1.625 mm
Porte-à-faux avant/arrière 941 mm / 915 mm

 

INTERIOR

Lățimea în dreptul cotului – scaunele din față 1.461 mm
Lățimea în dreptul cotului – bancheta spate 1.425 mm
Numărul de locuri 5

 

VOLUMUL PORTBAGAJULUI

Lungime 933 mm
Lățime 1.201 mm
Înălțime utilă(sub raft/sub acoperiș) 581 mm / 779 mm
Volum (E-TENSE/Termic) 555 L

Motorizări disponibile pe Noul DS 7

Bucură-te de performanțe dinamice în armonie perfectă cu mediul înconjurător datorită motoarelor plug-in hybrid E-TENSE și diesel BlueHDI.

Selectează un tip de energie și descoperă motorul care ți se potrivește.

PLUG-IN HYBRID

E-TENSE 360 CP cu 4 roți motrice

E-TENSE 300 CP cu 4 roți motrice

E-TENSE 225 CP

 

DIESEL

BlueHDI 130 CP EAT8

SPAȚIOS & CONECTAT

Stare de bine sublimată

În slujba liniștii tale

Deosebit de spațios datorită ampatamentului său generos, Noul DS 7 oferă confort și flexibilitate pentru a te însoți toate călătoriile. Starea de bine la bord este sporită de prezența scaunelor față cu masaj, încălzite sau ventilate, a banchetei din spate înclinabile și a tehnologiei DS ACTIVE SCAN SUSPENSION care se adaptează la imperfecțiunile drumului.

Călătorii nelimitate

Portbagajul mare al Noului DS 7 poate acomoda până la 555 de litri, pentru a se adapta tuturor aventurilor tale. Modular și funcțional, este echipat cu 4 inele de depozitare, două poziții de podea și poate fi optimizat datorită banchetei din spate rabatabile.

 

Plafon panoramic

Îmbunătățește-ți experiența la bord alegând opțiunea de plafon panoramic pentru Noul tău DS 7. Compus dintr-o secțiune fixă ​​combinată cu o parte glisantă, acesta aduce lumină și confort tuturor călătoriilor tale.

Confort senzorial extraordinar

Geamurile laminate ale Noului DS 7 îți permit să beneficiezi de izolare fonică optimă la bord, pentru o experiență de condus deosebit de plăcută, garantându-ți liniștea sufletească.

SERVICII PERSONALIZATE