MERGI LA CONȚINUT

DS 7 PERFORMANCE LINE

Expertiză & dinamică
Îndrăzneală
Design plin de încredere
DS 7 PERFORMANCE LINE se impune încă de la prima vedere prin caracteristici exterioare speciale, timp în care promisiunea DS Automobiles de a acorda o atenție specială detaliilor se reflectă în finisajele de interior: tapițeria Alcantara® și cusăturile Performance Line.
Exterior 
Dinamică elegantă și unică

DS 7 PERFORMANCE LINE are o siglă DS neagră, sigle Performance Line, plus aripi și bare de plafon DS negre lucioase. Jantele SILVERSTONE de 19", EDINBURGH sau TOKYO(i) Modelul de jante ilustrat în imaginea din dreapta  ca opțiune la PERFORMANCE LINE +, îi subliniază prestanța. 

 

Interior 
Puritatea negrului profund
Confirmându-și unicitatea, interiorul special al modelului DS 7 PERFORMANCE LINE garantează o experiență incomparabilă la interior, un tribut adus artei de a călători. Realizat din materiale de înaltă calitate, cum ar fi Deep Black Alcantara® cu DS Canvas, acesta este decorat cu detalii elegante, cum ar fi broderia Performance Line și cusăturile de culoare carmin și șampanie, speciale pentru acest model.
Volan cu inserție din crom satinat
Scaune cu broderie Performance Line
Protecții pentru praguri Performance Line
SERVICII PERSONALIZATE
ONLY YOU
Află mai multe despre pachetul nostru de servicii personalizate.
Contracte de garanții extinse
Bucură-te de liniște cu ofertele noastre de servicii și asistență.

Informații juridice

 

¹ Cifrele prezentate pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂ și autonomia sunt conforme cu procedura de testare WLTP pe baza căreia au fost omologate vehiculele noi începând cu 1 septembrie 2018. Testul WLTP înlocuiește New European Driving Cycle (NEDC), care a fost protocolul de testare utilizat anterior. Cu condiții de testare mai realiste, consumul de combustibil și emisiile de CO₂ măsurate conform procedurilor WLTP sunt, în multe cazuri, mai mari decât cele măsurate în conformitate cu procedura NEDC. Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂ și autonomia pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diferiți factori, cum ar fi: frecvența de încărcare, stilul de conducere, viteza, specificațiile, opțiunile, tipul de anvelope, temperatura exterioară și temperatura din interiorul vehiculului. Contactează dealerul pentru mai multe informații. Mai multe detalii aici.