MERGI LA CONȚINUT
TUTORIALE VIDEO & MANUALE DE UTILIZARE
DS 7 CROSSBACK
Descoperă o serie de videoclipuri cu instrucțiuni de utilizare (tutoriale video) și filme tehnologice 3D care te vor ajuta să descoperi avantajele opțiunilor din autovehiculul tău.
MANUALE DE UTILIZARE

Accesează manualul de utilizare online pentru DS 7 CROSSBACK.

De asemenea, îl puteți accesa din aplicația Scan MyDS și MyDS.

TUTORIALE VIDEO
Vezi tutorialele noastre video pentru DS 7 CROSSBACK
 
Cum să utilizezi DS ACTIVE SCAN SUSPENSION?
Această tehnologie inovativă utilizează o cameră video plasată în spatele parbrizului, care analizează drumul din față și ajustează automat setările suspensiei, ceea ce face ca DS 7 CROSSBACK să poată face față cu ușurință imperfecțiunilor de pe suprafața drumului.
Cum să folosești ADVANCED TRACTION CONTROL?
Oferă moduri suplimentare de conducere pentru performanțe optimizate pe teren accidentat: Mud, Sand și Snow.
Cum să folosești RECUNOAȘTEREA EXTINSĂ A SEMNELOR DE CIRCULAȚIE?
Acest sistem recunoaște indicatoarele de viteză, împreună cu o serie de alte semne de circulație și le afișează pe panoul central de instrumente pentru șofer. Funcția contribuie la aplicarea Codului Rutier, precum și la creșterea siguranței. Semnele recunoscute includ Stop, Sens uic, Depășire interzisă, Sfârșit depășire interzisă.
Cum să utilizezi DS NIGHT VISION?
Folosind camera video cu infraroșu din grila radiatorului, DS NIGHT VISION îmbunătățește vizibilitatea pe timp de noapte. Această nouă tehnologie este capabilă să identifice pietonii și animalele cu o înălțime de peste 50 cm până la o distanță de 100 m. În plus, intensitatea sporită a luminii îmbunătățește vizibilitatea generală până la 300 m în față. Panoul de instrumente digital afișează clar pentru șofer situația din fața autovehiculelor (în scara de gri). Pericolele sunt evidențiate în galben, trecând la roșu pe măsură ce se apropie.
Cum să folosești DS CONNECTED PILOT?
Acest sistem inovativ reglează și ajustează viteza în funcție de distanța față de autovehiculul din față, menținând în același timp poziția autovehiculului pe banda de circulație (în centru, mai la stânga sau mai la dreapta, în funcție de obiceiurile șoferului). Funcția Stop & Go permite DS 7 CROSSBACK să se oprească complet și să pornească din nou la drum.
Cum să activezi DS Connect Nav?
Acest tutorial video îți va explica, pas cu pas, cum să activezi și să configurezi serviciile de navigație conectată ale DS Connect Nav de pe ecranul mașinii tale DS 7 CROSSBACK sau DS 3 CROSSBACK echipate cu acest sistem. Deoarece aceste servicii sunt disponibile prin intermediul conexiunii la internet mobil a DS Connect Box din mașina ta, nu este necesar niciun consum de date personale pe abonament, inclusiv în străinătate.
VIDEO DE PREZENTARE
Descoperă videoclipurile de prezentare a tehnologiilor disponibile pe DS 7 CROSSBACK
 
DS PARK PILOT
Cu ajutorul acestei noi tehnologii de asistare la parcare, mașina se parchează singură în spații sau în paralel, fără ca șoferul să atingă volanul sau pedalele. DS PARK PILOT poate detecta un loc de parcare suficient de mare pentru DS 7 CROSSBACK, pur și simplu trecând pe lângă el cu până la 30 km/h.
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Sistemul inteligent de suspensie se bazează pe o cameră video amplasată în partea superioară a parbrizului, precum și pe mai mulți senzori care caută în permanență imperfecțiunile drumului. Aceștia transmit datele în câteva milisecunde către un computer care acționează fiecare roată în mod independent. În funcție de informațiile pe care le primește, acesta face ca suspensia să fie în permanență mai dură sau mai flexibilă, garantând un confort optim. 
DS ACTIVE LED VISION
Cu farul său principal cu LED-uri și trei module rotative, tehnologia DS ACTIVE LED VISION oferă mai multe moduri de iluminare specifice fiecărei situații de condus. Modulele lucrează împreună pentru a regla instantaneu unghiul, intensitatea și raza de acțiune a fasciculului de lumină în funcție de condițiile de conducere (condiții meteo și nivel de iluminare). Nu contează dacă rulați în oraș, în provincie sau pe autostradă, iluminarea se va adapta pentru a garanta o vizibilitate de înaltă definiție.
DS NIGHT VISION
O cameră video cu infraroșu amplasată în grila noului DS 7 detectează pietonii și animalele la o distanță cuprinsă între 50 cm și 100 m și le afișează pe ecranul digital al panoului de instrumente, ceea ce îți permite să anticipezi pericolul și să reacționezi calm. O îmbunătățire reală a siguranței care garantează un condus relaxant, chiar și pe timp de noapte.
DS DRIVER ATTENTION MONITORING
Zi și noapte, un sistem de senzori și o cameră video monitorizează semnele de oboseală sau de distragere a atenției șoferului, precum și traseul mașinii. În cazul unei lipse de atenție sau al somnolenței, se declanșează o alertă sonoră în habitaclu și este afișată pe ecranul digital al panoului de instrumente.
DS CONNECTED PILOT

DS CONNECTED PILOT face posibilă delegarea conducerii și preluarea controlului în orice moment, ceea ce reprezintă un nou pas înainte către conducerea autonomă.

Acest sistem cu adevărat inovator ajustează viteza vehiculului în funcție de mașina din față.

Funcția acționează asupra direcției pentru a poziționa cu precizie DS 7 CROSSBACK pe banda sa de circulație, respectând alegerile și obiceiurile șoferului.

Activă la viteze de până la 112 mph / 180 km/h (conform legislației naționale privind limita de viteză), aceasta controlează viteza și direcția vehiculului în locul șoferului.

Deosebit de utilă în ambuteiaje sau pe autostradă, această funcție contribuie la siguranța, eficiența și liniștea la volanul modelului DS 7 CROSSBACK.

Soluţii de încărcare E-TENSE

Descoperă tutorialele noastre video dedicate pentru modelele DS electrice și plug-in hybrid

 

 

Activare control de la distanţă
Acest tutorial video explică modul de înregistrare și activare a telecomenzii E-TENSE Remote Control din aplicația MyDS. Pas cu pas, afli cum să te abonezi la această funcție care îți permite să rămâi informat cu privire la starea vehiculului tău E-TENSE.
Control la distanţă
Află cum să folosești funcțiile de control la distanță E-TENSE din aplicația MyDS în acest tutorial video. Pas cu pas, descoperi cum să îți personalizezi aplicația pentru a fi informat, în permanență, despre starea vehiculului tău E-TENSE: verifică autonomia bateriei și starea de încărcare a acesteia, programează reîncărcarea mașinii sau preîncălzirea termică a acesteia de la distanță, la o oră precisă, în ziua(zilele) aleasă(e) de tine.
Încărcarea la domiciliu
Acest videoclip îți arată tot ce trebuie să știi despre opțiunile de încărcare la domiciliu pentru vehiculul tău E-TENSE. Află cum să încarci mașina electrică la o priză domestică standard (Standard Mode 2), la o priză ranforsată (Standard Reinforced Mode 2) sau la un Wall Box DS (DS Wall Box Mode 3), timpii de încărcare pentru fiecare dintre aceste instalații private și condițiile de utilizare a cablurilor Mode 2 și Mode 3, care sunt furnizate standard.
Reîncărcare la o priză domestică
Prin intermediul acestui tutorial video, descoperi cum să încarci autovehiculul E-TENSE la orice priză domestică standard. Această metodă de încărcare permite încărcarea autovehiculului electric la domiciliu, acasă la un prieten sau la locul de muncă, fără nicio instalație specială. Cu această opțiune, disponibilă pretutindeni, beneficiezi de o putere de încărcare de 220V 8A, ceea ce îți permite să reîncarci zilnic 50 km în 5 ore cu ajutorul cablului Mode 2, furnizat în mod standard.
Încărcare folosind o priză domestică ranforsată
Mai sigură decât priza domestică obișnuită, priza domestică ranforsată îţi permite să reîncarci mașina electrică mai rapid prin utilizarea unui cablu Mode 2 armat. Acest cablu, disponibil ca accesoriu, îţi permite să beneficiezi de o putere de încărcare de 220V, 14 A, pentru a reîncărca zilnic 50 km în 2h30. Când utilizezi cablul Mode 2, furnizat standard, viteza de încărcare rămâne aceeași ca la o priză domestică standard. Cu o putere limitată de 220V la 8 A, poți reîncărca cei 50 km zilnici în 5 ore.
Încărcarea la un Wall Box DS
Prin acest tutorial video, descoperi cum să încarci vehiculul direct pe un Wall Box DS. Instalat de un profesionist, acest punct de încărcare privat este soluția optimă, recomandată de Marca DS, ca să încarci rapid mașina electrică acasă sau la locul de muncă. Cu această opțiune, beneficiezi de o putere de reîncărcare de până la 220V la 32 A pe o instalație trifazată, permițând reîncărcarea zilnică pentru 50 km într-o oră și 10 minute cu un cablul trifazat Mode 3, furnizat standard.

Solutions de recharge du partenaire Free2move

Découvrez nos tutoriels vidéos pour utiliser les services de notre partenaire Free2move.

 

 

DS Automobiles x Free2move : s'inscrire


Découvrez les tutoriels pour les solutions à la charge
Ce tutoriel vidéo vous indique comment souscrire au service « Charge My Car », via l’application Free2move. Suivez les étapes pour bénéficier de toutes ses fonctionnalités : identification des bornes de recharge publiques disponibles et compatibles avec votre voiture électrique ou hybride rechargeable, planification de votre trajet et paiement simplifié. Directement accessible depuis votre Smartphone ou sur l’écran de votre voiture, « Charge My Car » simplifie vos déplacements, partout en Europe.

Recharger son véhicule électrique ou hybride rechargeable


Découvrez, à travers ce tutoriel vidéo, comment trouver la station de recharge la plus proche de vous, la plus économique ou la plus rapide, grâce à la fonctionnalité « Charge My Car » de l’application Free2move, directement accessible depuis l’écran de votre voiture ou votre Smartphone. Débutez et arrêtez ensuite la charge de votre véhicule électrique ou hybride rechargeable sur l’ensemble des stations du réseau Free2move, avec votre carte de recharge ou votre Smartphone.

Préparer son voyage


Suivez les instructions de ce tutoriel vidéo pour préparer un long trajet en voiture électrique ou hybride rechargeable avec le service « Charge my Car », disponible depuis l’application Free2move. Accédez au plus grand réseau européen de stations de recharge et déterminez l’itinéraire optimal pour faciliter tous vos trajets, même les plus longs.