MERGI LA CONȚINUT
TUTORIALE VIDEO & MANUALE DE UTILIZARE DS 3 CROSSBACK
DS 3 CROSSBACK
Descoperă o serie de videoclipuri cu instrucțiuni de utilizare (tutoriale video) și filme tehnologice 3D care te vor ajuta să descoperi avantajele opțiunilor din autovehiculul tău.
MANUALE DE UTILIZARE

Accesează manualul de utilizare online pentru DS 3 CROSSBACK.

De asemenea, îl poți accesa din aplicația Scan MyDS și MyDS.

VIDEOCLIPURI DE PREZENTARE
Descoperă videoclipuri de prezentare disponibile pentru DS 3 CROSSBACK
 
MÂNERE DE PORTIERE ÎNCORPORATE
Cu sistemul inovator de acces și pornire hands-free (PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START), tot ce trebuie să faci este să te apropii de mașină și pe o rază de 1,5 metri, mașina se deblochează, cele patru mânere se depliază automat, permițând deschiderea portierei pentru a ajunge în interior. Când te deplasezi, mânerele se retrag și vehiculul se încuie automat.
DS MATRIX LED VISION
Farurile DS MATRIX LED VISION de la DS 3 CROSSBACK sunt formate din 3 module LED pentru funcția de trecere, precum și un modul MATRIX BEAM pentru funcția de drum, el însuși împărțit în 15 segmente independente. Aceste segmente se pornesc și se opresc treptat, în funcție de mediul de condus detectat de camera video montată în partea de sus a parbrizului. Prin urmare, șoferul poate conduce cu faza lungă, fără a-i orbi vreodată pe ceilalți participanți la trafic.
DS DRIVE ASSIST
Poți aborda cu ușurință călătoriile lungi datorită DS DRIVE ASSIST, tehnologia noastră de ultimă generație pentru conducere semi-autonomă. Acest sistem inovativ, activ până la 112 km/h, poziționează perfect mașina pe banda sa și menține/ajustează viteza în funcție de vehiculul din față. DS DRIVE ASSIST va opri mașina în trafic și va porni din nou automat.
Sistem audio FOCAL Electra®

Viteză,  limite de viteză și navigație: în timpul călătoriei, Head-Up Display îți permite să accesezi toate datele necesare fără să-ți iei ochii de la drum.

 

Inspirată de avioanele de luptă, această tehnologie proiectează datele esențiale în culori pe o bandă transparentă în câmpul tău vizual.

Configurarea serviciului de alertă DS SpeedCam/Danger Zone
Află cum să folosești și să configurezi serviciul de alertă DS SpeedCam/Danger Zone. Acest serviciu îți permite să fii alertat cu privire la următoarele informații: - zonele periculoase din Franța, - radarele de viteză din întreaga Europă și - zonele predispuse la accidente. Dacă nu ai vrut să beneficiezi de serviciul Zone de pericol la achiziționarea vehiculului tău, poți să te abonezi online la acest serviciu la o dată ulterioară prin intermediul aplicației tale mobile MyDS.
Activarea DS Connect Nav
Acest tutorial video explică, pas cu pas, cum să activezi și să configurezi serviciile de navigație conectată ale DS Connect Nav de pe ecranul DS 7 CROSSBACK sau DS 3 CROSSBACK echipat cu acest sistem. Deoarece aceste servicii sunt disponibile prin intermediul conexiunii la internet mobil a DS Connect Box din mașina ta, nu este necesar niciun consum de date personale pe abonament, inclusiv în străinătate.
Soluţii de încărcare E-TENSE
Descoperă tutorialele noastre video dedicate pentru modelele DS electrice
 

Activare control de la distanţă

Acest tutorial video explică modul de înregistrare și activare a telecomenzii E-TENSE Remote Control din aplicația MyDS. Pas cu pas, afli cum să te abonezi la această funcție care îți permite să rămâi informat cu privire la starea vehiculului tău E-TENSE.

Control la distanţă

Află cum să folosești funcțiile de control la distanță E-TENSE din aplicația MyDS în acest tutorial video. Pas cu pas, descoperi cum să îți personalizezi aplicația pentru a fi informat, în permanență, despre starea vehiculului tău E-TENSE: verifică autonomia bateriei și starea de încărcare a acesteia, programează reîncărcarea mașinii sau preîncălzirea termică a acesteia de la distanță, la o oră precisă, în ziua(zilele) aleasă(e) de tine.

Încărcarea la domiciliu

Acest videoclip îți arată tot ce trebuie să știi despre opțiunile de încărcare la domiciliu pentru vehiculul tău E-TENSE. Află cum să încarci mașina electrică la o priză domestică standard (Standard Mode 2), la o priză ranforsată (Standard Reinforced Mode 2) sau la un Wall Box DS (DS Wall Box Mode 3), timpii de încărcare pentru fiecare dintre aceste instalații private și condițiile de utilizare a cablurilor Mode 2 și Mode 3, care sunt furnizate standard.

Reîncărcare la o priză domestică

Prin intermediul acestui tutorial video, descoperi cum să încarci autovehiculul E-TENSE la orice priză domestică standard. Această metodă de încărcare permite încărcarea autovehiculului electric la domiciliu, acasă la un prieten sau la locul de muncă, fără nicio instalație specială. Cu această opțiune, disponibilă pretutindeni, beneficiezi de o putere de încărcare de 220V 8A, ceea ce îți permite să reîncarci zilnic 50 km în 5 ore cu ajutorul cablului Mode 2, furnizat în mod standard.

Încărcare folosind o priză domestică ranforsată

Mai sigură decât priza domestică obișnuită, priza domestică ranforsată îţi permite să reîncarci mașina electrică mai rapid prin utilizarea unui cablu Mode 2 armat. Acest cablu, disponibil ca accesoriu, îţi permite să beneficiezi de o putere de încărcare de 220V, 14 A, pentru a reîncărca zilnic 50 km în 2h30. Când utilizezi cablul Mode 2, furnizat standard, viteza de încărcare rămâne aceeași ca la o priză domestică standard. Cu o putere limitată de 220V la 8 A, poți reîncărca cei 50 km zilnici în 5 ore.

Încărcarea la un Wall Box DS

Prin acest tutorial video, descoperi cum să încarci vehiculul direct pe un Wall Box DS. Instalat de un profesionist, acest punct de încărcare privat este soluția optimă, recomandată de Marca DS, ca să încarci rapid mașina electrică acasă sau la locul de muncă. Cu această opțiune, beneficiezi de o putere de reîncărcare de până la 220V la 32 A pe o instalație trifazată, permițând reîncărcarea zilnică pentru 50 km într-o oră și 10 minute cu un cablul trifazat Mode 3, furnizat standard.
Soluții de încărcare de la partenerul nostru Free2move-NU AVEM ACEST SERVICIU
Descoperă tutorialele noastre video pentru a utiliza serviciile de încărcare ale partenerului nostru Free2move.
 

DS Automobiles x Free2move: înscrie-te


Descoperă tutorialele pentru soluții la încărcare

Acest tutorial video îţi arată cum să te abonezi la serviciul „Charge My Car”, prin aplicația Free2move. Urmează pașii pentru a beneficia de toate caracteristicile sale: identificarea stațiilor publice de încărcare disponibile și compatibile cu mașina ta electrică sau plug-in hybrid, planificarea călătoriei și plata simplificată. Accesibil direct de pe smartphone sau de pe ecranul mașinii, „Charge My Car” îţi simplifică deplasarea, oriunde în Europa.

Încărcarea vehiculului tău electric sau plug-in hybrid

 

Descoperă, prin acest tutorial video, cum să găsești cea mai apropiată stație de încărcare, cea mai economică sau cea mai rapidă, datorită funcției „Charge My Car“ a aplicației Free2move, accesibilă direct de pe ecranul mașinii tale sau al smartphone-ului tău. Apoi porneşti și opreşti încărcarea vehiculului electric sau plug-in hybrid la toate stațiile din rețeaua Free2move, folosind cardul de încărcare sau smartphone-ul.

Pregăteşte-te pentru călătorie


Urmează instrucțiunile din acest tutorial video pentru a pregăti o călătorie lungă într-o mașină electrică sau plug-in hybrid cu serviciul „Charge My Car“, disponibil din aplicația Free2move. Accesează cea mai mare rețea de stații de încărcare din Europa și determină ruta optimă pentru a facilita chiar și cele mai lungi călătorii.