Motoare

Motorizari - DS Automobiles

Motoare performante și eficiente

Toate motoarele noastre, de la cele pe benzină și motorină și până la cele electrice și hibrid 4×4, oferă putere și o performanță ecologică care favorizează plăcerea la volan și o experiență excelentă la bord.

Motoarele noastre PureTech utilizează tehnologii inovatoare și eficiente:
– un turbocompresor de ultimă generație cu randament ridicat și o injecție directă de presiune înaltă, poziționată central

Motoarele noastre diesel de ultima generatie BlueHDi sunt făcute pentru plăcerea șofatului si oferă performanțe de top, datorita experienței inginerilor noștri (eficiență sporită, stratul de acoperire Diamant-Carbon, pierderile mecanice reduse, un sistem de evacuare inovator si eficient, etc.)

E-TENSE : AUTOMOBILE ELECTRICE ȘI PLUG-IN HYBRID

faq-2
DS 3 CROSSBACK E-TENSE – SUV 100% electric
Un SUV 100% electric distractiv și confortabil, dar care păstrează caracterul versatil al versiunii DS 3 CROSSBACK. De asemenea, te vei putea bucura de o autonomie de peste 300 de km WLTP și de capacitatea de a reîncărca 80% din baterie în doar 30 de minute. Motorul electric are o putere de 100 kW (136 CP).
DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 – SUV plug-in hybrid
Un plug-in hybrid care utilizează o tehnologie de electrificare de ultimă generație. Grație celor trei unități de propulsie – un motor turbo pe benzină și două motoare electrice care livrează combinat 300 de CP.