MERGI LA CONȚINUT

DS 3 CROSSBACK ROOFS OF PARIS

Ediție limitată simbolică și contemporană 
SPIRIT PARIZIAN
Ediție limitată
Un omagiu adus acoperișurilor emblematice ale Parisului, această ediție limitată este inspirată de griul-albăstrui al zincului care le acoperă. DS 3 CROSSBACK este împodobit cu nuanțe elegante de gri, la exterior cu o culoare unică a plafonului, iar la interior prin tapițeria scaunelor. Siglele dedicate celei mai noi tehnologii semnează un design modern și sculptural. 
Calibru & Caracter
ECHIPARE STANDARD EXTERIOR
Sigle speciale ROOFS OF PARIS și elemente laterale
Pentru a semna acest model exclusivist, designerii noștri au desenat sigle cu imaginea clădirilor emblematice din Paris. Serigrafiate în negru și crom, acestea poartă spiritul orașului în toate călătoriile tale.
Plafon în noua culoare Carat Grey
Noua culoare se datorează expertizei pictorilor noștri artizani, care s-au inspirat din nuanțele de zinc și ardezie de pe acoperișurile din Paris. Acest gri-albăstrui captează lumina pentru a pune în valoare forma modelului DS 3 CROSSBACK.
Jante din aliaj de 18" SHANGHAI
Jantele Diamond Cut în culoarea HARIA grey - SHANGHAI au fost alese pentru a se armoniza subtil alături de culoarea Carat Grey a plafonului și pentru accentuarea prezenței impunătoare a acestei ediții limitate. 
Mânere portiere încastrate
Acest model este echipat cu mânere de portiere încastrate, care îi completează perfect liniile. Mânerele apar fie prin utilizarea cheii, fie automat, când vă apropiați de mașină, datorită sistemului intrare și pornire fără cheie de tip proximitate.
Grilă cromată
Grila fin sculptată, cu detalii cromate, păstrează caracterul elegant și modern al DS 3 CROSSBACK ROOFS OF PARIS.
Modern & inspirat
ECHIPARE STANDARD INTERIOR
Planșă de bord și panouri portiere finisate în Basalt Black
Pentru interiorul acestei ediții limitate, echipa noastră a ales finisajul Basalt Black cu efect de scalare. Original și elegant, acesta îmbracă planșa de bord și panourile portierelor.
Scaune îmbrăcate în piele neagră - Basalt Black Leather (opțional)
Cea mai rafinată tapițerie din piele cu granulație Basalt Black, disponibilă opțional, îmbunătățește designul scaunelor cu modelul său texturat și finisajul delicat. Este o interacțiune elegantă între interiorul și exteriorul mașinii.
Volan îmbrăcat complet în piele granulată
Volanul, îmbrăcat manual în piele naturală, este în același timp elegant și de înaltă tehnologie. De pe acesta poți controla sistemul audio, smartphone-ul tău conectat prin Bluetooth, ecranul digital al instrumentelor de bord, precum și recunoașterea vocală a mașinii.
Navigație conectată (opțional)
De pe scaunul șoferului, poți accesa cu ușurință sistemul de navigație conectat cu recunoaștere vocală, plus serviciile sale dezvoltate de TomTom, cum ar fi informații în timp real despre trafic, starea meteo și alertele „Speed Camera“. De asemenea, te poți bucura de o recepționare radio perfectă.
Sistem de monitorizare unghi mort (opțional)
Sistemul nostru îți permite să conduci liniștit. Acesta te avertizează, prin intermediul unei lumini în oglinzile laterale, atunci când un vehicul se află în unghiul mort.
Asistare pentru menținerea benzii de rulare
O funcție utilă mai ales pe autostrăzi. Dacă schimbi direcția de mers, acest ajutor pentru șofer corectează automat traiectoria prin contravirarea ușoară pentru a te repoziționa pe banda ta de circulație.
E-TENSE
Ce ar fi dacă alegi să fii 100% electric?
DS 3 CROSSBACK ROOFS OF PARIS și toate echipamentele sale sofisticate și de înaltă tehnologie sunt disponibile într-o versiune 100% electrică: DS 3 CROSSBACK E-TENSE ROOFS OF PARIS.
DS 3 CROSSBACK ROOFS OF PARIS
În imagini
Servicii personalizate
ONLY YOU
Află mai multe despre suita noastră de servicii personalizate.
Contracte de servicii
Bucură-te de liniște cu ofertele noastre de servicii și asistență.
ONLY YOU
Află mai multe despre pachetul nostru de servicii personalizate.
Contracte de garanții extinse
Bucură-te de liniște cu ofertele noastre de servicii și asistență.

Informații juridice

 

¹ Cifrele prezentate pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂ și autonomia sunt conforme cu procedura de testare WLTP pe baza căreia au fost omologate vehiculele noi începând cu 1 septembrie 2018. Testul WLTP înlocuiește New European Driving Cycle (NEDC), care a fost protocolul de testare utilizat anterior. Cu condiții de testare mai realiste, consumul de combustibil și emisiile de CO₂ măsurate conform procedurilor WLTP sunt, în multe cazuri, mai mari decât cele măsurate în conformitate cu procedura NEDC. Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂ și autonomia pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diferiți factori, cum ar fi: frecvența de încărcare, stilul de conducere, viteza, specificațiile, opțiunile, tipul de anvelope, temperatura exterioară și temperatura din interiorul vehiculului. Contactează dealerul pentru mai multe informații. Mai multe detalii aici.