MERGI LA CONȚINUT
Caracteristici tehnice

Motorizări disponibile

EFICIENȚĂ & MOBILITATE
Descoperă caracteristicile tehnice ale DS 3 CROSSBACK, dimensiunile și motorizările disponibile. Alege grupul motopropulsor care ți se potrivește cel mai bine.
Electric 115kW 155
BlueHDi 130
PureTech 130
BlueHDi 130
Descarcă prețuri și caracteristici
DIMENSIUNI
Vezi dimensiunile
CONFORT & SIGURANȚĂ
Confort fără compromisuri
Spațiu dedicat
Modul în care este alimentată mașina ta s-ar putea schimba, dar nu și cerințele tale. De aceea, deși DS 3 CROSSBACK E-Tense este 100% electric, a fost proiectat ca să ofere același nivel de confort ca un model pe benzină sau diesel, fără să compromită spațiul interior sau volumul portbagajului. 
Tehnologia vine la pachet cu siguranța

Ca dotare standard pentru întreaga gamă, DS 3 CROSSBACK este disponibil cu sistemul de asistare automată la frânarea de urgență, sistemul de asistare pentru menținerea benzii de rulare și recunoașterea semnelor de viteză.

Toate tehnologiile de siguranță concepute de inginerii noștri îi permit lui DS 3 CROSSBACK să se poziționeze la cel mai performant nivel în materie de siguranță.

Personalizează vehiculul tău DS 3 CROSSBACK
Culori & tapițerie
SERVICII PERSONALIZATE
ONLY YOU
Află mai multe despre pachetul nostru de servicii personalizate.
Contracte de garanții extinse
Bucură-te de liniște cu ofertele noastre de servicii și asistență.
ONLY YOU
Află mai multe despre pachetul nostru de servicii personalizate.
Contracte de garanții extinse
Bucură-te de liniște cu ofertele noastre de servicii și asistență.

Informații juridice

 

¹ Cifrele prezentate pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂ și autonomia sunt conforme cu procedura de testare WLTP pe baza căreia au fost omologate vehiculele noi începând cu 1 septembrie 2018. Testul WLTP înlocuiește New European Driving Cycle (NEDC), care a fost protocolul de testare utilizat anterior. Cu condiții de testare mai realiste, consumul de combustibil și emisiile de CO₂ măsurate conform procedurilor WLTP sunt, în multe cazuri, mai mari decât cele măsurate în conformitate cu procedura NEDC. Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂ și autonomia pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diferiți factori, cum ar fi: frecvența de încărcare, stilul de conducere, viteza, specificațiile, opțiunile, tipul de anvelope, temperatura exterioară și temperatura din interiorul vehiculului. Contactează dealerul pentru mai multe informații. Mai multe detalii aici.