MERGI LA CONȚINUT
Ediție limitată

DS 9 OPERA PREMIERE

Simbolic & Poetic
Ediție limitată
Conceput pentru a captiva, DS 9 OPERA PREMIERE evocă o seară la Operă, într-un vârtej de ornamente exclusiviste care îi pun în valoare silueta atrăgătoare. Această ediție limitată întruchipează expertiza DS Automobiles prin finisajele și rafinamentul său.
Prezență
Dotări exterioare
*Teinte extérieure sous réserve de disponibilité
Jante din aliaj de 20'' MUNICH
Aceste jante, specifice motorului E-TENSE 4x4 360, consolidează prezența și caracterul prețios al modelului DS 9 OPÉRA PREMIÈRE.
Sigle exclusiviste OPERA PREMIERE
Două sigle unice pe fiecare parte semnează acest model exclusivist. Pe un fundal negru, cromul și delicatețea reliefată „Clous de Paris“ a designului se combină cu ornamente elegante inspirate de o partitură muzicală pentru a evidenția în mod poetic statutul modelului DS 9 OPÉRA PREMIÈRE.
Praguri de portiere DS cromate și iluminate
La deschidere, iluminarea se aprinde ca să îți ureze bun venit în lumea DS Automobiles. Aceste praguri de portiere cromate și iluminate din spate sunt un detaliu frapant, pus în valoare de ștanțarea „Clous de Paris“, pentru a juca rolul lor în atmosfera rafinată a habitaclului. 
Prestigiu
Dotări interioare
Volan din piele granulată Basalt Black
Îmbrăcat manual în piele, volanul este deopotrivă elegant și de înaltă tehnologie. De pe el poți controla sistemul audio, smartphone-ul tău conectat prin Bluetooth, afișajul digital al instrumentelor de bord și sistemul de recunoaștere vocală al mașinii.
Tapițerie și scaune din piele Nappa de culoare Pearl Grey cu tapițerie tip curea de ceas (Watchstrap)
Întruchiparea rafinamentului remarcabil, interiorul lui DS 9 OPERA PREMIERE este îmbrăcat în piele Nappa elegantă de culoare Pearl Grey care acoperă planșa de bord și panourile portierelor, punctată de cusături subtile „Pearl“. Dezvoltate de tapițerii noștri artizanali, scaunele cu tapițeria simbolică „Watchstrap“ sunt, de asemenea, acoperite cu această piele Nappa de culoare Pearl Grey, pentru o finisare remarcabil de armonioasă.
Plafon Pebble Grey Alcantara®
Coordonate într-un mod dramatic și delicat, capitonajul Pebble Grey reflectă și pune în valoare culoarea Pearl Grey a scaunelor și îți permite să te bucuri de o atmosferă plăcută și senină, în care culorile se împletesc cu grație.
DS LOUNGE
Scaunele cu masaj, încălzite și ventilate oferă șoferului lui DS 9 OPERA PREMIERE, precum și pasagerilor din față și din spate, un confort incomparabil. Datorită ampatamentului său mare de 2,89 metri, DS 9 oferă un interior spațios și confortabil. În partea din spate, eleganta cotieră centrală, realizată din piele Nappa, este dotată cu prize USB și permite activarea funcțiilor de masaj.
Serenitate maiestuoasă
Bucurați-vă de o experiență audio de neegalat cu incredibilul sistem audio FOCAL Electra®, care are 14 difuzoare și o putere de 515 wați. Puterea este îmbunătățită de sticla laminată cu folie acustică și de  o caroseria cu puncte de sudură prin cordonul de adeziv (weld-bonded), care elimină vibrațiile pentru a crea un cadru calm și liniștit.
TEHNOLOGIE
DS DRIVE ASSIST
Am proiectat ASISTAREA LA RULARE DS pentru a susține șoferul, permițându-i în același timp să preia controlul asupra mașinii oricând dorește. Această funcție controlează viteza și distanța în raport cu vehiculul din față și poziționează DS 9 OPERA PREMIERE exact acolo unde vrea șoferul pe banda sa, acționând direcția. Aceasta controlează viteza și direcția, garantând siguranța și relaxarea la volan. De asemenea, sistemul gestionează oprirea (pentru o perioadă de până la 3 secunde) și repornirea în trafic intens.
DS NIGHT VISION
Pe timp de noapte, cu ajutorul camerei video cu infraroșu din grila sa, DS 9 monitorizează drumul în timp real. Sistemul poate detecta pietoni și animale la o distanță de până la 100 de metri, lucru ce îți permite să anticipezi pericolul și să reacționezi rapid.
ADML PROXIMITY 
DS 9 OPERA PREMIERE se descuie automat când te apropii la mai puțin de 2 metri, iar mânerele portierelor, până atunci invizibile, se depliază. Apoi, poți porni ușor mașina cu ajutorul butonului Start/Stop. Când te îndepărtezi, principiul este același: mânerele portierelor se pliază înăuntru și mașina se încuie automat.
DS 9 OPERA PREMIERE
ÎN IMAGINI
Servicii personalizate
ONLY YOU
Află mai multe despre pachetul nostru de servicii personalizate.

Informații juridice

 

¹ Cifrele prezentate pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂ și autonomia sunt conforme cu procedura de testare WLTP pe baza căreia au fost omologate vehiculele noi începând cu 1 septembrie 2018. Testul WLTP înlocuiește New European Driving Cycle (NEDC), care a fost protocolul de testare utilizat anterior. Cu condiții de testare mai realiste, consumul de combustibil și emisiile de CO₂ măsurate conform procedurilor WLTP sunt, în multe cazuri, mai mari decât cele măsurate în conformitate cu procedura NEDC. Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂ și autonomia pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diferiți factori, cum ar fi: frecvența de încărcare, stilul de conducere, viteza, specificațiile, opțiunile, tipul de anvelope, temperatura exterioară și temperatura din interiorul vehiculului. Contactează dealerul pentru mai multe informații. Mai multe detalii aici.