PUTERE

De la 130 la 360 CP și 4 roți motrice
Motorizare plug-in hybrid disponibilă

DIMENSIUNI

Lungime: 4.59 metri
Lățime: 1,90 metri
Înălțime: 1,63 metri

CONSUM / EMISII (WLTP, CICLU MIXT)

L/100km : în curs de omologare
de CO₂ / km : în curs de omologare

FASCINANT

Un nou design carismatic

Descoperă Noul DS 7, un SUV rafinat care seduce prin liniile sale elegante și dinamice.

 

DESCOPERĂ NOUL DS 7

Te acompaniem în alegerea Noului DS 7, în versiunea care ți se potrivește.

ELEGANT & DINAMIC

Un stil puternic

Acest SUV contemporan combină excelența tehnologică și confortul excepțional pentru a te face să redescoperi plăcerea de a conduce. La bord, tehnologiile avansate și atenția la detalii fac din acest nou model o odă dedicată artei de a călători și know-how-ului franțuzesc al DS Automobiles.

 

Motorizări disponibile pe Noul DS 7

PLUG-IN HYBRID

E-TENSE 360 CP și 4 roți motrice
E-TENSE 300 CP și 4 roți motrice
E-TENSE 225 CP

DIESEL

BlueHDI 130 CP EAT8

DESIGN EXTERIOR

Combinând silueta dinamică, profunzimea liniilor și partea frontală reproiectată, Noul DS 7 este reinventat cu intensitate și strălucire. În spate, noile blocuri optice cu efect de scară se potrivesc perfect cu liniile sale și completează armonios noua semnătură luminoasă din partea frontală, oferind un aspect puternic și frapant.

Un nou look captivant

Un nou look captivant

Amplificată de DS PIXEL LED VISION 3.0 și DS LIGHT VEIL, semnătura luminoasă a Noului DS 7 îi conferă un aspect incisiv și de neuitat. Înalt tehnologizate, noile noastre faruri asociate cu o nouă grilă întăresc eleganța părții frontale.

Un nou look captivant
Linii pure și dinamice

Linii pure și dinamice

Cu caracteristicile sale rafinate și liniile clare, Noul DS 7 oferă proporții unice care îmbină perfect puterea, puritatea și eleganța.

Noi lumini cu efect de scară

Noi lumini cu efect de scară

Blocurile optice spate full-LED cu efect de scară pun în evidență noua semnătură luminoasă a Noului DS 7, făcându-l atât de special și ușor de recunoscut de fiecare dată când trece pe stradă.

 

Noi lumini cu efect de scară

DESIGN INTERIOR

Savoir-faire rafinat în slujba confortului tău

Bucură-te de un interior spațios și personalizat. Rafinamentul materialelor noastre, atenția la detalii și un post de conducere tehnologizat contribuie la bunăstarea ta și la un confort de primă clasă pe parcursul tuturor călătoriilor tale.

Interioare drapate din piele Nappa

Interioare drapate din piele Nappa

Elegant până în cel mai mic detaliu, interiorul Noului DS 7 prezintă finisaje rafinate și materiale de ultimă generație, cum ar fi pielea Nappa drapată Gris Perle sau Noir Basalte. Imersează-te în universul somptuos și atinge materialele nobile, concepute în pura tradiție artizanală a savoir-faire-ului franțuzesc.

Tehnica „brăţărilor”

Tehnica „brăţărilor”

Tapițerii noștri au îmbunătățit interiorul Noului DS 7 cu piele Nappa, o piele naturală prețioasă. Designul exclusiv în stilul “curea de ceas” subliniază cu grație legătura profundă dintre DS Automobiles și măiestria franțuzească.

Tehnica „brăţărilor”
Cusătura "point perle"

Cusătura "point perle"

Un detaliu extrem de sofisticat care reproduce un model în formă de perlă pe cusăturile tapițeriilor noastre, Point Perle s-a născut direct din imaginația artizanilor noștri tapițeri. Elegant și delicat, acest aspect haute couture reprezintă o semnătură fără precedent a DS Automobiles.

 

Ceasul B.R.M. R180

Ceasul B.R.M. R180

Proiectat în parteneriat cu B.R.M Chronographes, ceasul B.R.M R180 iese maiestuos din carcasa de pe bord, atunci când vehiculul este pornit. Cu indicatoarele sale care stabilesc automat ora, combină tehnologia și designul elegant.

Ceasul B.R.M. R180
Volan din piele integrală

Volan din piele integrală

Sporește-ți gradul de confort la volan și simte delicatețea pielii care acoperă volanul Noului DS 7. Fabricată manual, această piele elegantă, integrală, este îmbunătățită de inserții cromate satinate care conferă interiorului un design prestigios.

Ghiloșaj «Clous de Paris»

Ghiloșaj «Clous de Paris»

Pentru a împodobi comenzile Noului DS 7, meșterii noștri s-au inspirat din lumea ceasornicarilor cu tehnica ghiloșajului „Clous de Paris”. Acest finisaj, pe cât de artistic, pe atât de tehnic, reprezintă mici suprafețe texturate cu capete piramidale care se încrucișează și se intersectează grațios.

Ghiloșaj «Clous de Paris»

CĂLĂTORIA CONECTATĂ

O experiență digitală de ultimă generație

Post de conducere conectat

Post de conducere conectat

Pentru Noul DS 7 am dezvoltat un spațiu de conducere captivant și absolut tehnologic. Cu instrumentarul său digital de 12.3″ și ecranul tactil HD central de 12″, te bucuri de o lizibilitate excelentă pentru confortul tău și accesezi toate informațiile esențiale cu doar câteva gesturi.

La bordul noului DS 7 te bucuri de o experiență auditivă unică, profitând de sunetul sistemului HiFi FOCAL Electra®. Sistemul audio este format din 14 difuzoare, inclusiv un subwoofer și un amplificator cu o putere combinată de 515 Watt pentru o imersiune sonoră excepțională.

DS IRIS SYSTEM este noul nostru ecosistem de informare, intuitiv, ergonomic și total personalizabil. Încorporează un asistent personal cu ecran tactil și recunoaștere vocală. DS IRIS SYSTEM face ce vrei, cum vrei.

E-TENSE

E-TENSE - Serenitate dinamică

Cu motorizările sale plug-in hybrid de până la 360 de CP și tracțiune pe 4 roți, Noul DS 7 combină confortul și eficiența și asigură o rulare lină și plăcută în călătoriile tale.

 

AUTONOMIE ÎN MOD ELECTRIC

Km (în regim mixt combinat – AER mixt)
Km (în regim urban – EAER urban)
În curs de omologare

REÎNCĂRCARE

Timpi de reîncărcare până la 100%
(de la un Wallbox de 32 A / 7,4 kW)
În curs de omologare

PUTEREA MOTORULUI

kW / CP
În curs de omologare

MOTORIZAREA E-TENSE 4X4 360

Hybrid de înaltă performanță

Savoir-faire expert

Susținuți de angajamentul nostru și de cele două duble titluri din Formula E, inginerii DS PERFORMANCE au încorporat tehnologii din sportul cu motor, cum ar fi recuperarea energiei în timpul frânării, în motorizarea E-TENSE a Noului DS 7.
Cu motorizarea E-TENSE 4×4 360, Noul DS 7 oferă o transmisie, suspensie și punte spate specifice, dezvoltate datorită know-how-ului specialiștilor DS Performance.

Puterea unei transmisii cu 4 roți motrice

Când modul SPORT este activat, forța combinată a celor două motoare electrice și a motorului pe benzină îi conferă Noului DS 7 o putere incredibilă, atingând 360 de CP și 520 Nm cuplu motor maxim, menținând în același timp o mare flexibilitate de condus.

Ediția de lansare Noul DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première

- Motorizare plug-in hybrid cu tracțiune pe 4 roți și 360 ​​de CP
- Scaune din piele Nappa drapată
- Decorațiuni negre specifice
- Jante din aliaj BROOKLYN pe 21"
- Trapă panoramică

Tehnologia E-TENSE

Rulează în deplină libertate

Avantajele unui plug-in hybrid E-TENSE

Emisii și consum

Cu trei motorizări disponibile, de la 225 de CP până la 360 de CP în versiunea cu tracțiune pe 4 roți, modelele noastre E-TENSE afișează emisii de până la 49 g de CO2/km (valoare supusă omologării).

Călătorii liniștite și confortabile

Profită de o izolare fonică optimă asigurată de geamurile laminate: Noul DS 7 E-TENSE îți oferă astfel o experiență de condus liniștită și lină.

Două versiuni cu 4 roți motrice

Cu cele două motoare E-TENSE 4×4 300 și E-TENSE 4×4 360 cuplate la cutia de viteze automată EAT8, Noul DS 7 îți oferă performanțe de condus excepționale.

Servicii personalizate