PUTERE

De la 130 la 360 CP și 4 roți motrice
Motorizare plug-in hybrid disponibilă

DIMENSIUNI

Lungime: 4.59 metri
Lățime: 1,90 metri
Înălțime: 1,63 metri

CONSUM / EMISII (WLTP, CICLU MIXT)

L/100km : în curs de omologare
de CO₂ / km : în curs de omologare

FASCINANT

Un nou design carismatic

Descoperă DS 7, SUV-ul sofisticat și fascinant prin liniile sale elegante și dinamice.

DESCOPERĂ DS 7

Te ajutăm să alegi modelul DS 7 care ți se potrivește cel mai bine.

ELEGANT & DINAMIC

Un stil puternic

Acest SUV contemporan combină excelența tehnologică și confortul excepțional pentru a te face să redescoperi plăcerea de a conduce. La bord, tehnologiile avansate și atenția la detalii fac din acest nou model o odă dedicată artei de a călători și know-how-ului franțuzesc al DS Automobiles.

 

Grupuri motopropulsoare disponibile pe DS 7

PLUG-IN HYBRID

E-TENSE 360 CP și 4 roți motrice
E-TENSE 300 CP și 4 roți motrice
E-TENSE 225 CP

DIESEL

BlueHDI 130 CP EAT8

DESIGN EXTERIOR

Îmbinând profilul dinamic, caracterul puternic și o parte frontală redesenată, DS 7 a fost reinventat cu forță și eleganță. În partea din spate, luminile noi cu aspect tridimensional se potrivesc perfect cu liniile sale, completând impecabil noua semnătură luminoasă frontală, pentru o alură puternică și impresionantă.

Un nou look captivant

Un nou look captivant

Optimizată de DS PIXEL LED VISION 3.0 și DS LIGHT VEIL, semnătura luminoasă a lui DS 7 conferă un aspect incisiv și inconfundabil. Noile noastre faruri de înaltă tehnologie, combinate cu grila nouă, subliniază eleganța părții frontale.

Un nou look captivant
Linii pure și dinamice

Linii pure și dinamice

Prin caracteristicile sofisticate și liniile incisive, DS 7 are proporții unice, care îmbină perfect puterea, puritatea și eleganța.

Lumini spate 3D noi cu aspect tridimensional

Lumini spate 3D noi cu aspect tridimensional

Luminile spate full LED cu aspect tridimensional evidenţiază semnătura luminoasă deosebită a lui DS 7, oferindu-i un caracter special și inconfundabil.

 

Lumini spate 3D noi cu aspect tridimensional

DESIGN INTERIOR

Savoir-faire rafinat în slujba confortului tău

Bucură-te de un interior spațios și personalizat. Rafinamentul materialelor noastre, atenția la detalii și un post de conducere tehnologizat contribuie la bunăstarea ta și la un confort de primă clasă pe parcursul tuturor călătoriilor tale.

Interioare drapate din piele Nappa

Interioare drapate din piele Nappa

Elegant până la cel mai fin detaliu, interiorul lui DS 7 integrează finisaje sofisticate și materiale premium, cum ar fi tapițeria din piele Nappa Pearl Grey sau Basalt Black. Descoperă luxul și senzația atingerii materialelor de înaltă calitate, proiectate în cea mai pură tradiție artizanală.

Tehnica „brăţărilor”

Tehnica „brăţărilor”

Tapițerii noștri au îmbogățit interiorul lui DS 7 cu piele Nappa, o piele preţioasă, cu granulație integrală. Tapițeria exclusivistă „watchstrap“ subliniază cu grație legătura puternică dintre DS Automobiles și artizanatul franțuzesc.

Tehnica „brăţărilor”
Cusături „Pearl“ DS 7

Cusături „Pearl“ DS 7

Un detaliu extrem de sofisticat care reproduce un model în formă de perlă pe cusăturile tapițeriilor noastre, Point Perle s-a născut direct din imaginația artizanilor noștri tapițeri. Elegant și delicat, acest aspect haute couture reprezintă o semnătură fără precedent a DS Automobiles.

 

Ceasul B.R.M. R180

Ceasul B.R.M. R180

Pentru un condus și mai confortabil, volanul lui DS 7 este îmbrăcat în piele moale la atingere. Confecționată de artizani, această piele cu granulație elegantă este pusă în valoare de inserții cromate satinate, care conferă habitaclului un design rafinat.

Ceasul B.R.M. R180
Volan din piele cu granulație DS 7

Volan din piele cu granulație DS 7

Pentru ornamentarea comenzilor modelului DS 7, artizanii noștri s-au inspirat din orologeria fină, cu inserții în relief „Clous de Paris“. Acest finisaj, în egală măsură artistic și de înaltă tehnologie, este realizat din ţinte mici cu vârfuri piramidale care se intersectează continuu.

Ghiloșaj «Clous de Paris»

Ghiloșaj «Clous de Paris»

Pentru a împodobi comenzile Noului DS 7, meșterii noștri s-au inspirat din lumea ceasornicarilor cu tehnica ghiloșajului „Clous de Paris”. Acest finisaj, pe cât de artistic, pe atât de tehnic, reprezintă mici suprafețe texturate cu capete piramidale care se încrucișează și se intersectează grațios.

Ghiloșaj «Clous de Paris»

CĂLĂTORIA CONECTATĂ

O experiență digitală de ultimă generație

Post de conducere conectat

Post de conducere conectat

Pentru DS 7 am dezvoltat un cockpit impresionant si de înaltă tehnologie. Cu panoul de instrumente digital de 12,3″ și ecranul central mare HD de 12″, te vei bucura de o lizibilitate mai bună pentru confort sporit și vei putea accesa toate informațiile esențiale prin câteva atingeri

În interiorul modelului DS 7, te poți delecta cu o experiență audio unică, profitând de sistemul audio FOCAL Electra®. Sistemul audio este format din 14 difuzoare, inclusiv un subwoofer și un amplificator, având o putere totală de 690 de wați, pentru un sunet excepțional și captivant.

DS IRIS SYSTEM este noul nostru ecosistem de informare, intuitiv, ergonomic și total personalizabil. Încorporează un asistent personal cu ecran tactil și recunoaștere vocală. DS IRIS SYSTEM face ce vrei, cum vrei.

E-TENSE

E-TENSE - Serenitate dinamică

Cu grupurile motopropulsoare plug-in hybrid de până la 360 de cai putere și tracțiune integrală, DS 7 reunește confortul și eficiența, garantând o călătorie confortabilă și plăcută.

 

AUTONOMIE ÎN MOD ELECTRIC

Km (în regim mixt combinat – AER mixt)
Km (în regim urban – EAER urban)
În curs de omologare

REÎNCĂRCARE

Timpi de reîncărcare până la 100%
(de la un Wallbox de 32 A / 7,4 kW)
În curs de omologare

PUTEREA MOTORULUI

kW / CP
În curs de omologare

MOTORIZAREA E-TENSE 4X4 360

Hybrid de înaltă performanță

Savoir-faire expert

Având o experiență bogată în urma evoluției noastre și după două titluri de dublu campion în Formula E, inginerii DS PERFORMANCE au încorporat în grupul motopropulsor DS 7 E-TENSE o tehnologie care provine direct din cursele auto, cum ar fi recuperarea energiei la frânare.
Cu grupul motopropulsor E-TENSE 4×4 360, DS 7 folosește un tren de rulare, o suspensie și o punte spate speciale, dezvoltate cu ajutorul competențelor experților DS Performance.

Puterea unei transmisii cu 4 roți motrice

Atunci când este activat modul SPORT, puterea combinată a celor două motoare electrice și a motorului pe benzină furnizează modelului DS 7 o putere incredibilă, care îi permite să producă 360 de cai putere și un cuplu de 520 Nm, menținând în același timp un nivel ridicat de flexibilitate pentru condus.

- Interior Pearl Grey sau Basalt Black
- Jante BROOKLYN de 21"
- DS PIXEL
- DS IRIS
- DS DRIVE ASSIST (etriere și suspensie speciale)

Tehnologia E-TENSE

Rulează în deplină libertate

Avantajele unui plug-in hybrid E-TENSE

Emisii și consum

Cu trei grupuri motopropulsoare disponibile, de la 225 de cai putere până la versiunile cu tracțiune integrală de 300 și 360 de cai putere, modelele noastre E-TENSE au emisii CO₂ reduse, de până la 40 g/km.

Călătorii liniștite și confortabile

Bucură-te de cea mai bună izolare fonică, îmbunătățită de geamurile laminate. DS 7 plug-in hybrid îți oferă o experiență de condus liniștită și în același timp flexibilă.

Două versiuni cu 4 roți motrice

Cu cele două propulsoare E-TENSE 4×4 300 și E-TENSE 4×4 360 cuplate la o transmisie automată EAT8, DS 7 îți oferă performanțe de conducere excepționale.

Servicii personalizate