MERGI LA CONȚINUT
 TUTORIALE VIDEO & MANUALE DE UTILIZARE 
DS 4
Descoperă o serie de videoclipuri cu instrucțiuni de utilizare (tutoriale video) și filme tehnologice 3D care te vor ajuta să descoperi avantajele opțiunilor din autovehiculul tău DS 4.
MANUALE DE UTILIZARE

Accesează manualul de utilizare online pentru DS 4.

De asemenea, îl poți accesa din aplicația Scan MyDS și MyDS.

TUTORIALE VIDEO
Descoperă videoclipuri de prezentare disponibile pentru toate versiunile DS 4
 
HEAD UP DISPLAY EXTINS DS

În acest videoclip, explorează funcționarea DS Extended Head Up Display, o tehnologie de ultimă generație care proiectează date digitale pe parbrizul automobilului tău DS 4. Află cum: 

 • Activezi sau dezactivezi această tehnologie 
 • Reglezi înălțimea și luminozitatea afișajului 
 • Să derulezi toate informațiile direct în câmpul tău vizual
DS IRIS SYSTEM

În acest ghid video, îți dezvăluim toate caracteristicile noului nostru ecosistem de informații, inovator și intuitiv, inclusiv navigația conectată și asistentul personal. Află cum:

 

 • Să creezi și să gestionezi profiluri
 • Conectezi smartphone-ul prin Bluetooth sau prin Android Auto ori Apple CarPlay 
 • Utilizezi sistemul de navigație
 • Utilizezi controlul vocal IRIS
DS SMART TOUCH

Acest tutorial video explică cum să utilizezi DS SMART TOUCH, interfața noastră tactilă accesată de pe consola centrală a DS 4. Îţi explicăm cum:

 

 • Activezi și personalizezi una dintre cele 6 comenzi rapide principale la îndemână (destinație, contacte, radio etc.)
 • Utilizezi mărirea și micșorarea
 • Funcționează recunoașterea scrisului de mână (disponibil în 2022, printr-o actualizare „Over the Air”)
INFOTAINMENT - PRIMII PAŞI

Profită din plin de utilizarea sistemului de infotainment de la bordul autovehiculului cu ajutorul acestui tutorial video:

 

 • Învaţă să parcurgi ecranele sau să dai viață pictogramelor de pe ecranul tactil central cu doar câteva mișcări.
 • Accesează cu ușurință funcțiile de condus preferate pentru a le activa sau personaliza.
 • Deschide rapid ajutorul utilizatorului pentru a înțelege ce înseamnă o lumină de avertizare sau un indicator
PERSONALIZARE ECRANE

Acest tutorial video explică, în câțiva pași, cum să personalizezi ecranele DS 4:

 

 • Ecranul central de 10"".
 • Ecranele șoferului (DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY și afișajul digital al instrumentelor de bord)
ACTUALIZĂRI SISTEM

În acest ghid video, descoperi cum să lansezi instalările de actualizare pentru DS 4 de pe ecranul central de 10"" al mașinii. Cu ajutorul acestuia:

 

 • Obții cele mai recente versiuni ale aplicațiilor tale
 • Nu mai ratezi niciodată un serviciu nou disponibil
DS DRIVE ASSIST

Învaţă cum să folosești cât mai bine diversele funcții ale DS DRIVE ASSIST cu ajutorul acestui material video introductiv:

 

 • Controlul adaptiv al vitezei de croazieră cu funcția Stop & Go
 • Asistare la poziționarea pe bandă 
VIDEOCLIPURI DE PREZENTARE
Descoperă videoclipuri de prezentare a tehnologiilor disponibile pe DS 4.
 
DS NIGHT VISION
O cameră video cu infraroșu poziționată în grila lui DS 4 detectează pietonii și animalele cu până la 200 de metri înainte și le afișează pe panoul de instrumente digital, astfel încât să poți vedea pericolul și să reacționezi în siguranță. Un adevărat pas înainte în materie de siguranță care garantează un condus mai relaxat, chiar și în miez de noapte.
DS AIR
Complet încorporat în planşa de bord, sistemul de ventilație invizibil DS AIR este un sistem de ventilație unic, subtil și eficient în același timp. Cu designul său compact, acesta conferă fluiditate și puritate aspectului planșei de bord.
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Cu ajutorul unei camere video amplasate în partea superioară a parbrizului, a patru senzori de altitudine și a trei accelerometre, DS ACTIVE SCAN SUSPENSION acționează instantaneu asupra fiecărei roți în parte, pentru a face suspensia mai fermă sau mai flexibilă în funcție de condițiile de drum.
INFOTAINMENT

SISTEMUL DS IRIS este noul nostru ecosistem informațional intuitiv și ergonomic, care poate fi complet personalizat. Acesta combină un asistent personal care utilizează o interfață tactilă, precum și capacitatea de a înțelege ceea ce spuneți, astfel încât sistemul să facă ceea ce doreşti, când dorești.

 

Accesează una dintre cele 6 comenzi rapide preferate (destinație, contact, radio, setări de ventilație etc.) folosind o singură mișcare, fără să-ți iei ochii de la drum, prin DS SMART TOUCH. Situat perfect în apropierea mâinii, acest ecran tactil îți urmărește mișcările și recunoaște gesturi precum mărire, micșorare și chiar scrisul de mână.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY
Extended Head Up Display marchează o experiență vizuală imersivă asemănătoare realității augmentate. Proiectate prin parbriz pe o imagine cu diagonala de 21" la 4 metri în față, informațiile digitale par să se afle pe șosea, astfel încât nu trebuie niciodată să îți iei ochii de la drum.
DS MATRIX LED VISION
Farurile hipnotice cu proiector DS MATRIX LED VISION ale lui DS 4, împreună cu luminile de zi, adevărate lame de lumină alcătuite din 98 de LED-uri, oferă un aspect atrăgător și profund, pe cât de captivant, pe atât de interesant.
ADML PROXIMITY
DS 4 se deblochează automat atunci când vă apropiați la mai puțin de 2 metri, iar mânerele ușilor, ascunse până atunci, apar. Apoi puteți porni mașina cu ușurință cu ajutorul butonului Start/Stop. Când părăsiți mașina, este același principiu. Mânerele ușilor se retrag și mașina se blochează automat.
Pachet detectare trafic în spate
Pentru mai multă siguranță, acest sistem detectează vehiculele din unghiurile moarte laterale în timpul rulării, indiferent de viteza de apropiere. Cu o rază de acțiune de până la 75 de metri, sistemul te avertizează cu privire la pericole printr-un LED intermitent în oglinda laterală corespunzătoare. Când manevrezi în marșarier, ești avertizat de obstacolele în mișcare aflate la o distanță de până la 40 m în unghiul mort din spate.
ADVANCED TRACTION CONTROL
Sistemul Advanced Traction Control adaptează tracțiunea roților din față și, datorită celor trei moduri de conducere, îţi permite să conduci în siguranță pe terenuri dificile precum zăpadă, nisip sau noroi. În plus, Hill Assistant Descent Control reduce riscul de derapare sau pierderea controlului pe pante de peste 5%.
ASISTARE LA RULARE DS
DS DRIVE ASSIST ajută șoferul, permițându-i în același timp să preia din nou controlul asupra mașinii. Este un alt pas spre conducerea autonomă. Această funcție inovatoare controlează viteza și distanța în raport cu vehiculul din față și poziționează  DS 4 acolo unde dorește șoferul pe banda sa, prin reglarea direcției. Funcția controlează viteza și traiectoria garantând siguranța și relaxarea la volan. 
ASISTARE LA RULARE DS 2.0

Am venit cu DS DRIVE ASSIST pentru a te ajuta, în timp ce poţi să preiei din nou controlul asupra mașinii în orice moment. DS DRIVE ASSIST controlează viteza și distanța în raport cu vehiculul din față și poziționează DS 4 cu precizie pe banda sa, în funcție de ceea ce doreşti, prin acţionarea direcției. Acesta controlează viteza și direcția, garantându siguranța și confortul la volan.

 

DS DRIVE ASSIST 2.0 sporeşte experiența de conducere autonomă prin includerea schimbării semiautomate a benzii de rulare și recomandarea anticipată a vitezei în funcție de indicatoare.

Sistem HiFi FOCAL Electra®
Bucură-te de o experiență audio cu o puritate de neegalat prin acest sistem audio incredibil, cu 14 difuzoare și 690 de wați putere. Pentru confortul tău, geamul laminat cu o peliculă acustică îmbunătățește sunetul sistemului FOCAL Electra®, creând un cadru liniștit și pașnic.
Tehnologie E-Tense
Descoperă tutorialele video dedicate modelelor noastre plug-in hybrid
 
Cum să încarci vehiculul tău DS 4 E-TENSE?
Prin intermediul acestui tutorial video, descoperi alegerea diferitelor moduri de încărcare cu timpii de încărcare asociați și înveți cum să citeşti diferitele culori ale ghidurilor luminoase afișate pe priza de încărcare.
Cum să profiți la maximum de vehiculul tău plug-in hybrid?

Pentru optimizarea performanțelor autovehiculului tău plug-in hybrid E-TENSE, te invităm să descoperi acest scurt tutorial video axat pe utilizarea optimă a modului hibrid.

 

Între economiile de combustibil și autonomia sporită, descoperi sfaturile noastre pentru a profita la maximum de mașina ta.

Soluții de încărcare de la partenerul nostru Free2move-nu avem acest serviciu
Descoperă tutorialele noastre video pentru a utiliza serviciile de încărcare ale partenerului nostru Free2move.

DS Automobiles x Free2move: înscrie-te


Descoperă tutorialele pentru soluții la încărcare

Acest tutorial video îţi arată cum să te abonezi la serviciul „Charge My Car”, prin aplicația Free2move. Urmează pașii pentru a beneficia de toate caracteristicile sale: identificarea stațiilor publice de încărcare disponibile și compatibile cu mașina ta electrică sau plug-in hybrid, planificarea călătoriei și plata simplificată. Accesibil direct de pe smartphone sau de pe ecranul mașinii, „Charge My Car” îţi simplifică deplasarea, oriunde în Europa.

Încărcarea vehiculului tău electric sau plug-in hybridDescoperă, prin acest tutorial video, cum să găsești cea mai apropiată stație de încărcare, cea mai economică sau cea mai rapidă, datorită funcției „Charge My Car“ a aplicației Free2move, accesibilă direct de pe ecranul mașinii tale sau al smartphone-ului tău. Apoi porneşti și opreşti încărcarea vehiculului electric sau plug-in hybrid la toate stațiile din rețeaua Free2move, folosind cardul de încărcare sau smartphone-ul.

Pregăteşte-te pentru călătorie


Urmează instrucțiunile din acest tutorial video pentru a pregăti o călătorie lungă într-o mașină electrică sau plug-in hybrid cu serviciul „Charge My Car“, disponibil din aplicația Free2move. Accesează cea mai mare rețea de stații de încărcare din Europa și determină ruta optimă pentru a facilita chiar și cele mai lungi călătorii.