TUTORIALE VIDEO – DS 7

TUTORIALE VIDEO –  DS 7

Descoperă o serie de videoclipuri cu instrucțiuni de utilizare (tutoriale video) și filme privind tehnologia 3D care te vor ajuta să descoperi avantajele opțiunilor de la bordul vehiculului tău.

Tutoriale video

Vezi tutorialele noastre video pentru fiecare versiune DS 7

 

DS INFOTAINMENT

În acest videoclip, vezi cum funcționează DS INFOTAINMENT. Află cum să:
– Adaptezi sistemul INFOTAINEMENT
– Personalizezi conținutul ecranului tactil și informațiile pentru șofer
– Adaugi sau ștergi paginile de pe ecranul tactil

DS NIGHT VISION

În acest videoclip, afli cum funcționează DS NIGHT VISION. Cu ajutorul camerei video cu infraroșu, sistemul detectează în timp real pietonii și animalele aflate pe șosea și pe acostament. Vezi cum:
– Ecranul îți arată că sistemul este pregătit
– Este afișat sistemul de vizualizare pe timp de noapte
– Se poate activa sau dezactiva opțiunea NIGHT VISION.

DS IRIS SYSTEM

În acest videoclip, vezi cum funcționează DS IRIS SYSTEM. Ecosistemul nostru de informații inovativ și intuitiv, care integrează navigația conectată și un asistent personal. Află cum să:
– Accesezi funcțiile ecranului șoferului
– Activezi ecranul personal
– Accesezi toate funcțiile DS 7
– Vizualizezi centrul de notificări și funcțiile pe care le utilizezi cel mai frecventi

Videoclipuri de prezentare

Descoperă videoclipurile de prezentare ale tehnologiilor disponibile pe DS 7

DS PIXEL LED VISION 3.0

Pentru siguranță, farurile inteligente DS PIXEL LED VISION 3.0 se adaptează la mediul înconjurător, prin reglarea iluminării în funcție de condițiile exterioare (oraș, provincie, condiții meteo etc.) și direcționarea luminii spre curbe pentru îmbunătățirea vizibilității în viraje. Cu ajutorul funcției PIXEL, poți să menții faza lungă fără să orbești vehiculul din spate sau pe cel care se apropie din față.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Sistemul inteligent pentru adaptarea suspensiei utilizează o cameră video amplasată în partea superioară a parbrizului, alături de mai mulți senzori, pentru scanarea în timp real a neregularităților de pe carosabil. Sistemul transmite aceste informații în câteva milisecunde către un computer care acționează asupra fiecărei roți în parte. În funcție de informațiile pe care le primește, acesta reglează în permanență suspensia, mai fermă sau mai confortabilă, pentru asigurarea unui confort sporit la volanul lui DS 7.

DS NIGHT VISION

O cameră video cu infraroșu amplasată în grila lui DS 7 detectează pietonii și animalele de la o distanță cuprinsă între 50 cm și 100 m și le afișează pe ecranul digital al instrumentelor de bord, ceea ce îți permite să anticipezi pericolul și să reacționezi în mod calm. O îmbunătățire reală a siguranței care garantează un condus relaxat, chiar și în întuneric complet.

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST ajută șoferul, permițându-i în același timp să preia din nou controlul mașinii. Este un pas înainte spre conducerea autonomă. Această funcție inovativă controlează viteza și distanța în raport cu vehiculul anterior și poziționează DS 7 acolo unde dorește șoferul pe banda sa de rulare, prin corectarea direcției. Sistemul controlează viteza și direcția de deplasare, garantând siguranța și relaxarea la volan.

EXTENDED TRAFFIC SIGN RECOGNITION

Acest sistem recunoaște indicatoarele de viteză, precum și o serie de alte semne de circulație pe care le afișează pe panoul central de instrumente destinat șoferului.

Sistem audio FOCAL Electra®

În interiorul DS 7, te bucuri de o experiență audio unică, datorită sistemului audio FOCAL Electra®. Sistemul audio este alcătuit din 14 difuzoare, inclusiv un subwoofer și un amplificator, având o putere totală de 690 de wați, pentru sunet excepțional și captivant.

DS IRIS SYSTEM

DS IRIS SYSTEM este noul nostru ecosistem informatic, intuitiv, ergonomic și complet personalizabil. Acesta include un asistent personal cu ecran tactil și recunoaștere vocală. DS IRIS SYSTEM face tot ceea ce dorești, când dorești.

360 Vision

DS 7 beneficiază de camere video digitale de ultimă generație, atât în față, cât și în spate, care permit cea mai bună redare a imaginilor pe ecranul tactil mare, de 12″. 360 Vision înseamnă asistență video pentru toate manevrele la viteză redusă. Afișează o vedere „de sus“ a mașinii și a împrejurimilor sale: imaginea este actualizată în funcție de direcția în care se deplasează mașina.

Tehnologia E-TENSE

Descoperă tutorialele noastre video dedicate modelelor plug-in hybrid

 

Cum funcționează DS 7?

Cu motorizările sale plug-in hybrid de până la 360 de cai putere și cu tracțiune integrală, DS 7 reunește confortul și eficiența, garantând un condus confortabil și eficient, pentru călătorii într-o atmosferă premium. Explorează diferitele moduri de încărcare cu timpii de încărcare corespunzători și ce înseamnă luminile de ghidare în culori diferite, de pe priza de încărcare.