MERGI LA CONȚINUT

DS 4 CROSS

Instinctul de aventură
ASPECT UNIC
Gustul pentru aventură
Barele de acoperiș în culoarea Gloss Black și protecțiile din aluminiu vopsit aplicate în față și în spate conferă designului lui DS 4 CROSS o notă de aventură. Caracterizat de aspectul său carismatic, de siglele CROSS de pe portierele din față, de jantele din aliaj premium și de opțiunile exclusive, îți va inspira toate călătoriile.
TEHNOLOGIE EXCLUSIVISTĂ
Siguranță pentru toate condițiile
Disponibile exclusiv pe DS 4 CROSS, opțiunile Control avansat al tracțiunii și Control asistare coborâre în pantă vă oferă cea mai bună siguranță posibilă în orice condiții.
Control avansat al tracțiunii
Sistemul orientează puterea către roțile din față ale DS 4 CROSS și, cu cele trei moduri de rulare, îți permite să conduci în siguranță pe terenuri dificile, cum ar fi zăpadă, nisip sau noroi.
Control asistare coborâre în pantă
Limitează riscul de derapare sau de pierdere a controlului pe pante. În regim de mers înainte sau înapoi, pe drumuri sau pe șosele, acest sistem vă permite să mențineți o viteză constantă pe orice pantă cu o inclinație mai mare de 5%.
Experienţa ta continuă
ONLY YOU îți oferă o suită de servicii concepute pentru tine și adaptate pentru tine. Beneficiază de servicii care îți garantează liniște, mobilitate și exclusivitate pentru o experiență DS unică.
SERVICII PERSONALIZATE
E-Tense
Electric by DS. Explorează modelele noastre electrice și plug-in hybrid și serviciile noastre conexe.
Contracte de garanții extinse
Bucură-te de liniște cu ofertele noastre de servicii și asistență.
E-TENSE
Electric by DS. Explorează modelele noastre electrice și plug-in hybrid și serviciile noastre conexe.
Contracte de garanții extinse
Bucură-te de liniște cu ofertele noastre de servicii și asistență