MERGI LA CONȚINUT
COLLECTION
DS 3 ESPRIT DE VOYAGE
COLECȚIA DS

Cu DS 3 Esprit de Voyage, DS Automobiles își completează colecția dedicată plăcerii măiestriei excepționale, designului îndrăzneț și tehnologiei de ultimă oră care definește fiecare dintre modelele sale.

 

Aici, DS 3 vine cu elemente speciale care pun în valoare arta franceză de a călători. Cu rafinament, detalii exclusiviste și materiale premium, designerii, artizanii, experții și inginerii mărcii te invită să te bucuri de o experiență unică la bordul acestui model exclusivist.

ESPRIT DE VOYAGE

Locul de origine al DS Automobiles, Parisul inspiră modelele noastre, lumea noastră și filosofia noastră de călătorie. Orașul luminii, capitala luxului și a designului, adăpostește o expertiză remarcabilă și infuzează spiritul și strălucirea colecției noastre Esprit de Voyage.

 

Fiecare dintre modelele noastre este finisat cu un model în relief Clous de Paris, o tehnică decorativă elegantă din orologeria fină. Această succesiune de ținte mici se încrucișează cu grație, transmițând raze de lumină delicate care răspândesc arta franceză de a călători și expertiza de lux.

EXTERIOR
Călătorește cu stil
Sigle ESPRIT DE VOYAGE
La fel ca un artist cu opera sa, DS Automobiles semnează DS 3 Esprit de Voyage cu aceste sigle exclusiviste din crom șlefuit, simbol al colecției Esprit de Voyage.
Jante exclusiviste de 18" KYOTO
Aspectul și rafinamentul sunt exprimate chiar și pe aceste jante elegante de 18″, de culoare gri antracit mat, Diamond Cut, proiectate exclusiv pentru această colecție.
Carcase unice pentru oglinzi
Sigla Esprit de Voyage apare subtil pe carcasele oglinzilor laterale prin gravură cu laser, mărturie a expertizei DS.
Grilă neagră optimizată
Simbol al mărcii DS, DS WINGS în negru lucios pune în valoare noua generație de faruri cu LED și grila, subliniind strălucirea elementelor cromate.
Mânere de portiere încastrate
Cu sistemul de intrare și pornire fără cheie, mânerele portierelor, care se încadrează perfect în forma DS 3, se deschid când te apropii la mai puțin de 2 metri și se retrag când te îndepărtezi.
Spate îmbunătățit
O bandă lăcuită în negru evidențiază delicat luminile spate cu LED și hayonul. Împodobită cu sigla DS Automobiles, montată în oțel inoxidabil lustruit, aceasta îmbracă subtil partea din spate a mașinii.
INTERIOR
O atmosferă confortabilă și discretă
Bucură-te de un adevărat paradis de delicatețe și eleganță în interiorul lui DS 3 Esprit de Voyage.
Interiorul somptuos este împodobit cu piele Nappa Pebble Grey, la care se adaugă finisaje rafinate și naturale, pentru un decor confortabil și luminos care pune în valoare fiecare călătorie.
Tapițerie din piele granulată Basalt Black
Tapițerie din piele granulată Basalt Black
SEMNĂTURA SIMBOLICĂ ESPRIT DE VOYAGE
Această siglă unică, realizată de echipa DS Automobiles Culori și Materiale, pune în valoare planșa de bord din piele Nappa Pebble Grey și demonstrează expertiza incredibilă a echipelor noastre.
PROTECȚII PENTRU PRAGURILE PORTIERELOR
Protecțiile pragurilor din aluminiu lucios afișează numele colecției, ca o invitație irezistibilă de a intra în această lume exclusivistă și plină de lumină.
COVORAȘE CU MARGINI PEBBLE GREY
În ton cu scaunele și interiorul de culoare Pebble Grey, covorașele exclusiviste au margini cusute cu aceeași culoare.
Rulează în liniște deplină
ELECTRIC DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ
O ambianță de înaltă tehnologie
Expertiza și talentul inginerilor noștri ne-au permis să dezvoltăm o nouă generație de sisteme de propulsie E-TENSE extra-eficiente. În versiunea sa 100% electrică, DS 3 Esprit de Voyage câștigă în autonomie - până la 404 km în ciclu mixt și până la 575 km în ciclu urban - și devine unul dintre cele mai ușoare SUV-uri compacte din clasa sa. Ideal atât pentru călătorii scurte, cât și pentru călătorii lungi, bateria sa poate fi încărcată până la 80% în numai 30 de minute.
CĂLĂTORIE HIGH-TECH
SISTEM DS IRIS
SISTEMUL DS IRIS este noul nostru ecosistem informațional, intuitiv, ergonomic și complet personalizat. Acesta încorporează un asistent personal cu un ecran tactil și recunoaștere vocală avansată. SISTEMUL DS IRIS realizează ceea ce dorești, când dorești.
DS DRIVE ASSIST
DS DRIVE ASSIST îl ajută pe șofer, permițându-i în același timp să preia controlul asupra mașinii în orice moment. Este un alt pas spre conducerea autonomă. Acest echipament inovator reglează viteza și distanța în raport cu vehiculul din față și, prin acționarea direcției, poziționează  DS 3 exact acolo unde dorește șoferul, pe banda sa. Acesta controlează viteza și direcția astfel încât să se asigure că ești în siguranță și relaxat la volan.
DS MATRIX LED VISION
DS MATRIX LED VISION de la DS 3 este alcătuit din 3 module LED pentru funcția fază scurtă, precum și dintr-un modul MATRIX BEAM împărțit în 15 secțiuni independente pentru funcționarea fără fază scurtă. Segmentele se aprind și se sting progresiv în funcție de mediul de conducere detectat de camera video amplasată în partea superioară a parbrizului. Prin urmare, șoferul poate conduce folosind faza lungă fără să-i orbească pe ceilalți: de exemplu, când se apropie de un vehicul din față sau care vine din sens opus, o secțiune a fasciculului de lumină din jurul vehiculului respectiv se stinge automat și urmărește mișcarea acestuia astfel încât să nu distragă atenția.
VISION 360 (opțional)

DS 3 beneficiază de cea mai recentă generație de camere video digitale în față și în spate pentru o reproducere optimă a imaginilor pe ecranul tactil de 10,3".

Asistentul video Vision 360 afișează o vedere de sus a mașinii și a împrejurimilor sale pentru toate manevrele la viteză redusă; imaginea se actualizează pe măsură ce mașina se mișcă.

Tapițerie din piele granulată Basalt Black
Tapițerie din piele granulată Basalt Black
Jurnal de călătorie
SERVICII PERSONALIZATE
Only You
Află mai multe despre pachetul nostru de servicii personalizate
Contracte de garanții extinse
Bucură-te de liniște cu ofertele noastre de servicii și asistență